Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 01, 20:09)
liuks  thumbup.gif  o sakykit, kokią spalvą naudojot forever, ir kokią įsigijot parure extreme?

Forever 023, bet man siek tiek tamsoka, o parure 02. Tai va tokie pastebejimai, siandien su parure isbuvau visa diena ir net menkiausias blizgesiukas neislindo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vakar tepiau forever bei kompaktine Givenchy, tai vakarop jau blizgesiukas islindo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Paskaitinejau jusu temele, nes nusprendziau nusipirkti kremine pudra,kurios anksciau niekada nenaudojau blush2.gif , nors meteliu man jau ne taip ir mazai, 33m. blush2.gif Bet paskaiciusi isvis pasimeciau doh.gif Tiek daug info ir tokios skirtingos, kad visai jau nebesuprantu ko man reikia doh.gif Tiksliau zinau ko noriu, bet nezinau kokia ta pudryte man tiktu. Tai labai noreciau paprasyti, jusu patarimo, gal kuri turi panasia odele kaip mano ir patars kokia kremine pudryte labiau man tiktu blush2.gif Arba, gal is senbuviu mergyciu jau kaip profesionales sitame pudru reikale, galetu man pagelbeti ax.gif Buciau be galo dekinga ax.gif
Zodziu, mano veido oda misri, T zona riebesne. Turiu strazdaneliu, odos spalva tokia pavargusi, truksta skaistumo, dar ir pigmentiniu demeliu yra doh.gif ax.gif Noreciau pudrytes kuri sulygintu spalvyte, suteiktu skaistumo, butu lengva, nesudarytu kaukes efekto ir nekimstu poru. Noriu, kad neblizgetu ir nesubegtu i smulkias rauksleles. Taigi, gal patartumete kuri nors, kokia pudryte tiktu mano tokiai jau gan sudetingai veido odai.
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Laime2, pirmiausia kiek pinigeliu galite skirti, nes pasirinkimas tai milziniskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 02, 09:19)
Laime2, pirmiausia kiek pinigeliu galite skirti, nes pasirinkimas tai milziniskas  4u.gif

Oij, net nezinau ax.gif As tokia isvis nesidazanti beveik blush2.gif , na, tusas, lengvas seselis ir lupdaziai ax.gif , tai kazkaip labai daug neinvestuoju i kosmetika blush2.gif Bet va, ziuriu, kad jau veideliui reikia pagalbos, nes tokia ta oda nebeskaisti, kazkokia papilkejusi, nuo strazdaneliu ir pigmentiniu demeliu tokia kaip pavargusi verysad.gif Tai ir noriu kazko lengvo, kad nebutu storos kaukes efekto ir, kad neblizgetu tas veidas unsure.gif Zodziu, noriu palyginti veideli ax.gif O del to pinigeliu skyrimo blush2.gif nelabai net isivaizduoju ar galima ka padoraus gauti iki 100 Lt.? blush2.gif Jei taip, tai butu saunu, nes apie tokia mazdaug suma kolkas galvoju blush2.gif Noriu pabandyti, gal man isvis nepatiks ar nemokesiukaip teisingai elgtis su ta pudra blush2.gif , tai nenoreciau daugiau 100 Lt jeika ismesti i bala kaip sakoma ax.gif Ar galite kanors mazdaug iki 100 Lt patarti kas tiktu mano odelei?
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2012 05 02, 09:36)
Oij, net nezinau ax.gif  As tokia isvis nesidazanti beveik blush2.gif , na, tusas, lengvas seselis ir lupdaziai ax.gif , tai kazkaip labai daug neinvestuoju i kosmetika blush2.gif  Bet va, ziuriu, kad jau veideliui reikia pagalbos, nes tokia ta oda nebeskaisti, kazkokia papilkejusi, nuo strazdaneliu ir pigmentiniu demeliu tokia kaip pavargusi verysad.gif Tai ir noriu kazko lengvo, kad nebutu storos kaukes efekto ir, kad neblizgetu tas veidas unsure.gif  Zodziu, noriu palyginti veideli ax.gif  O del to pinigeliu skyrimo blush2.gif  nelabai net isivaizduoju ar galima ka padoraus gauti iki 100 Lt.? blush2.gif  Jei taip, tai butu saunu, nes apie tokia mazdaug suma kolkas galvoju blush2.gif  Noriu pabandyti, gal man isvis nepatiks ar nemokesiukaip teisingai elgtis su ta pudra blush2.gif , tai nenoreciau daugiau 100 Lt jeika ismesti i bala kaip sakoma ax.gif Ar galite kanors mazdaug iki 100 Lt patarti kas tiktu mano odelei?

Siaip sakyciau Dior Nude, nes kol kas ji mano megstamiausia is visu bandytu,bet ji gerokai virs 100 lt, o is pigesniu tai man labai patiko TBS, bet ne ta kur riebiai/misriai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 02, 12:13)
Siaip sakyciau Dior Nude, nes kol kas ji mano megstamiausia is visu bandytu,bet ji gerokai virs 100 lt, o is pigesniu tai man labai patiko TBS, bet ne ta kur riebiai/misriai odai  smile.gif

O ta Dior Nude nesubega i raukslytes? Langvai tepasi? Negreit pradeda blizgeti? Daug cia visko klausineju kaip kokia neismanele blush2.gif O kokia mazdaug jos kaina? Ir dar, ta TBS tai cia sutrumpintas firmos pavadinimas ar tokia firma ir yra TBS? Nu geda man labai, bet net negirdejusi tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2012 05 02, 12:31)
O ta Dior Nude nesubega i raukslytes? Langvai tepasi?

Nesubega..as Dior Nude turejau, ir gal dar kartosiu kada, nes pudra tikrai labai gera, blizgesys nelenda, sklaidosi lengvai, atrodo gan naturaliai..
TBS- The Body Shop smile.gif

man tai dar Clinique Anti blemish patinka, ji pas mus apie 116 gal kainuoja..irgi riebesniai odai ji, atrodo naturaliai, sklaidosi irgi lengvai, nesunki tokia , bent jau man..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 02 gegužės 2012 - 12:08
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 02, 13:06)
Nesubega..as Dior Nude turejau, ir gal dar kartosiu kada, nes pudra tikrai labai gera, blizgesys nelenda, sklaidosi lengvai, atrodo gan naturaliai..
TBS- The Body Shop smile.gif

man tai dar Clinique Anti blemish patinka, ji pas mus apie 116 gal kainuoja..irgi riebesniai odai ji, atrodo naturaliai, sklaidosi irgi lengvai, nesunki tokia , bent jau man..

Jetau kaip geda, kad nesupratau jog tas TBS tai The Body Shop blush2.gif Tada zinau sita kosmetika ax.gif

Aciu merginos labai jums uz patarimus 4u.gif

Labai man nesmagu, kad tokio amziau moteris net nezino elementariu dalyku, bet vistiek paklausiu blush2.gif :, o kaip teisingai ta krempudra paskirstyti ant veido? blush2.gif Ar taip kaip paprast kremu viska issitepti? blush2.gif Ar kazkaip kitaip reikia....na, gal pradeti nuo centro i isore ar dar kazkaip blush2.gif Nu, nesupykit, kad taip kvailai klausineju, bet tikrai kazkaip nemoku as dazytis, bet va, noriu pradeti bent minimaliai pati, o paskui gal i kokius kursiukus nueisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2012 05 02, 12:16)
Labai man nesmagu, kad tokio amziau moteris net nezino elementariu dalyku, bet vistiek paklausiu blush2.gif :, o kaip teisingai ta krempudra paskirstyti ant veido? blush2.gif  Ar taip kaip paprast kremu viska issitepti? blush2.gif  Ar kazkaip kitaip reikia....na, gal pradeti nuo centro i isore ar dar kazkaip blush2.gif  Nu, nesupykit, kad taip kvailai klausineju, bet tikrai kazkaip nemoku as dazytis, bet va, noriu pradeti bent minimaliai pati, o paskui gal i kokius kursiukus nueisiu blush2.gif

Na čia kaip kam patogu - galit pasitelkt į pagalbą kempinėlę arba šepetėlį specialų kreminei pudrai, arba paprasčiausiai pirštų galiukais mirksiukas.gif
Paskirstymas ,mano nuomone ,ne visai taip, kaip tepant kremą - pudrą reikia šiek tiek kruopščiau užtepti 4u.gif o nuo kur pradet - tai nuo ten kur jums patogiausia, aš pvz nuo nosies pradedu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2012 05 02, 13:16)
Jetau kaip geda, kad nesupratau jog tas TBS tai The Body Shop blush2.gif  Tada zinau sita kosmetika ax.gif

Aciu merginos labai jums uz patarimus 4u.gif

Labai man nesmagu, kad tokio amziau moteris net nezino elementariu dalyku, bet vistiek paklausiu blush2.gif :, o kaip teisingai ta krempudra paskirstyti ant veido? blush2.gif  Ar taip kaip paprast kremu viska issitepti? blush2.gif  Ar kazkaip kitaip reikia....na, gal pradeti nuo centro i isore ar dar kazkaip blush2.gif  Nu, nesupykit, kad taip kvailai klausineju, bet tikrai kazkaip nemoku as dazytis, bet va, noriu pradeti bent minimaliai pati, o paskui gal i kokius kursiukus nueisiu blush2.gif

pagooglinkit "how to apply liquid foundation" rasit tiek info kiek tik patinka smile.gif
o iš pigesnių pudrų Jūsų vietoj pabandyčiau Bourjois Healthy mix, labai neblogas pasirinkimas manyčiau, juo lab, kad tik pradedant dažytis, gal neverta labai daug investuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 01, 21:52)
Forever 023, bet man siek tiek tamsoka, o parure 02. Tai va tokie pastebejimai, siandien su parure isbuvau visa diena ir net menkiausias blizgesiukas neislindo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vakar tepiau forever bei kompaktine Givenchy, tai vakarop jau blizgesiukas islindo  smile.gif

o sakyk, jei blizgesys visai neislindo, tai kaip atrode oda, ar ne per daug matine? isvis, koki efekta suteikia parure ant veido? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 02, 17:19)
o sakyk, jei blizgesys visai neislindo, tai kaip atrode oda, ar ne per daug matine? isvis, koki efekta suteikia parure ant veido? ax.gif

Kadangi pakankamai maskuoja, tai is karto matosi ant veido kazkiek, bent jau man ji tokia matine labiau, neturi to svytejimo, bet ir negaliu pasakyt kad padaro kaukes efekta g.gif
Atsakyti