QUOTE(Estela_ @ 2012 02 24, 00:27)
Ar galėtumėtė smulkiau palyginti su Bourjosi HM, kokie skirtumai?
Gal matėt koks šios šviesiausias atspalvis pas mus prekyboj yra?
Uzsitepus HM pudros maskavimo man noredavosi daugiau, tiek paakiams, tiek siaip odai, oda man atrodydavo tokia dregna, todel noredavs tepti kompaktine iskart. Laikydavosi nelabai gerai, po keliu valandu pati pudra imdavo dingti, o vakaro gale nelabai ir likdavo
Su Loreal era jokio dregnumo jausmo, o grazus, sveikas vidisnis odos svytejimas. Blizget oda pradejo, bet pati pudra nedingo, su kompaktine pataisiau ir vel viskas grazu. Tiesa, maskavimas geresnis
Siaip man sunku komentuoti pudra po pirmo karto, bet kazkaip nesusilaikiau. Labai patiko, bet gali buti, kad paskui nuomone pasikeistu
Pas ka oda nera riebi, manau tobulas variantas, nes laikytis turetu tikrai gerai
QUOTE(mamulioka @ 2012 02 24, 00:27)
Na va tai tau... Bet kas ten daros L'orealiui su tais atspalviais??? Ziurenijau True match, bet taip ir nepasirinkau nieko... Ir cia ta pati istorija!
Va va... Nezinau ar pirkciau ja del spalvos. Siaip ta W3 man pagyvino veida, dave tokios siltesnes spalvos, tai atrode tikrai graziai (gal net graziau nei naturali mano veido spalva), bet nelabai patinka teplioti kakla , todel nezinau ar verta butu si atspalvi pirkti