Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(guodzik @ 2013 11 29, 12:08)
bandyk Loreal smile.gif man superinis, n bonkiu jau sunaudojau. biggrin.gif bet biski bijau tau kazka jau rekomenduot blush2.gif

man loreal irgi patiko, bet dvi bonke ssunaudojus, pastebejau kad skiu vokai sauseti pradejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 29, 13:15)
ziuriu, kad odos skiriasi lotuliukas.gif  reikes gal pabandyti, ne karve gi  smile.gif  lancome dabar kristianoj didelis uz mazo kaina 400 ml 105 Lt, bet man to didelio vos truputi ilgiau nei menesiui uzteko

man irgi menesiui teuztenka todel brangiu neperku unsure.gif
Atsakyti
Eurovaistinėje užmačiau ir su gera nuolaida nusipirkau bio secure micelinį vandenį. Buvau neatsargi ir nuvaliau veidą savo paauglei dukrai - galvojau, kad nudeginau odą - akyse tiesiog oda smarkiai paraudo, tokiom dėmėm, dukra sakė, kad visas veidas pulsuoja. Rašo, kad šis micelinis vanduo tinka net labai jautriai odai. Tad nesuprantu, ar su mano pirkiniu kažkas negerai, ar toks to vandens poveikis? Iki šiol jokio micelinio vandens neturėjau. Atrodo, kad mano ir taip riebi oda ėmė riebaluotis dar labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 12 10, 19:19)
Eurovaistinėje užmačiau ir su gera nuolaida nusipirkau bio secure micelinį vandenį. Buvau neatsargi ir nuvaliau veidą savo paauglei dukrai - galvojau, kad nudeginau odą - akyse tiesiog oda smarkiai paraudo, tokiom dėmėm, dukra sakė, kad visas veidas pulsuoja. Rašo, kad šis micelinis vanduo tinka net labai jautriai odai. Tad nesuprantu, ar su mano pirkiniu kažkas negerai, ar toks to vandens poveikis? Iki šiol jokio micelinio vandens neturėjau. Atrodo, kad mano ir taip riebi oda ėmė riebaluotis dar labiau biggrin.gif

nebenaudokite, micelinis vanduo nesukelia tokiu pojuciu smile.gif jis kaip vandenukas.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 11 06, 23:17)
Tai, kad pas tave nuotraukoje yra akių valiklis, o ne miceliarinis vanduo. Pas mane toks, ir jis tik vienas yra:
user posted image

turiu, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 12 10, 19:19)

doh.gif doh.gif doh.gif Man tas pats buvo. Dar oda mano jauti, tai akis griauždavo, degindavo, realiai visą odą griaužė, bet akis ir aplink nosį, lūpas- ypatingai... Mamos oda visai nejautri- jai tinka, bet ilgiau valant irgi pagriaužia....
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 12 17, 23:39)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Man tas pats buvo. Dar oda mano jauti, tai akis griauždavo, degindavo, realiai visą odą griaužė, bet akis ir aplink nosį, lūpas- ypatingai... Mamos oda visai nejautri- jai tinka, bet ilgiau valant irgi pagriaužia....

O aš galvojau, kad turiu krokodilo odą biggrin.gif Akių makiažą nuvalo neblogai apart tokios reakcijos. Manau, turėtų būti warning pastaba, kad tokia reakcija yra normali, jeigu tai normalu. Nesitikėjau tokio reikalo iš kone natūralaus, ekologiško produkto doh.gif
Čekio nebeturiu, bet turėjau mintį nunešti į Eurovaistinę ir paprašyti, kad vaistinės darbuotojos išbandytų šį micelinį vandenį pačios. Nemokamai, nes aš jau sumokėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 24, 19:21)
Radau tą "stebuklą", kurį pasigriebiau Maximoj ir išmečiau:

user posted image

Sveikos! nors daug kam ir nepatiko sitas vando bet man jis labai tiko ir niekaip nebegaliu jo rasti pasidalinkit ziniom jei kur pamatysite Kaune nes pasaka buvo o ne vanduo kad ir pigus ( nors mokeciau ir daugiau uz ji biggrin.gif) pirma karta radau maximoj ir tai tik viena buteliuka atsitiktinai nugriebiau paskutini tada net nezinojau kas tai bet pasiemiau isbandyti ir mano odai laaaabai patiko, tad prasau padekit blush2.gif
Atsakyti
Siats zalias baltarusiskas man visai netiko; puikiai naudoju biodermos nupirkta per akcija Benu vaistinej 500 ml po 50 lt;
Atsakyti
man ypatingai patiko L'oreal micelinis vanduo thumbup.gif mano oda žiauriai riebi, tai juo nusivalius tokia maloniai gaivi ir švari būna. aišku efektas neamžinas, bet bent kurį laiką oda būna maloniai sausa, o ne padengta riebalų sluoksniu
Atsakyti

Čekio nebeturiu, bet turėjau mintį nunešti į Eurovaistinę ir paprašyti, kad vaistinės darbuotojos išbandytų šį micelinį vandenį pačios. Nemokamai, nes aš jau sumokėjau biggrin.gif
[/quote]

Ir ka tuo norėtumėt pasiekti lotuliukas.gif Pirkau ir as jį ir išpyliau ( kaip ir daugelį kitokių ) o į temą geriausi miceliniai tai biodermos naudoju tiek mėlyną tiek raudoną pakaitomis . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2014 01 07, 12:31)
Sveikos! nors daug kam ir nepatiko sitas vando bet man jis labai tiko ir niekaip nebegaliu jo rasti pasidalinkit ziniom jei kur pamatysite Kaune nes pasaka buvo o ne vanduo kad ir pigus ( nors mokeciau ir daugiau uz ji biggrin.gif) pirma karta radau maximoj ir tai tik viena buteliuka atsitiktinai nugriebiau paskutini tada net nezinojau kas tai bet pasiemiau isbandyti ir mano odai laaaabai patiko, tad prasau padekit  blush2.gif

kaip tai jo nera maximoje? neseniai pirkau kaune hyperyje savanoriu pr. kaip tik norejau imesti nuoroda savo megstamiausio. tobulai nuvalo, nedirgina, nesausina, neriebina. tobulas daiktas uz nedidele kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥vivo♥: 20 sausio 2014 - 10:34