QUOTE(Sielutė @ 2012 04 29, 14:09)
Sveikos merginos, paskaitinejau temele tai noreciau pasidalinti savo kiek ir menkute patirtimi bet sakyciau tokia nemalonia ir pinigu metimas i bala ir ne kitaip. Mano odos tipas normalus, skruostai, nosis pasauseje. Isbandziau kremine pudra Bourjois 10 Hour Sleep Effect Foundation pliusai: graziai sulygina veido spalvele, ir spalva pati man labai atitinko, minusai: jauciasi riebumas veido, taciau isryskina sausesnes vieteles, ir dar kiek supratau man ji sualergizavo, nes jauciasi nemalonus pojuciai toks lengvas deginimas, lyg niezejimas, akiu asarojimas, matyt kazkokie komponentai netiko, tad nusivyliau. Pasikonsultavau Kristianoje, gan kreivokai nuziurejo, pasake kad vargu ar pudroje esme, pasiule BeYu Skin Harmony pliusai: nesijaucia jos ant veido, neisryskina sausu demeliu, minusai: nelabai sulygina veido odos, lyg krekumas su spalvele, kurios nepavyko atitaikyt man, kiek per tamsi ir kiek supratau sviesesnes neturejo ar net nera spalvu paleteje, ir tepliojasi gan sunkokai. Tai toks vaizdas kad be profesionalaus kosmetologo ir visazisto cia nelabai apsieisi
, juolabiau nemaniau kad gali man sualergizuoti ko anksciau jokiu panasiu problemu nesu turejusi. Noreciau suzinoti ar nera kuriai kuri nors pudrele sukelusi alerginiu reakciju, ir jei yra pasidalinkite kurios, bandysiu dar kazka ziurinetis, gal kokiu patarimu turesit jautresniai odai?
Mano oda pacios panasi kaip Jusu, gal daugiau i sausuma. Naudoju Bourjois Healthy Mix pudryte jau 3 buteliuka ir esu patenkinta. Nors ziema oda ir pasauseja, matosi serpetojimai, bet atradau toki atradima. Nezinau, ar cia gerai, ar ne, bet puryte kai oda labai issausejusi, pamaisau su drekinamuoju kremu. Ir dengiasi puikiai, ir jokiu serpetojimu, nieko. Tai pudryte, kuri man visiskai atitinka pagal veido spalva, nesudaro kaukes efekto, nekemsa poru. Nes panaudojus kitas is karto matosi tokie giluminiai uzsikoncervave spuogeliai.
Kas del Kristianos ir visokiu Douglasu konsultanciu tai as patylesiu gal
Nezinau, kas ten per zmones dirba. Ne tik kad normaliai nepataria, bet dar ir pastoviai persekioja, kai ateini, pasakai, kad nereikia pagalbos, neatstoja, vis tiek lenda, gruda viska is eiles. Kosmaras zodziu. O Jus gal pameginkite sita pudryte irgi su drekinamuoju kremuku sumaisyt? Nes manyciau turetu lengviau dengtis ir pati pudryte turetu kazkiek pasvieseti