Mišriai odai į sausumą nei forever, nei lancome idole netiks, ane? Mano T-zona mėgsta pablizgėti, bet nedaug, o likusi oda šiaip normali, bet kartais ant žandų pasausėja
QUOTE(bitute737 @ 2012 04 22, 11:40)
Mišriai odai į sausumą nei forever, nei lancome idole netiks, ane? Mano T-zona mėgsta pablizgėti, bet nedaug, o likusi oda šiaip normali, bet kartais ant žandų pasausėja
netiks,man jos abi sausino , mano oda misri normali,T zona irgi pablizgeti megeja lancome idole silky matt nesausina
QUOTE(Solen @ 2012 04 22, 14:37)
netiks,man jos abi sausino , mano oda misri normali,T zona irgi pablizgeti megeja lancome idole silky matt nesausina
o kaip laikosi silky matt palyginus su forever ir idole?
QUOTE(*moon* @ 2012 04 22, 11:53)
Klaipedoj ziurejau, tai pats sviesiausias beige clair ar kazkas panasaus vadinasi O ju buna sviesesniu?
na lyg ir nebūna šviesesnių, o gal pamenat, šitas numeriukas buvo į gelsvumą ar blyškus toks?
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 10:48)
patarkit mergaites, reikia labai gerai isliekancios pudros, einu i baliu liepa, tai dairaus jau pudros, nes kol issirinksiu
galvoju apie dior forever ar lancome ta nauja 24H, ka patartumet?
Man net is brangesniu nei viena tiek nesilaike kaip Gosh exceptionnel pudra,bet turek minty,kad maskavimas jos stiprus,bet laikes,bent jau man tikrai apie 12 valandu nejudedama.
va sita :
http://fashion-journ...on-routine.html
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 22, 16:38)
na lyg ir nebūna šviesesnių, o gal pamenat, šitas numeriukas buvo į gelsvumą ar blyškus toks?
QUOTE(*moon* @ 2012 04 22, 18:15)
man asmeniškai nelabai patinka šitokie "review" nes čia tokiu sluoksniu užtepa pudros, kad spalva dazniausiai atrodo gerokai tamsesnė nei ištiesų yra
beje, šiaip dar yra ir 01 beige pale
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 10:48)
patarkit mergaites, reikia labai gerai isliekancios pudros, einu i baliu liepa, tai dairaus jau pudros, nes kol issirinksiu
as imciau forever ,jeigu is abieju...su spalva reikia pataikyt,nes uztepus ant veido ji dar po kurio laiko siek tiek patamseja o dior nude nenori sita man labai patiko,gerai maskuoja,gerai laiko ir graziai atrodo ant veido
QUOTE(bitute737 @ 2012 04 22, 13:42)
o kaip laikosi silky matt palyginus su forever ir idole?
laikosi gerai ,man su ja net blizgesys kaktos neislenda...tai buvau nustebinta ,maziau maskuoja nei forever ir idole ,bet man to visiskai pakanka
Merginos,
gal kuri patarsit- Diorskin Nude kokia butu spalva vienu tonu sviesesne nei 030 medium beige? Per didelis pasirinkimas - 022, 023 ar 032
gal kuri patarsit- Diorskin Nude kokia butu spalva vienu tonu sviesesne nei 030 medium beige? Per didelis pasirinkimas - 022, 023 ar 032
Merginos,as turit kokiu atsiliepimu apie Estee Lauder Futurist pudra?Noreciau nusipirkti meginuka,bet galvoju dar paklausinesiu,gal kuri ismeginus.Ar tinka misriai/riebiai odai?Ar gerai maskuoja?
Jau ir as pasimeciau tokioje galybeje . Man reikia neblogai dengiancios, graziai ir skaisciai atrodancios ant veido pudros ir kuri laikyti siek tiek, bet kiek supratau lancome ir dior pudros sausina oda? Tai ka tada rinktis?
QUOTE(omsone @ 2012 04 23, 10:35)
Jau ir as pasimeciau tokioje galybeje . Man reikia neblogai dengiancios, graziai ir skaisciai atrodancios ant veido pudros ir kuri laikyti siek tiek, bet kiek supratau lancome ir dior pudros sausina oda? Tai ka tada rinktis?
Ne visos Dior ar Lancome sausina ju juk yra ne viena rusis, rinkites pagal savo odos tipa