Išbandžiau ant rankos Chanel Perfection Lumiere, tai labai labai tekstūra patiko, atspalvis geras yra (berods šviesiausią Rose beige žiūrėjau, nepamenu net tiksliai , čiupau už šviesiausio), prieš šviesą matėsi švelnus spindėjimas (bet ne blizgėjimas), turėtų sveiką skaistumą odai priduoti. Žodžiu, labai labai
Tai dabar reiks sukt galvą kurią pirkti kai dabartinė naudojama pasibaigs: ar Chanel, ar išgirtąją Revlon tik dėl pastarosios kiek baisoka, mat nežinau kokio man atspalvio reiktų užsisakinėti net nepabandžius
QUOTE(Diana24 @ 2012 02 26, 16:52)
O gal bandėt dabar reklamuojamą naują Maybelline fit me pudrą? tą, kur turi labai daug atspalvių?
Ir gal dar galėtute palyginti Bourjois HM ir Bourjois Flower perfection, jei bandę?
Ir gal dar galėtute palyginti Bourjois HM ir Bourjois Flower perfection, jei bandę?
kas is tu atspalviu? sviesiausias esantis stende (115) jau gana tamsus, tai net nezinau, mane, sviesiaode iskart nuvyle net ant rankos buvo LABAI tamsi, tai prasmes bandyt ant veido kaip ir nebuvo
Merginos, ar as gerai suprantu, kad jei Healthy Mix naudoju 51 nr, tai Revlon Colorstay butu Buff?
QUOTE(kumiko @ 2012 02 25, 20:50)
apibudinkite clarins everlasting,maciau isparduotuveje idejote
everlasting tikrai sunkesnė nei skin illusion, ji -matinė, maskuoja vidutiniškai/gerai, gerai laikosi, nenuplaukia, bet sausai odai nelabai šiaip tai tikrai geras kokybiškas produktas, tik aišku reikia pagal odos tipą atitaikyti
QUOTE(žvarba @ 2012 02 27, 10:43)
šiaip tai tikrai geras kokybiškas produktas, tik aišku reikia pagal odos tipą atitaikyti
As siuo metu naudoju Clarins Everlasting, tai tikrai esu patenkinta , manau dar tikrai kartosiu ja..atrodo labai naturaliai, maskuoja gan gerai, man patinka..
QUOTE(Diana24 @ 2012 02 26, 17:52)
O gal bandėt dabar reklamuojamą naują Maybelline fit me pudrą? tą, kur turi labai daug atspalvių?
pritariu, kad is tu atspalviu nieko gero, jei sviesi oda tai parinkt sunku, nes visi tamsus kazkokie. pati pudra nestipriai maskuojanti, dengiasi neblogai. siaip pasirode nebloga, tik su atspalviais tai problema
Rimmel match perfection
Nusipirkau tokia pudryte.Raso kad su Oxygen Complex, leidzia odai kvepuoti.Siaip butu nieko visai pudryte,bet matyt issirinkau per sviesu atspalvi,kad truputi pablyskus atrodau.Savo make up for ever pudra kur turiu,tai siek tiek tamsina,o va sita per sviesi,tai kazkaip labai pagirti neiseina.Noretusi pabandyti tamsesni atspalvi,ale bijau pirkti,kad vel netiks,nes parduotuvese su tuo apsvietimu be sansu issirinkti ka nors Vakare vakar pasidaziau su make up for ever liquid lift foundation,tai vistiek ji man kol kas ideali,ziauriai graziai oda atrodo.Tik va kasdienai vis tik norisi kazko lengvesnio... reikes toliau meginti kazka Noreciau labai ta Chanel pameginti,bet galvoju,ar ji tikrai tinkama kasdienai?
Nusipirkau tokia pudryte.Raso kad su Oxygen Complex, leidzia odai kvepuoti.Siaip butu nieko visai pudryte,bet matyt issirinkau per sviesu atspalvi,kad truputi pablyskus atrodau.Savo make up for ever pudra kur turiu,tai siek tiek tamsina,o va sita per sviesi,tai kazkaip labai pagirti neiseina.Noretusi pabandyti tamsesni atspalvi,ale bijau pirkti,kad vel netiks,nes parduotuvese su tuo apsvietimu be sansu issirinkti ka nors Vakare vakar pasidaziau su make up for ever liquid lift foundation,tai vistiek ji man kol kas ideali,ziauriai graziai oda atrodo.Tik va kasdienai vis tik norisi kazko lengvesnio... reikes toliau meginti kazka Noreciau labai ta Chanel pameginti,bet galvoju,ar ji tikrai tinkama kasdienai?
Gal yra naudojančių Revlon Colorstay šviesiausią atspalvį (Ivory)?
Šiandien išbandžiau naują Givenchy kremine pudra. Tepasi lengvai, tiesiog tirpsta ant odos. Tačiau labai pabrėžia šerpetojimus, praktiškai nieko nemaskuoja, tačiau matiškumą išlaiko ilgai, tiesa ant jos užtepiau savo lancome kompaktinę. ir su ja neblizgėjo man 5 val. Veidas neatrodo ,,negyvas" atrodo naturaliai. Manau ši pudra tiks mišrios riebios odos savininkėms, be spuogu,raudonų dėmių nuo spuogų. Nes jų nepaslepia.
QUOTE(Irisinė @ 2012 02 27, 12:28)
Gal yra naudojančių Revlon Colorstay šviesiausią atspalvį (Ivory)?
Yra .
QUOTE(style18 @ 2012 02 27, 15:27)
Šiandien išbandžiau naują Givenchy kremine pudra. Tepasi lengvai, tiesiog tirpsta ant odos. Tačiau labai pabrėžia šerpetojimus, praktiškai nieko nemaskuoja, tačiau matiškumą išlaiko ilgai, tiesa ant jos užtepiau savo lancome kompaktinę. ir su ja neblizgėjo man 5 val. Veidas neatrodo ,,negyvas" atrodo naturaliai. Manau ši pudra tiks mišrios riebios odos savininkėms, be spuogu,raudonų dėmių nuo spuogų. Nes jų nepaslepia.
tai nieko gero is jos,norisi bent vidutinio maskavimo,o kur jus bandete kristianoj ,gavote meginuka ar pirkote?