Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Isbandziau pagaliau normaliai Chanel Vitalumiere pudra. Ir zinokit nusivyliau doh.gif su spalva viskas gerai. Maskuoja prastai, tiksliau labai mazai. Bet veidas laaabai greit blizget pradejo unsure.gif gal saltajam sezonui sueis gerai, siltuoju matau prasoviau su pirkiniu, nors laikiau savo oda prie sausesniu ir misria, bet T zona staigiai sublizgejo g.gif per diena teko pora kartu kompaktine pudra traukti.
Lancome turima, per daug maskuoja, per daug matosi ant odos, ir per daug sausina. O cia nusipirkau priesingybe visiska ir vel netinka doh.gif
Dar turiu Revlon isigijus, bet gerokai per sviesia, reiks nesti iisparduotuve manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 05 02, 22:05)
Dar turiu Revlon isigijus, bet gerokai per sviesia, reiks nesti iisparduotuve manau blush2.gif
O kuri Chanel'io spalva Jums tiko ir kuri Revlono jau per šviesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irisinė @ 2012 05 02, 22:23)
O kuri Chanel'io spalva Jums tiko ir kuri Revlono jau per šviesi?  g.gif

Chanelio raso 20 clair, o revlono 110 ivory. Chanelio parinko konsultante, tai pataike su spalva, o revlon pirkau parduotuvej, kurioje ner kaip pasibandyti, tai daug maz taikiau prisidejus buteliuka prie veido doh.gif
Atsakyti
as pries savaitele buvau parduotuveje dairiausi i pudras,uzbegau i estee lauder ''counter''(persiprasau uz anlgiskuma,nezinau kaipcia sulietuvint,tikriausiai standas) blush2.gif nes buvo labai smalsu paciupinet naujaja Invisible fluid makeup apie sita kalbu tai pardaveja dave ir biuteliuka ir dar kaip sliukstelejo i ji biggrin.gif likau maloniai nustebinta,ypac to koki efekta suteikia.efektas matinis,bet jis labai grazus matinis,nera taip,kad negyvai matinis.vakar pasitepiau ja po apacia su clinique DDG pradejo kakta blizgioto po daugmaz 4 valandu,nors as nuo visko labai greitai blizgu.del maskavimo lengvas,bet jei kazkam reikia tikrai imanoma iki vidutinio daeiti,kadangi man jo perdaug nereikia,nes megstu strazdaneles is po pudros-uztenka.turiu dideles poras ypac ant skruostu,''nesedi'' pudra porose,sklaidosi maloniai.tik vos utepus pasidaro kiek tamsesne nei buteliuke,sakyciau imkit atspalviu sviesesne ir turetu but pats tas.
tuo paciu dar gavau ir chanel pro lumiere meginuka,galvodama kad zandai sausesni,kakta sausa pratrauksiu ir bus gal gerai,deja ne,labai greit net zandai nublizgejo, tepesi labai maloniai,maskavimo daugiau nei estee lauder.
Atsakyti
merginos,kokia pudryte butu vasaros favorite?? reikalavimu nemazai,kaip visada norisi tobulos. O vasara juk su blizgejimu problemu buna, na noretusi kazko tokio lengvo grazinancio veiduka,pamaskuojancio, kad poru neisryskintu,gerai laikytusi ir tt. Pvz Dior Nude ar tinkama vasarai ar nelabai? nors ja meginau ziemos sezonu, man ispudzio ji nepalik, bet dabar suku galva, gal vasarai visai nieko butu. zdz laukiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 05 03, 08:56)
merginos,kokia pudryte butu vasaros favorite?? reikalavimu nemazai,kaip visada norisi tobulos. O vasara juk su blizgejimu problemu buna, na noretusi kazko tokio lengvo grazinancio veiduka,pamaskuojancio, kad poru neisryskintu,gerai laikytusi ir tt. Pvz Dior Nude ar tinkama vasarai ar nelabai? nors ja meginau ziemos sezonu, man ispudzio ji nepalik, bet dabar suku galva, gal vasarai visai nieko butu. zdz laukiu patarimu 4u.gif

dior nude man ziema ne ne schmoll.gif mano oda riebi bet žiema ši pudra ne ne ne schmoll.gif visi pasausėjimai matėsi. tepėsi kažkokais plėmais.. o va dabar man ji nr 1 4u.gif biggrin.gif žadėjau ją parduoti dėl atspalvio , bet nebepardavinėju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 05 03, 08:56)

Mano megstamiausia Guerlain Parure Extreme, aisku ne is lengvu, bet labai gerai maskuoja, lygina veido spalva ir ilgai issilieka, o be to veidas neblizga... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2012 05 03, 12:12)
Mano megstamiausia Guerlain Parure Extreme, aisku ne is lengvu, bet labai gerai maskuoja, lygina veido spalva ir ilgai issilieka, o be to veidas neblizga... blush2.gif

kokia odai ji skirta? kaip laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 05 03, 12:34)
kokia odai ji skirta? kaip laikosi? 4u.gif

Misriai/riebiai, laikosi tikrai ilgai, man ji visa diena atlaike nenuplaukus nuo veido thumbup.gif Siaip tai didelis pliusas jai uz tai kad ilgai issilaiko, nei viena is mano turetu pudru tiek neislaikydavo smile.gif
Atsakyti
As ieskosiu kazko lengvo vasarai, nes mano pamegta Revlon ColorStay vasarai per sunki manau bus smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus, nors ir ta guerlain turejau galvoje, jau buvau uzmacius, kazkas minejo, tik va jos nemeginau tai nelabai isivaizduoju, kaip extreme turetu atrodyt ant veiduko smile.gif
Atsakyti
user posted image

Gavau meginuka sios krempudros Une skin glow - viso net neisnaudojus metu lauk. Labai "sunki", poras kemsanti, siek tiek oranzinio atspalvio pudra. schmoll.gif Veidas iskart jautesi kazkoks "kauketas", nekvepuojantis. Vakare, jauciu teks detis valomaja kauke, arba garintis, kad poras isvalyt... unsure.gif
Atsakyti