Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(*moon* @ 2012 04 23, 09:38)
Ne visos Dior ar Lancome sausina ju juk yra ne viena rusis, rinkites pagal savo odos tipa  smile.gif

Gal kas patartų, kokia pudra galėtų atstoti Chanel Mat Lumiere? Gal kas atradot kažką panašaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arda @ 2012 04 23, 10:51)
Gal kas patartų, kokia pudra galėtų atstoti Chanel Mat Lumiere? Gal kas atradot kažką panašaus  4u.gif

Na jei atradot sau tinkama pudra, tai ar verta kazko ieskoti daugiau? Man siauo metu labai mylima Nude ir kazi ar sau atrasiu kazka geresnio, todel tikrai kartosiu vel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 23, 10:38)
Ne visos Dior ar Lancome sausina ju juk yra ne viena rusis, rinkites pagal savo odos tipa  smile.gif

Jus naudojate Dior Nude, o koks jusu odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2012 04 23, 12:29)
Jus naudojate Dior Nude, o koks jusu odos tipas?

Taip 4u.gif Mano misri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 23, 12:34)
Taip  4u.gif Mano misri  smile.gif

ir kaip ar neislenda blizgesys greit?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 23, 12:35)
ir kaip ar neislenda blizgesys greit?

Na gal vos vos ir islenda ipusejus dienai,siaip ja naudojau ziema, tai oda mano buna normali net kompaktines nenaudoju,o va vasara, sakyciau misri i riebuma, tai nzn kaip butu vasara manau tikrai neatlaikytu visa diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 23 balandžio 2012 - 11:55
QUOTE(*moon* @ 2012 04 23, 09:55)
Na jei atradot sau tinkama pudra, tai ar verta kazko ieskoti daugiau? Man siauo metu labai mylima Nude ir kazi ar sau atrasiu kazka geresnio, todel tikrai kartosiu vel  thumbup.gif

Tai kad jos nebegamina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arda @ 2012 04 23, 12:42)
Tai kad jos nebegamina...  g.gif

ane g.gif as jos nebandzius tai nlb ka galiu pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 04 22, 17:48)

Saulės-Siela, kokia Jūsų oda? Ir kokia kaina pudrytės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 04 23, 12:25)

Mano oda misri,T zona riebi,skruostukai linke sauseti,odos ypatumas-itin jautri.
Ta pudra nesiulyciau kasdien naudot,nes ji sunkoka,ir tikrai stipriai maskuoja,bet kaip shemsos atveju,kai nori,kad ilgai laikytus,tai puikiai tinka.Kaina apie 45 lt 4u.gif
Atsakyti
[quote=Saulės-Siela,2012 04 23, 14:29]
[/quote]

Mano oda misri,T zona riebi,skruostukai linke sauseti,odos ypatumas-itin jautri.
Ta pudra nesiulyciau kasdien naudot,nes ji sunkoka,ir tikrai stipriai maskuoja,bet kaip shemsos atveju,kai nori,kad ilgai laikytus,tai puikiai tinka.Kaina apie 45 lt 4u.gif
[/quote]

dėkui, o kaip atrodo oda su ja palyginus su brangesnėm pudrom? 4u.gif
Atsakyti
Man net is brangesniu nei viena tiek nesilaike kaip Gosh exceptionnel pudra,bet turek minty,kad maskavimas jos stiprus,bet laikes,bent jau man tikrai apie 12 valandu nejudedama.

Aš ją prieš savaitę irgi nusipirkau ir vis ruošiausi prisėsti rašyti atsiliepimą. Bet jis gan priešingas Jūsiškiui smile.gif
Pirkau Eurokose, buvo akcija, tai kainavo 38Lt.
Maskavimas tikrai geras, ji jau tarp maskuojamosios priemonės ir pudros tokia. smile.gif Lyg ir skirta riebesnei odai, bet būtent man nuplaukė nuo T zonos per porą valandų. Ir nesuprantu kodėl, pirma pudra taip padarė. Mano oda mišri, bet T zona nėra ypatingai riebi. ir laikydavosi net sausesnei odai skirtos pudros, o šita visiškai nubėgo nuo nosies ir labai pasijautė didesnis riebalų kiekis per laiką ant smakro, kaktos-net valytis norėjosi, kas retai būna. Tepiau be makiažo bazės, o užfiksavau biria pudra, kaip visada.
Plius tai vienintelė, kurią tuo metu radau šviesios spalvos, pačią šviesiausią pirkau, nes tiek Lorealio, Tiek Maybellline šviesiausi atspalviai daug tamsesni buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 23 balandžio 2012 - 14:51