Įkraunama...
Įkraunama...

Miceliarinis vanduo

QUOTE(guodzik @ 2013 07 12, 08:23)
man taip irgi patare kosmetologe, tai as is pradziu nusivalau akis su vandenuku, tada veida pora tamponeliu ir tik tada prausiu rugstiniu prausikliu. dar todel kad aceit geriau krema isisavintu ir pan. Man labai pasiteisino, odos berimu stipriai sumazeje.

aš ir taip darau drinks_cheers.gif
įdomu kodėl mano žinutė ištinta buvo, negalima pasakyti kaip naudoji priemones? moderatorių labiau reikia kosmetikos išparduotuvėje

bandžiau ir loreal, bet bioderma labiau patinka...loreal nuvalo makiažą tokiais gumulais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 liepos 2013 - 14:24
turiu biodermos vandenuka, tai ji makiazui nuvalyti retai naudoju, o va dienos begyje pavalyti veido riebaliuka man pats tas su juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 07 12, 14:19)
aš ir taip darau drinks_cheers.gif
įdomu kodėl mano žinutė ištinta buvo, negalima pasakyti kaip naudoji priemones? moderatorių labiau reikia kosmetikos išparduotuvėje

bandžiau ir loreal, bet bioderma labiau patinka...loreal nuvalo makiažą tokiais gumulais

man bonke menesiui tai as nebeperku biodermos, brangokas malonumas biggrin.gif dabar isvis turiu Lirene, principe butu viskas gerai bet labai jau parfumuotas, erzina kvapas doh.gif
Atsakyti
Turiu "Eveline" micelinį vandenį. Pigiai pirkau, nusivyliau. Po jo odą traukia, o ir nenuvalo idealiai. Nežinau, kur dabar jį dėt. Draugė patarė kojas plaut. lotuliukas.gif
Atsakyti
aš čia prisiskaičiau atsiliepimų, tai baigiau savo Biodermą rožinį, ir nusipirkau Lirene. ir dabar nors išmesk, jau taip nepatinka, nei kvapas, nei valymas, tušą prastai valo, žodžiu nepalyginsi su Bioderma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 11 05, 23:46)
aš čia prisiskaičiau atsiliepimų, tai baigiau savo Biodermą rožinį, ir nusipirkau Lirene. ir dabar nors išmesk, jau taip nepatinka, nei kvapas, nei valymas, tušą prastai valo, žodžiu nepalyginsi su Bioderma  schmoll.gif

Lirene ne viena rusis yra?
As tokiu n sunaudojau
user posted image

Dabar turiu Loreal su roziniu uzrasu micelini, tai dar gal net labiau patinka, nei Lirene. Lirene gerai vale, nedirgino. Visad palaikau vatos diskeli bent 15 sekundziu ant akies, tada valau, bet netrinu odos, o tik pacias blakstienas. Taip pat naudoju vandeniui neatsparu tusa, gerai viskas nusivalo.
Atsakyti
Tai, kad pas tave nuotraukoje yra akių valiklis, o ne miceliarinis vanduo. Pas mane toks, ir jis tik vienas yra:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 06 lapkričio 2013 - 23:17
Sveiki. Prisikaiciau as cia pries pora menesiu apie micelini vandeni, tai ir nusipirkau Biodermos rozini buteliuka. Makiazo man netenka valyti, nes namie su mazuliu bunu, o jeigu kur ir pasigrazinu, tai as pirma nusiplaunu su prausikliu, po to nusivalau su miceliniu, o po to jau tepu krema.
Mano oda raustanti, tai pirkau rozini. Siaip esu patenkinta, netraukia odos, nesausina. Turiu dar pora buteliuku isigijusi, tai vienas visada vonioje, o kitas - pirmame namo aukste, kad visada butu " po ranka". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 11 06, 11:10)
Dabar turiu Loreal su roziniu uzrasu micelini, tai dar gal net labiau patinka, nei Lirene.

Dukrai nupirkau Loreal, tobulai tinka, o man pačiai kažkodėl nelabai, jis man keistai čirškia ant odos, lyg peroksidas and žaizdos unsure.gif
Atsakyti
Turiu dabar lancome labai gerai makiaza nuvalo, bet brangokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 29, 10:23)
Turiu dabar lancome labai gerai makiaza nuvalo, bet brangokas doh.gif

bandyk Loreal smile.gif man superinis, n bonkiu jau sunaudojau. biggrin.gif bet biski bijau tau kazka jau rekomenduot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 29, 13:08)
bandyk Loreal smile.gif man superinis, n bonkiu jau sunaudojau. biggrin.gif bet biski bijau tau kazka jau rekomenduot blush2.gif

ziuriu, kad odos skiriasi lotuliukas.gif reikes gal pabandyti, ne karve gi smile.gif lancome dabar kristianoj didelis uz mazo kaina 400 ml 105 Lt, bet man to didelio vos truputi ilgiau nei menesiui uzteko
Atsakyti