Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(shemsa @ 2012 02 29, 13:04)
mergikes rekomenduokit pudra, kuri kuo ilgiau metiskuma laikytu ir naturaliai atrodytu ir kad suteriktu odai lygumo vaizda blush2.gif
einu vasara i baliu, tai pradedu dabar ieskot pudros, kad atsirinkt butu laiko  blush2.gif

o kaip jum lancome idole 24 H-naujausia is lancome ? Pamenu, raset,kad geriausia bandyta pudra, as apie ja dabar kaip tik domiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 02 24, 16:04)
Merginos, rekomenduokit kas nors kremine pudra kuri suteikia veidui slapumo efekta, na ta prasme veidas atrodo kaip kad slapias, naudojau Siseido Benefiance fluid foundation, labai patiko bet nerandu daugiau tokios.. (dabar naudoju Guerlain parure gold, - netas:( )bet kokia kokia zinote, tik ne blizguciai kad butu bet "Sliapias efektas"...aciu visoms tikiuosi supratote apie ka as smile.gifwink.gif

Neteko niekam tokia tekstura meginti (kalsutukas) unsure.gif
Labai laukiu gal kas ka zinote aciu visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 02 29, 18:14)
Neteko niekam tokia tekstura meginti (kalsutukas) unsure.gif
Labai laukiu gal kas ka zinote aciu visoms smile.gif

Man toks būdavo su Lancome Teint Miracle
Atsakyti
Reikes dar daugiau pasinagrineti,bet labai idomu,kuom ta Revlon Color Stay tokie ipatinga pudra? smile.gif siandien vaiksciojau po parduotuve,ziurinejausi ir galvojau vis kad gal nusipirkti,kad jau taip giriama smile.gif taciau buvau pasidaziusi ir is tu visu atspalviu nesugebejau issirinkti sau tinkamos ant rankos pameginus...
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 29, 15:28)
o kaip tau ta revlon kur pirkus buvai? DNA kažkokia  g.gif

nea zinok nepatinka visdelto, greit blizget pradeda ir paplauke biski, reiks jauciu parduot g.gif
lancome tai jo labai man ji, galvoju ja pirkt arba dior forever noriu pabandyt, drauge labai gire ja, tai is tu dvieju kazkuria jauciu reiks imt g.gif
gal kas daugiau atsiliepimu turit apie dior?
Atsakyti
Sveika shemsa, o Revlon ColorStay bandei? man dabai ji pudra Nr. 1 bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as ateinu su nuomone apie Revlon Colorstay ax.gif Pagaliau sulaukiau as jos (normaliai/sausai odai) Buff spalvytes... Spalva garzi viskas sok. Dengiasi labai maloniai, tokia tikrai lengva, prilimpa tiesiog prie odos... na zodziu siuo atzvilgiu tikrai lius... bet maskavimas schmoll.gif man nenesa ant medium, sakyciau light g.gif lyginant su HM - HM labiau man maskuoja mirksiukas.gif taip, kad vien del maskavimo man ji netiko schmoll.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 kovo 2012 - 17:40
QUOTE(ViShy @ 2012 03 01, 18:03)
Sveika shemsa, o Revlon ColorStay bandei? man dabai ji pudra Nr. 1 bigsmile.gif

kokį atspalvį naudoji? Ar maskuoja ji?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 17:17)
kokį atspalvį naudoji? Ar maskuoja ji?

Buff turiu, maskuoja labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 03 01, 18:22)
Buff turiu, maskuoja labai gerai rolleyes.gif

g.gif tai turbut maskuot nelabai ka turit blush2.gif nes siaip nu tikrai man ji nemaskuoja schmoll.gif gal adr nuo odos tipo apskritai priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 03 01, 17:35)
g.gif tai turbut maskuot nelabai ka turit  blush2.gif nes siaip nu tikrai man ji nemaskuoja  schmoll.gif gal adr nuo odos tipo apskritai priklauso  ax.gif

Turiu raudonu demeliu nuo spuogu, viska uzmaskuoja man bigsmile.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais ax.gif
Estee Lauder - Double Wear Light. Lengva, tačiau ir visia normalei maskuojanti pudra. veidas atrodo natūraliai. 2,0 spalva natūrali ax.gif laikosi taip pat neblogai. tik nosis man greit blizgėti pradėjo g.gif

Guerlain Parure Extreme. labai super pudrytė. wub.gif veidas toks švytintis. maskuoja daugiau už aqua bigsmile.gif tik bėda kad man paryškino labai negražiai pasausėjimus ant skruostų. ar ir kitoms taip pat? g.gif 4u.gif gaila kad tik vienam kartui pabandymui turėjau ax.gif

tai norėčiau atsiliepimų iš kitų apie guerlain extreme ir lingere 4u.gif kuri neparyškina sausumų? kuri labiau maskuoja? gražiau atrodo? kaip atspalvia i? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 01 kovo 2012 - 19:38