Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

gal kas gali palyginti parure extreme ir parure gold maskavimą? jei gerai supratau. gold labiau maskuoja, bet ar ji tinka mišriai odai?
Atsakyti
venus*from*mars, mačiau parduodat Dior Forever, nepatiko? Sakot, maskavimas per mažas? unsure.gif

Sunku patikėt, nes ji maskuoja labai stipriai ...

Gal kokių konkrečių itin probleminių vietų turit, kurias reikia su kamufliažu ar "stipresniu" maskuokliu dengti, o ne į sunkias pudras dairytis..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 18, 13:37)
Clinique siųstis galima, išeis apie 80 Lt nepagavus kokių papildomų nuolaidų  4u.gif

O tu jas abi bandžius? Gal gali palyginti?

Jo esu bandziusi abi. Man gal Clinique labiau patiko. Nors veidas ir matinis, bet jis neatrode negyvas, labai naturaliai pasidengia, maskuoja.
Everlasting tikrai su presuota pudra laikesi visa diena, kol jos nenuvaliau. Net keista buvo, nes paprastai pudros man visiskai nesilaiko. Bet kazkaip veidas toks negyvas atrode. Gal del to, kad spalva nebuvo labai tinkama nors ir sviesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 19, 17:36)
venus*from*mars, mačiau parduodat Dior Forever, nepatiko? Sakot, maskavimas per mažas?  unsure.gif 

Sunku patikėt, nes ji maskuoja labai stipriai ...

Gal kokių konkrečių itin probleminių vietų turit, kurias reikia su kamufliažu ar "stipresniu" maskuokliu dengti, o ne į sunkias pudras dairytis..?  4u.gif

na yra ką pamaskuot, bet forever maskavimo tikrai nepavadinčiau labai stipriu, niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 19, 20:31)
na yra ką pamaskuot, bet forever maskavimo tikrai nepavadinčiau labai stipriu, niekaip  doh.gif

Nors as pati nelabai ka turiu maskuoti, vet visai nesenai nusipirkau ta forever puse kiekio pabandymui, nors dar dorai neisbandziau, bet ir man ji nepasirode kaip stipriai maskuojanti, kazkuo panasi i NUDE. Siaip kiek esu turejus, tai man labiausiai maskuojanti pasirode Clarins Everlasting, bet su ja veidas neatrodo kaip negyvas, man ji pasirode net per daug maskuojanti, nes man labiau patinka lengvesnes pudrytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 19, 20:41)
Nors as pati nelabai ka turiu maskuoti, vet visai nesenai nusipirkau ta forever puse kiekio pabandymui, nors dar dorai neisbandziau, bet ir man ji nepasirode kaip stipriai maskuojanti, kazkuo panasi i NUDE. Siaip kiek esu turejus, tai man labiausiai maskuojanti pasirode Clarins Everlasting, bet su ja veidas neatrodo kaip negyvas, man ji pasirode net per daug maskuojanti, nes man labiau patinka lengvesnes pudrytes  smile.gif

va va, man irgi forever ne ka tesiskiria nuo nude doh.gif
o kaip clarins everlasting, ar ant veido labai jautesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 20 balandžio 2012 - 15:50
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 20, 16:49)
va va, man irgi forever ne ka tesiskiria nuo nude  doh.gif
o kaip clarins everlasting, ar ant veido labai jautesi?

Na kadangi as ja bandzius tik pora kartu, nes per tamsu atspalvi parsisiunciau, tai teko parduoti ir tas buvo praita vasara, tai nebelabai atgaminu, tik prisimenu kad tikrai geriau maskavo lyginant su Nude ir Forever, o ir siaip lyg jos konsistencija tirstesne nei situ buvo g.gif Kiek pamenu tai ant veido gan graziai atrode, tikrai nebuvo kaip negyvas veidas, ten kur reikia padrekinta thumbup.gif Siaip as pati nemegstu labai maskuojanciu ir matizuojanciu pudru, nes jos visos yra gana tirstos, todel bet kokiu atveju jausis ant veido kad kazkas yra tepta, be to matosi tas pudros sluoksnis doh.gif Jau geriau tada rinktis maskuokli gera ir lengvesne pudryte, vis tiek turbut nera taip kad reiktu visa veida maskuoti, tik tam tikras problemines vietas? g.gif smile.gif
Atsakyti
patarkit mergaites, reikia labai gerai isliekancios pudros, einu i baliu liepa, tai dairaus jau pudros, nes kol issirinksiu doh.gif
galvoju apie dior forever ar lancome ta nauja 24H, ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 09:48)
patarkit mergaites, reikia labai gerai isliekancios pudros, einu i baliu liepa, tai dairaus jau pudros, nes kol issirinksiu  doh.gif
galvoju apie dior forever ar lancome ta nauja 24H, ka patartumet?

jei neturit sausų skruostų problemos, tai su Lancome 24 h drasiai išbusit su makiažu tiek, kiek reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
turejau Lancome 24h meginuka...nu ideali pudra, ideali:)) tik kaina biski stabdo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sufle: 21 balandžio 2012 - 18:33
QUOTE(sufle @ 2012 04 21, 19:33)
turejau Lancome 24h meginuka...nu ideali pudra, ideali:)) tik kaina biski stabdo..

geresne uz forever?
gal kas bande abi ir galetu palygint?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 21, 20:08)
geresne uz forever?
gal kas bande abi ir galetu palygint?

Turėjau tik Forever ir galiu pasakyt- labai patvari ir nenuplauks. Mačiau jūsų oda nėra riebi, tai tikrai gerai laikytųsi 4u.gif
Atsakyti