QUOTE(Vitulka @ 2012 05 07, 21:27)
Chanel Vitalumiere, jei oda sausa, o ne mišri į sausumą. Jei nereik maskavimo.
Dior Sculpt, maskuoja gerai, tiršta, matiškumo nesuteikia. Nėra šviesių atspalvių.
Lancome Photogenic maskuoja pakankamai, galima sluoksniuot, jei reik didesnio maskavimo. Aš jos du buteliukus jau baigiau, dar du turiu skirtingų atspalvių. Sveikos, pailsėjusios, gaivios odos įspūdis.
Chanel Pro lumiere. Maskuoja pakankamai gerai
Dior Capture Totale maskuoja pakankamai. Gražiai atrodo ant odos, jokio kaukės efekto
išvardijau man patikusias. Mano oda mišri į sausumą, daug dėmių. Nemėgstu maskuoklių, nes tepant kreminę ant viršaus, maskuoklis nusivalo. Patinka, kad užtenka vien pudros, problemiškesnes vietas patapšnojant ta pačia pudra.
Ant kreminės mėgstu tept mineralinę pudrą, tada maskavimas dar geresnis
man iki 40 trūksta daugiau nei 10 metų. Bet neturėjau 25 m. tepiau Dior sculpt, dabar tepu Dior Capture totale. Nelabai įsivaizduoju, kas odai galėtų nutikt
ačiū už išsamų aprašymą
na mano tipinė sausa, netgi very dry
, tai lancome photogenic esu turėjusi patiko nieko tikrai
chanel užsisakiau dabar pabandymui CHANEL PERFECTION LUMIÈRE tai tik parašysiu kitą savaitę, šiaip mano dabar mylimiausios guerlain extreme vasarai nr.3 ir 4
kai įdegu liepos mėn. žiemą guerlain lingerie, dabar dar tą naują lancome pabandžiau neblogai maskuoja ULTRA IDOLE 24H, dar tik dior caprure nebandžiau , bet reiks išsibandyti būtinai, tik aš kaip šiuo metu dior capture liniją turiu įsigijusi veido kremukus dieninį, naktinį, paakių jau pusę sunaudojau, ta linija viena iš brangiausių, bet efektas paakiuose iškart pasimatė, pasitempė visos mano raukšlytės
vitulka kur dior capture galima įsigyti pigiau? ačiū už atsakymą