Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(*moon* @ 2012 04 05, 22:19)
Turejau abi ir man jos nesulyginamos, as vienareiksmiskai uz nude, man tai kol kas viena geriausiu turetu krem pudru, o turejus as ju tikrai nemazai... Bet visgi jei jusu oda i sausuma, tai ji netiks  schmoll.gif Mano sakyciau normali, vasara tampa misri, bet as ja naudojau ziema, kaip vasara nzn gal ir islystu blizgesiukas g.gif Bourjois man kazkaip jautesi ant veido, o nude kaip antra oda  wub.gif

drinks_cheers.gif , Nude odai i sausuma per "sausa". Man ji ideali vasara. Dabar man pati nerealiausia Guerlain Aqua 4u.gif
Atsakyti
Aš kaip Bourjois HM pudros gerbėja jau laukiu kada galėsiu pabandyti internete aptiktą naują Bourjois 123 Perfect foundation pudrą. Įdedu ką apie ją radau.

Angliškas aprašymas:

Bourjois 1.2.3. Perfect Foundation gives a flawless even complexion* for 16hrs, thanks to a new generation formula.
3 correcting pigments for zero imperfections:
1. Yellow pigments: Anti dark circles
2. Mauve pigments: Anti dull complexion
3. Green pigments: Anti redness
 24hr hydration and anti-shine: cotton flower extract
 SPF 10
 Medium coverage, yet lets skin breathe
 Soft and smooth formula for a second skin finish
*Tested on 31 women during 4 weeks = 97% agreed

user posted image

user posted image

user posted image

Ant veido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 11 balandžio 2012 - 14:30
Pasiulykit ka nors panasaus i NUDE, baiginejasiji jau man, tai norisi kazka panasaus,bet naujo isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 04 11, 15:30)
Aš kaip Bourjois HM pudros gerbėja jau laukiu kada galėsiu pabandyti internete aptiktą naują Bourjois 123 Perfect foundation pudrą.

Aš irgi labai norėčiau ją išbandyti bigsmile.gif Pagal aprašymą turėtų labai tikt mano odai. Kažin kada Lietuvoj pasirodys?
Atsakyti
user posted image

turiu L'oreal lumi magique sita, esu labai patenkinta. paslepia spuogelius, pagrazina visa bendra vaizda, svarbiausia, kad naturaliai atrodau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 10, 19:49)
as ieskau siuo metu irgi kazkokios naujos pudros smile.gif dar nesu bandziusi bourjois HM,knieti isbandyti, bet niekaip nesusidarau normalios nuomones,ar ji maskuojanti,ar nelabai?? nes visu merginu nuomones labai skirtingos biggrin.gif o gal geriau naujoji l'oreal lumi??

nelabai maskuojanti..o kokio maskavimo nori? g.gif
Atsakyti
laba:) zurnale radau LANCOME teint idole ultra 24h pudros meginuka..kadangi spalva man buvo per sviesi, tai pasitepiau ja kaip pagrinda, kad pamaskuotu, nes skaiciau kad gerai maskuoja..ant virsaus dejau savo pudra..nu ir ka galiu, pasakyti, super;))) uzmaskavo viska ka reikejo, veido spalva buvo daug grazesne nei su vien mano pudra, laikesi ilgai, atrode naturaliai..nu labai patiko:)) gal zinote kiek ji kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Ar didelis skirtumas tarp Kanebo Fluid Finish Lasting Velvet ir iprastos fluid finish ? 4u.gif
Atsakyti
Kanebo Fluid Finish Lasting Velvet labiau maskuoja mirksiukas.gif fluid finish lengvesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau jusu visu isgirta revlon pudra. Taciau nepabandzius prasoviau su spalva blush2.gif galvojau esu daug sviesesnes odos doh.gif nors bendrai ir idegiaudabar gerokai, tai pudra uztepus ant veido atrodo juokingai lotuliukas.gif kaip baltai nudazyta blush2.gif nesiu pakeisti ant kito atspalvio. Taddaugiau atsiliepimu pakol kas nebus.
Dar isigijau Chanel vitalumier, velgi neisbandziau dar, esu ten kur tikrai karsta, ner kada pudra teptis atostogaujant, bet tikiuosi tiks. Ant rankos labai malonus jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
siandien visai neplanuotai nusipirkau lumene double stay mineral matt makeup. ispudis toks: nera sunki, vasarai bus kaip tik, pataikiau su spalva( nr1.) dar kas patinka kad pirma karta nusipirkau pudra ir taip atitaikiau spalva. tik va tepasi sunkokai, sunku isklaidyt, bet gali but kad delto, jog nepatepiau veido su kremu. arba reikia ismokti tept.
ziuresiu kaip toliau naudosis, ar nekims poru ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 22, 09:02)
Kokie butu atsiliepimai apie Revlon Photo ready ? Ar tokia pat gera kaip color stay ?

Color Stay, bent jau man, pasirodė liktai kokybiškesnis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 10, 21:25)
drinks_cheers.gif  bourjois HM tikrai neblogai maskuoja  4u.gif  aš turiu ką amaskuoti ir ji puikaii tai padaro  4u.gif

Man irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 04 11, 19:16)
user posted image

turiu sita, esu labai patenkinta. paslepia spuogelius, pagrazina visa bendra vaizda, svarbiausia, kad naturaliai atrodau.  bigsmile.gif

Šita tai pati nerealiausia wub.gif, man patiko.. labaai wub.gif
Atsakyti