Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Šiandien nusipirkau ir išbandžiau Lumene Natural Code Matt Makeup wub.gif .
user posted image
Po L'Oreal Lumi Magique ir Bourjois Healthy Mix tai čia beveik tiesiogine prasme man buvo tyro oro gurkšnis biggrin.gif aišku, labai džiaugiuosi, kad pagaliau nusipirkau tinkamą atspalvį! Labai labai maloniai kvepia, tepasi nuostabiai lengvai (kai prisimenu healthy mix ar lumi tai atrodo, kad cementą tepdavausi ant veido doh.gif), maskavimas tikrai neblogas na žodžiu labai džiaugiuosi atradusi šią pudrą wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana24: 21 balandžio 2012 - 19:32
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 21, 20:30)

Nesausina odos?
Atsakyti
Man ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 21, 20:14)
Turėjau tik Forever ir galiu pasakyt- labai patvari ir nenuplauks. Mačiau jūsų oda nėra riebi, tai tikrai gerai laikytųsi  4u.gif

o neatrodo kaip kauke? nu mano seip normali misri dabar, o kazin kuris numeriukas butu sviesus i gelsvuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 20:08)
geresne uz forever?
gal kas bande abi ir galetu palygint?

Bandziau abi - man atrodo kad Lancome konsistencija lengvesne, bet islaiko geriau nei foreveris g.gif mano oda misris - blizgesys T zonoj islenda greiciau su foreveriu, kas labai nustebino. Bet Lancome man dave toki biski tempima - manau jei oda sausesne turetu sausint. Man kai tas negresia tai buvo gerai. Lancome patiko geriau, tikrai bus sekantis mano pirkinys kai pabaigsiu kuria nors is turimu kreminiu. Smagiai dengiasi, nepadaro kaukes - tuo paciu issilaiko pakankamai ilgai ir graziai.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 21:01)
o neatrodo kaip kauke? nu mano seip normali misri dabar, o kazin kuris numeriukas butu sviesus i gelsvuma g.gif

Kaip kauke tikrai neatrodo, nes bent jau man ji nera is tu sunkiu pudru smile.gif
Atsakyti
Lumene Double stay mineral make up user posted image
nusipirkau sita pries pora dienu. pati pudra labai smagi, gerai tepasi, susigeria, nesimato, neryskina pasausejimu thumbup.gif su bourjous HM ner ka lygint, HM taip ir nepavyko graziai uztept, sausino schmoll.gif
bet vel- spalva per tamsi doh.gif (emiau nr1)
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 04 21, 23:05)
nusipirkau sita pries pora dienu.

Šios pudros 2 nr yra šviesesnis už 1-ą biggrin.gif Mistika bet taip yra. Kai pirkau, pamenu mane dar mergaitės iš SM perspėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 21 balandžio 2012 - 22:14
ot nesiseka doh.gif itariu vistiek netiktu, 'zakon podlosti' lotuliukas.gif

manau, vasara, kai idegsiu tiks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 21 balandžio 2012 - 22:22
QUOTE(*moon* @ 2012 04 20, 23:20)
Na kadangi as ja bandzius tik pora kartu, nes per tamsu atspalvi parsisiunciau, tai teko parduoti ir tas buvo praita vasara, tai nebelabai atgaminu, tik prisimenu kad tikrai geriau maskavo lyginant su Nude ir Forever, o ir siaip lyg jos konsistencija tirstesne nei situ buvo  g.gif Kiek pamenu tai ant veido gan graziai atrode, tikrai nebuvo kaip negyvas veidas, ten kur reikia padrekinta  thumbup.gif Siaip as pati nemegstu labai maskuojanciu ir matizuojanciu pudru, nes jos visos yra gana tirstos, todel bet kokiu atveju jausis ant veido kad kazkas yra tepta, be to matosi tas pudros sluoksnis  doh.gif Jau geriau tada rinktis maskuokli gera ir lengvesne pudryte, vis tiek turbut nera taip kad reiktu visa veida maskuoti, tik tam tikras problemines vietas?  g.gif  smile.gif

aisku ne visą veidą reikia maskuoti, tik kai kurias vietas. ir iki siol as taip ir darydavau, kad atskirai ka reikia pasimaskuodavau maskuokliu, ir su lengva pudra visą veidą, bet kazkaip atsibodo žaisti doh.gif tai pagalvojau kad norėtųsi įsigyti ir vieną tokią pudrą kurią galėčiau naudoti ir be maskuoklio, na kai labai tingėčiau žaisti.. biggrin.gif dabar galvoju apie clarins everlasting ir guerlain parure extreme, tik jei gerai pamenu nėr pas mus kristianoj šviesių parure atspalvių doh.gif
Atsakyti
Ismeginau Chanel Vitalumier pudra. Nepasakyciau kad man patiko blush2.gif gal priprasiu. Spalva idealiai tinka veidui mano, taciau maskavimo isvis nera, o nors kazkiek gi turi buti tam ir naudoju pudra. Mazycius spuogelius tepiau po kelis kartus kad uzsimaskuotu, taciau nenaudoju jokiu maskuokliu pries tai blush2.gif
Zodziu lancome turima pudra man per daug atrodo maskuoja ir matosi ant odos, bei ja suasina, o chanel nesimato visai ant odos, nemaskuo visai, ir blizgina veida lotuliukas.gif
O rimel turiu nusipirkus smarkiai per sviesaus atspalvio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 22, 10:39)
aisku ne visą veidą reikia maskuoti, tik kai kurias vietas. ir iki siol as taip ir darydavau, kad atskirai ka reikia pasimaskuodavau maskuokliu, ir su lengva pudra visą veidą, bet kazkaip atsibodo žaisti  doh.gif  tai pagalvojau kad norėtųsi įsigyti ir vieną tokią pudrą kurią galėčiau naudoti ir be maskuoklio, na kai labai tingėčiau žaisti..  biggrin.gif  dabar galvoju apie clarins everlasting ir guerlain parure extreme, tik jei gerai pamenu nėr pas mus kristianoj šviesių parure atspalvių  doh.gif

Klaipedoj ziurejau, tai pats sviesiausias beige clair ar kazkas panasaus vadinasi g.gif O ju buna sviesesniu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 22 balandžio 2012 - 11:01