Ką patartumėte sausai odelei, kokia kreminę pudrą?
šiuo metu tepu GUERLAIN LINGERIE šiaip gerai, turiu retsykiais GUERLAIN EXTREME, CLARINS EVERLASTING per dieną sausina man traukia turėjau, šiandien pasitepiau BURBERRY SHEER taip pat tokia, kaip į sausumą,o norėtųsi, kad vakare grįžus po darbo nuvalius makiažą netrauktų odelės kad ją per dieną drėkintų, o ne sausintų ir taip ji sausa ?
QUOTE(inga_ @ 2012 04 23, 19:13)
Ką patartumėte sausai odelei, kokia kreminę pudrą?
Aš naudoju Guerlain Aqua, tai labai patenkinta. Mano oda mišri, bet prieš naudojant šitą pudrą vis atsiradinėdavo sausų, šiurkščių plotelių ant skruostų. Ir jie labai matydavosi... Taip pat nuo visko ir odą labai tempdavo. Tie sausi ploteliai gana greitai susitvarkė ir jų jau nebeatsiranda. Nors kažko kito stebuklingo nenaudojau.QUOTE(Irisinė @ 2012 04 23, 20:26)
Aš naudoju Guerlain Aqua, tai labai patenkinta. Mano oda mišri, bet prieš naudojant šitą pudrą vis atsiradinėdavo sausų, šiurkščių plotelių ant skruostų. Ir jie labai matydavosi... Taip pat nuo visko ir odą labai tempdavo.
Mano sausa oda ir naudoju Guerlain Aqua, tai jei tinkamai pries tai neparuosiu odos, tai isryskina ciut ciut pasausejimus
QUOTE(Irisinė @ 2012 04 23, 20:26)
Aš naudoju Guerlain Aqua, tai labai patenkinta. Mano oda mišri, bet prieš naudojant šitą pudrą vis atsiradinėdavo sausų, šiurkščių plotelių ant skruostų. Ir jie labai matydavosi... Taip pat nuo visko ir odą labai tempdavo. Tie sausi ploteliai gana greitai susitvarkė ir jų jau nebeatsiranda. Nors kažko kito stebuklingo nenaudojau.
tai va didielis skirtumas ji guerlain AQUA ir lingerie ir parure tai mišrioms riebioms, o mano tai sausa, tai didelis skirtumas suprasti tą jausmą, taip kaip man gyvenime niekas neblizga jokia T-zona, kadangi mano sausa, labai mažai specialių pudrų sausai odelei, jei ir yra tai jos blogiau maskuoja, kažkada esu lancome turėjusi spec. sausai odai neblog buvo, tik dabar nepamenu pavadinimo
tai bijau blaškytis ir pagrinde naudoju guerlain tik dar nesu bandžiusi tos gold linijos?įdomu būtų išbandyti
QUOTE(omsone @ 2012 04 23, 10:35)
Jau ir as pasimeciau tokioje galybeje . Man reikia neblogai dengiancios, graziai ir skaisciai atrodancios ant veido pudros ir kuri laikyti siek tiek, bet kiek supratau lancome ir dior pudros sausina oda? Tai ka tada rinktis?
Dior Nude man nesausino - mano misri oda. Sudejus visus pliusus ir minusus man tai geriausias variantas jei rinktis tarp Lancome 24h, Forever ir Nude.
QUOTE(JovikaAP @ 2012 04 24, 10:54)
Dior Nude man nesausino - mano misri oda. Sudejus visus pliusus ir minusus man tai geriausias variantas jei rinktis tarp Lancome 24h, Forever ir Nude.
o kaip laiko?
Susidaro įspūdis, kad ilgai išliekančios pudros kuriamos tik riebesnei odai
QUOTE(bitute737 @ 2012 04 24, 11:05)
o kaip laiko?
Na taip todel kad nuo riebios odos greit nuplaukia, o sausai odai atvirksciai reikia drekinimo, todel ir buna lengvesnes, maziau maskuojancios
Is karto sakau jei jus sausiaode, Nude netiks, ji tik dar labiau sausins...
QUOTE(*moon* @ 2012 04 24, 12:02)
Na taip todel kad nuo riebios odos greit nuplaukia, o sausai odai atvirksciai reikia drekinimo, todel ir buna lengvesnes, maziau maskuojancios
ačiū, jums už atsakymą, o ką galite patarti sausai odelei? Apart guerlain pati turiu ir naudoju, kas dar be jų?
QUOTE(inga_ @ 2012 04 24, 12:55)
ačiū, jums už atsakymą, o ką galite patarti sausai odelei? Apart guerlain pati turiu ir naudoju, kas dar be jų?
Na as kadangi i sausai odai skirtas pudras nelabai dairausi, kadangiman tas nelabai aktualu Bet man atrodo turetu buti smagi Kanebo Sensai fluid, kazkaip panasiai vadinasi Kazkada man buvo konsultante parduotuvej ipylusi pabandymui, tai labai faina pasirode, tik man greit su blizgesys islindo, bet sausai odai turetu tikti manau
man rodos vitulka sausai odai labai rekomendavo Dior Capture Totale
dabar bijau sumaišyt. gal ir ne ji siūlė.. bet kažkas siūlė
laba diena, paskaiciau apie healthy mix, ysigijau na man ji pakanmakai gera, maskuoj apakankamai, nesijauciu kaip su kauke apsunkus, tik mano blizgejimas islenda po 8 valandu kol ka sapsistosiu ties sia
Pati ieškau sausai odai ir dar šviesiausio atspalvio pudros, dabar naudoju Lancome photogenic, bet norisi daugiau maskavimo ir šviesesnio atspalvio Dar turiu Laura Mercier creme smooth foundation, bet ji labai nemaloni ant veido, tad nenaudoju. O Guerlain aqua kiek suprantu nelabai maskuoja ir atspalviai tamsūs