Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 04 14, 13:54)
siandien visai neplanuotai nusipirkau lumene double stay mineral matt makeup. ispudis toks: nera sunki, vasarai bus kaip tik, pataikiau su spalva( nr1.) dar kas patinka kad pirma karta nusipirkau pudra ir taip atitaikiau spalva. tik va tepasi sunkokai, sunku isklaidyt, bet gali but kad delto, jog nepatepiau veido su kremu. arba reikia ismokti tept.
ziuresiu kaip toliau naudosis, ar nekims poru ir pan.

O man kaip tik labai lengvai tepasi, lyg butu kremas su spalva smile.gif Tik galetu ilgiau islaikyti matiskuma tai visai liuks butu wink.gif
Atsakyti
Man L'Oreal Lumi Magique nepatiko. Nesakau, kad labai bloga (už bourjois healthy mix geresnė), bet šiaip gero įspūdžio nepaliko... laikosi labai trumpai, o nusivalius oda atrodo nekaip doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 16, 17:50)
Man L'Oreal Lumi Magique nepatiko. Nesakau, kad labai bloga (už bourjois healthy mix geresnė), bet šiaip gero įspūdžio nepaliko... laikosi labai trumpai, o nusivalius oda atrodo nekaip doh.gif  unsure.gif

Baisesnės pudros nesu mačiusi, blizga veidas žiauriai, turiu Bourjois healthy mix, tai nėra net ką lygint. Gerai kad tik mėginuką Lorealio turėjau.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 04 16, 19:47)
Baisesnės pudros nesu mačiusi, blizga veidas žiauriai, turiu Bourjois healthy mix, tai nėra net ką lygint. Gerai kad tik mėginuką Lorealio turėjau.

Nors pradzioje gyriau, po siek tiek ilgesnio naudojimo nepatinka ir man ji. Nors matau kaip ji ant sausos brandesnes odos atrodo, tai bent man is salies tikrai graziai smile.gif HM geresne man buvo visgi

Gal kas gali palyginti maskavima, issilaikyma, matiskuma GOSH exceptional wear ir LUMENE double stay mineral matt makeup?? Gosh kazkada turejau, kiek pamenu, visai patiko g.gif
Atsakyti
O kokią tuomet galėtute dar parekomenduoti pudrą iki 100lt? svarbu, kad būtų geras maskavimas ir veidas labai neblizgėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 13, 21:56)
Ar didelis skirtumas tarp Kanebo Fluid Finish Lasting Velvet ir iprastos fluid finish ?  4u.gif

lasting velvet teigia, kad padaro veido matiškesnį.
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 04 17, 15:25)
lasting velvet teigia, kad padaro veido matiškesnį.

taip,veidui suteikia matiskuma mirksiukas.gif ,bet man nepatiko ji ant veido schmoll.gif sausino ,veidas kaip negyvas...gryzau prie kanebo fluid finish mirksiukas.gif as megstu tokias lengvesnes,maziau matomas ant veido mirksiukas.gif mano oda misri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2012 04 17, 21:16)
taip,veidui suteikia matiskuma mirksiukas.gif ,bet man nepatiko ji ant veido schmoll.gif sausino ,veidas kaip negyvas...gryzau prie kanebo fluid finish mirksiukas.gif as megstu tokias lengvesnes,maziau matomas ant veido mirksiukas.gif mano oda misri mirksiukas.gif

O man, neismanelei, Kristianos konsultante ikiso sia Kanebo fluid velevet finish pudra, kai pas mane sausa oda doh.gif nepatinka ji man visai verysad.gif sausa ir veidas is vis visa diena matinis..man patinka blizgantis veidas wub.gif kartais sakau pavydziu riebiaodems ju veido blizgejimo. Kazi kokia cia nusipirkus pudra sausai odai, kad butu oda tokia dregna ir noreciau, kad gerai pamaskuotu, nes oda mano tokia labai jau ruzava, nes mano kapiliarai gana arti.. g.gif kadangi oda sausa tai veidas labai greit sugeria pudra ir jos paprasciausiai nelieka ant veido, tad noreciau, kad ir laikytusi neblogai..jauciu misija neimanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 17, 15:25)
O kokią tuomet galėtute dar parekomenduoti pudrą iki 100lt? svarbu, kad būtų geras maskavimas ir veidas labai neblizgėtų unsure.gif

Nenoretumete pabandyti Clinique Anti-blemish ar Clarins Everlasting? Bet bijau, kad kainos turbut virs 100Lt unsure.gif Jos suteikia matiskuma ir laikosi tikrai gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 04 18, 13:06)
Nenoretumete pabandyti Clinique Anti-blemish ar Clarins Everlasting? Bet bijau, kad kainos turbut virs 100Lt  unsure.gif  Jos suteikia matiskuma ir laikosi tikrai gerai  blush2.gif

Clinique siųstis galima, išeis apie 80 Lt nepagavus kokių papildomų nuolaidų 4u.gif

O tu jas abi bandžius? Gal gali palyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 balandžio 2012 - 12:38
QUOTE(Purpurine @ 2012 04 18, 08:58)
O man, neismanelei, Kristianos konsultante ikiso sia Kanebo fluid velevet finish pudra, kai pas mane sausa oda doh.gif  nepatinka ji man visai verysad.gif sausa ir veidas is vis visa diena matinis..man patinka blizgantis veidas wub.gif  kartais sakau pavydziu riebiaodems ju veido blizgejimo. Kazi kokia cia nusipirkus pudra sausai odai, kad butu oda tokia dregna ir noreciau, kad gerai pamaskuotu, nes oda mano tokia labai jau ruzava, nes mano kapiliarai gana arti.. g.gif kadangi oda sausa tai veidas labai greit sugeria pudra ir jos paprasciausiai nelieka ant veido, tad noreciau, kad ir laikytusi neblogai..jauciu misija neimanoma lotuliukas.gif

Bandykit Dior Sculpt 4u.gif
Atsakyti
O mišriai (kažkiek į sausumą) kokią labai gerai laikančią pudrą patartumėt? Jau klausiau, bandau dar kartą blush2.gif norėtųsi, kad labai labai labai gerai laikytų bigsmile.gif nežinau, gal bandyt tas, kurių pavadinime apie išliekamumą yra, pvz, nauja lancome 24 h?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 18 balandžio 2012 - 12:52