Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 18, 13:37)
O tu jas abi bandžius? Gal gali palyginti?

As abi bandzius smile.gif
Anti-blemish dar ir db turiu -naudoju, o Everlasting manau dar kartosiu..
mano oda misri ( vasara i riebuma, ziema vietom buna pasausejimu ) , man abi pudrytes gan neblogai laikosi, blizgesys neislenda, graziai dengiasi ant veido, lygiai, nereikia dideliu pastangu kad graziai padengt..
su abiem bent jau man nera kaukes efekto, veidas naturaliai atrodo..

man atrodo Clarins'a irgi galima parsisiusti iki 100 lt
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 18, 14:24)
As abi bandzius smile.gif
Anti-blemish dar ir db turiu -naudoju, o Everlasting manau dar kartosiu..
mano oda misri ( vasara i riebuma, ziema vietom buna pasausejimu ) , man abi pudrytes gan neblogai laikosi, blizgesys neislenda, graziai dengiasi ant veido, lygiai, nereikia dideliu pastangu kad graziai padengt..
su abiem bent jau man nera kaukes efekto, veidas naturaliai atrodo..

man atrodo Clarins'a irgi galima parsisiusti iki 100 lt

Ačiū, reikės gal ir man Clarins dėl įvairovės pabandyti, nes Clinique jau kokia 4ta pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 18, 13:37)
Clinique siųstis galima, išeis apie 80 Lt nepagavus kokių papildomų nuolaidų  4u.gif

O is kokio psl Clinique labiausiai apsimoka siustis?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 18, 15:24)
O is kokio psl Clinique labiausiai apsimoka siustis?

Pilna kaina siunciausi tiesiogiai is ju puslapio, o kai buna sephora nuolaidos, tada is ten apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
gal kas bandet bobbi brown krempudras? domina ilgiau isliekancios 4u.gif
Atsakyti
Išbandinėju dabar Lancome Teint Idole Ultra 24 - gerai prisiklijuoja prie veido, šiek tiek matiškumą išlaiko ir šeip ant veido gražiai žiūrisi, bet ! labai sausina odą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 19, 15:55)
Išbandinėju dabar Lancome Teint Idole Ultra 24 - gerai prisiklijuoja prie veido, šiek tiek matiškumą išlaiko ir šeip ant veido gražiai žiūrisi, bet ! labai sausina odą unsure.gif

kaip maskavimas?
Papildyta:
patarkit kokią nors pudrą mišriai odai, gerai maskuojančią, matinę, bet švytinčią doh.gif ir kad ant veido jaustųsi komfortiškai.. nebežinau kokią ir begriebti, dior forever maskavimas per mažas, kažin kaip dior capture totale? dar mąstau apie guerlain parure extreme arba givenchy photo perfection, prašau, patarkit kažką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 19 balandžio 2012 - 15:45
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 19, 14:38)
kaip maskavimas?

Neblogas, ji matosi ant veido, nėra iš tų lengvučių, bet jei reikia pamaskuoti, tai tinka mirksiukas.gif
Prie to pačio-taip pat naudoju Guerlain Aqua - tai ši žymiai lengvesnė, ir maskuoja mažiau ir šeip tokia skystoka, žodžiu sudėtinga čia su tom pudrom doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėjaaa: 19 balandžio 2012 - 15:48
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 19, 16:45)
Neblogas, ji matosi ant veido, nėra iš tų lengvučių, bet jei reikia pamaskuoti, tai tinka  mirksiukas.gif

o norėtųsi tokios, kuri nebūtų matoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 19, 14:46)
o norėtųsi tokios, kuri nebūtų matoma biggrin.gif

impossible biggrin.gif jei reikia, kad maskuotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 19, 16:50)
impossible  biggrin.gif  jei reikia, kad maskuotų 4u.gif

na bet atitaikius spalvą, manau, įmanoma, kad minimaliai matytųsi, juk maskuojanti pudra nebūtinai turi šviesti ant veido lyg kaukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 19, 14:55)
na bet atitaikius spalvą, manau, įmanoma, kad minimaliai matytųsi, juk  maskuojanti pudra nebūtinai turi šviesti ant veido lyg kaukė  smile.gif

Apie taip stipriai maskuojančias nešneku biggrin.gif man asmeniškai, nieko tokio jei ji kažkiek ir matosi 4u.gif tai va, sėkmės paieškose rolleyes.gif
Atsakyti