gal kas gali palyginti parure extreme ir parure gold maskavimą? jei gerai supratau. gold labiau maskuoja, bet ar ji tinka mišriai odai?
venus*from*mars, mačiau parduodat Dior Forever, nepatiko? Sakot, maskavimas per mažas?
Sunku patikėt, nes ji maskuoja labai stipriai ...
Gal kokių konkrečių itin probleminių vietų turit, kurias reikia su kamufliažu ar "stipresniu" maskuokliu dengti, o ne į sunkias pudras dairytis..?
Gal kokių konkrečių itin probleminių vietų turit, kurias reikia su kamufliažu ar "stipresniu" maskuokliu dengti, o ne į sunkias pudras dairytis..?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 18, 13:37)
Clinique siųstis galima, išeis apie 80 Lt nepagavus kokių papildomų nuolaidų
O tu jas abi bandžius? Gal gali palyginti?
O tu jas abi bandžius? Gal gali palyginti?
Jo esu bandziusi abi. Man gal Clinique labiau patiko. Nors veidas ir matinis, bet jis neatrode negyvas, labai naturaliai pasidengia, maskuoja.
Everlasting tikrai su presuota pudra laikesi visa diena, kol jos nenuvaliau. Net keista buvo, nes paprastai pudros man visiskai nesilaiko. Bet kazkaip veidas toks negyvas atrode. Gal del to, kad spalva nebuvo labai tinkama nors ir sviesi
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 19, 17:36)
venus*from*mars, mačiau parduodat Dior Forever, nepatiko? Sakot, maskavimas per mažas?
na yra ką pamaskuot, bet forever maskavimo tikrai nepavadinčiau labai stipriu, niekaip
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 19, 20:31)
na yra ką pamaskuot, bet forever maskavimo tikrai nepavadinčiau labai stipriu, niekaip
Nors as pati nelabai ka turiu maskuoti, vet visai nesenai nusipirkau ta forever puse kiekio pabandymui, nors dar dorai neisbandziau, bet ir man ji nepasirode kaip stipriai maskuojanti, kazkuo panasi i NUDE. Siaip kiek esu turejus, tai man labiausiai maskuojanti pasirode Clarins Everlasting, bet su ja veidas neatrodo kaip negyvas, man ji pasirode net per daug maskuojanti, nes man labiau patinka lengvesnes pudrytes
QUOTE(*moon* @ 2012 04 19, 20:41)
Nors as pati nelabai ka turiu maskuoti, vet visai nesenai nusipirkau ta forever puse kiekio pabandymui, nors dar dorai neisbandziau, bet ir man ji nepasirode kaip stipriai maskuojanti, kazkuo panasi i NUDE. Siaip kiek esu turejus, tai man labiausiai maskuojanti pasirode Clarins Everlasting, bet su ja veidas neatrodo kaip negyvas, man ji pasirode net per daug maskuojanti, nes man labiau patinka lengvesnes pudrytes
va va, man irgi forever ne ka tesiskiria nuo nude
o kaip clarins everlasting, ar ant veido labai jautesi?
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 20, 16:49)
va va, man irgi forever ne ka tesiskiria nuo nude
Na kadangi as ja bandzius tik pora kartu, nes per tamsu atspalvi parsisiunciau, tai teko parduoti ir tas buvo praita vasara, tai nebelabai atgaminu, tik prisimenu kad tikrai geriau maskavo lyginant su Nude ir Forever, o ir siaip lyg jos konsistencija tirstesne nei situ buvo Kiek pamenu tai ant veido gan graziai atrode, tikrai nebuvo kaip negyvas veidas, ten kur reikia padrekinta Siaip as pati nemegstu labai maskuojanciu ir matizuojanciu pudru, nes jos visos yra gana tirstos, todel bet kokiu atveju jausis ant veido kad kazkas yra tepta, be to matosi tas pudros sluoksnis Jau geriau tada rinktis maskuokli gera ir lengvesne pudryte, vis tiek turbut nera taip kad reiktu visa veida maskuoti, tik tam tikras problemines vietas?
patarkit mergaites, reikia labai gerai isliekancios pudros, einu i baliu liepa, tai dairaus jau pudros, nes kol issirinksiu
galvoju apie dior forever ar lancome ta nauja 24H, ka patartumet?
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 09:48)
patarkit mergaites, reikia labai gerai isliekancios pudros, einu i baliu liepa, tai dairaus jau pudros, nes kol issirinksiu
jei neturit sausų skruostų problemos, tai su Lancome 24 h drasiai išbusit su makiažu tiek, kiek reikės
QUOTE(sufle @ 2012 04 21, 19:33)
turejau Lancome 24h meginuka...nu ideali pudra, ideali:)) tik kaina biski stabdo..
geresne uz forever?
gal kas bande abi ir galetu palygint?
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 20:08)
Turėjau tik Forever ir galiu pasakyt- labai patvari ir nenuplauks. Mačiau jūsų oda nėra riebi, tai tikrai gerai laikytųsi