Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

na va, galų gale nusipirkau dior nude, sarmoj radau 021 numerį, tai puikiai tinka thumbup.gif nors dar dvejojau, kad nebūtų per tamsi, bet ačiū dievui neprašoviau biggrin.gif ir tikrai, su healthy mix net nėra ką lyginti, nude man daug geresnė, ir tikrai matiškesnė smile.gif didelis pliusas, kad labai gerai paslepia poras, na ir šiaip gan natūraliai atrodo ant veido smile.gif taip kad kogero pirmą kartą esu visiškai patenkinta kremine pudra biggrin.gif dar būtų įdomu išbandyti dior forever, kažin ar tas didesnis maskavimas neatrodo labai nenatūraliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 06, 23:08)
dar būtų įdomu išbandyti dior forever, kažin ar tas didesnis maskavimas neatrodo labai nenatūraliai?  smile.gif

Forever lyginant su Nude maskavimas tikrai didesnis, na ji full coverage pudra. Bet plonu sluoksniu užtepta man atrodė pasakiškai, veidas toks lygus, jokių maskuoklių nereikia wub.gif
Deja, ji tik riebesnei odai, maniškę išsausino.. O šiaip būtų tobula pudra. Visgi kai orai šiltesni, tokios sunkios pudros nenaudočiau (gal kad poreikio labai maskuoti nėra), o žiemą visokius paraudimus tai tobulai maskavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 06, 23:13)
Forever lyginant su Nude maskavimas tikrai didesnis, na ji full coverage pudra. Bet plonu sluoksniu užtepta man atrodė pasakiškai, veidas toks lygus, jokių maskuoklių nereikia  wub.gif 
Deja, ji tik riebesnei odai, maniškę išsausino.. O šiaip būtų tobula pudra. Visgi kai orai šiltesni,  tokios sunkios pudros nenaudočiau  (gal kad poreikio labai maskuoti nėra), o žiemą visokius paraudimus tai tobulai maskavo.  smile.gif

na mano oda mišri, tai manau kad visgi turėtų tikti, o tas pasakiškas veidas neatrodė nenatūraliai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 06, 23:38)
o tas pasakiškas veidas neatrodė nenatūraliai?  biggrin.gif

Su plonu sluoksniu -ne, bet kadangi oda sausa, tai veidas atrodė negyvas, nes laabai "sausas", jokio švytėjimo (jį išgaudavau su skaistalais- bronzantais)
Tačiau sužavėjo maskavimas ir tai kad nebereikia jokių maskuoklių + sausų pudrų, ji man 3 priemonės viename. Ko gero riebesnei odai būtų kur kas gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 06, 23:42)
Su plonu sluoksniu -ne, bet kadangi oda sausa, tai veidas atrodė negyvas, nes laabai "sausas", jokio švytėjimo (jį išgaudavau su skaistalais- bronzantais)
Tačiau sužavėjo maskavimas ir tai kad nebereikia jokių maskuoklių + sausų pudrų, ji man  3 priemonės viename. Ko gero riebesnei odai būtų kur kas gražiau  smile.gif

aišku 4u.gif na vistiek reiks išbandyti pačiai biggrin.gif labai gundo mane tas maskavimas smile.gif nes jau atsibodo atskirai žaisti su maskuokliu.. doh.gif
beje, nepastebėjau, ar forever brangesnė už nude? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 06 balandžio 2012 - 22:55
beje, kurios esat naudojusios dior forever kreminę, ar ji nepatamsėja po kurio laiko užtepta ant odos? nes internete prisiskaičiau, tai dabar dvejoju dėl spalvos, tokiu atveju reiktų imti šviesesnį atspalvį g.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 06, 23:51)
beje, nepastebėjau, ar forever brangesnė už nude?  ax.gif

Ta pati jų kaina, kiek pamenu..

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 07, 17:50)
beje, kurios esat naudojusios dior forever kreminę, ar ji nepatamsėja po kurio laiko užtepta ant odos? nes internete prisiskaičiau, tai dabar dvejoju dėl spalvos, tokiu atveju reiktų imti šviesesnį atspalvį  g.gif

Patamsėja šiek tiek. Prisiskaičiau ir aš tokių dalykų ir pamenu eksperimentą dariau- užsitepiau ant rankos ir pažiūrėjau po 10min tai akivaizdžiai matėsi patamsėjus spalva, o ant veido tai kažkaip nepastebėjau to akivaizdaus patamsėjimo.
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 04 05, 20:35)
Sveikos.  4u.gif
Gal galėtumėte patarti, kuri kreminė pudra iš šių yra geresnė?  rolleyes.gif

Maybelline

ar

Lumene

Ačiū atsakiusioms! 4u.gif O kaip dėl maskavimo? Kiek žiūrinėjau, tai lyg Maybelline geriau maskuota.. Užmaskuoja visas poras, sulygina odą.. O kaip yra išties? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 04 10, 17:57)
Dabar ieškau kokų kremą su spalva pabandyti

Tuomet jums reikia į kitą temą eiti, ten rasite daug info smile.gif

Kremai su spalva
Atsakyti
as ieskau siuo metu irgi kazkokios naujos pudros smile.gif dar nesu bandziusi bourjois HM,knieti isbandyti, bet niekaip nesusidarau normalios nuomones,ar ji maskuojanti,ar nelabai?? nes visu merginu nuomones labai skirtingos biggrin.gif o gal geriau naujoji l'oreal lumi??
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 10, 20:49)
as ieskau siuo metu irgi kazkokios naujos pudros smile.gif dar nesu bandziusi bourjois HM,knieti isbandyti, bet niekaip nesusidarau normalios nuomones,ar ji maskuojanti,ar nelabai?? nes visu merginu nuomones labai skirtingos biggrin.gif o gal geriau naujoji l'oreal lumi??

Bourjois- jei norit matiškesnio veido, L'Oreal - jei norisi gaivumo, švytėjimo ir lengvumo. Bourjois maskuoja geriau. Ji tikrai nėra iš tų lengvučių permatomų pudrų, pvz senesnė Bourjois pudra 10h Sleep Effect buvo gerokai mažiau maskuojanti, kaip vandenėlis lyginant su HM.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 10, 20:56)
Bourjois- jei norit matiškesnio veido, L'Oreal - jei norisi gaivumo, švytėjimo ir lengvumo. Bourjois maskuoja geriau. Ji tikrai nėra iš tų lengvučių permatomų pudrų, pvz senesnė Bourjois pudra 10h Sleep Effect buvo gerokai mažiau maskuojanti, kaip vandenėlis lyginant su HM.

drinks_cheers.gif bourjois HM tikrai neblogai maskuoja 4u.gif aš turiu ką amaskuoti ir ji puikaii tai padaro 4u.gif
Atsakyti