Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 05, 23:33)
beje, kokias spalvas naudojote healthy mix ir dior nude?

na as naudoju dior nude 010,tikrom sviesiaodem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 05, 22:33)
na as irgi nemegstu apsikraut pudra, bet kazkiek pamaskuot norisi  smile.gif  taip kad kogero tikrai reiks tiesiog dar atskirai pamaskuot reikiamas vietas ir tiek. dekui uz pagalba  4u.gif
beje, kokias spalvas naudojote healthy mix ir dior nude?

Bourjois turejau 53 man buvo siek tiek per tamsi, Nude 021 Linen spalvyte, man odai tiesiog ideali wub.gif Labai svarbu kad nesiskirtu nuo kaklo odos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 05, 22:39)
Bourjois turejau 53 man buvo siek tiek per tamsi, Nude 021 Linen spalvyte, man odai tiesiog ideali  wub.gif Labai svarbu kad nesiskirtu nuo kaklo odos spalvos  smile.gif

na as irgi internete apsižiūrėjau, kad turėtų tikti 021 spalva, nes siandien kristej rinkaus ir nieko neissirinkau, apsvietimas man ten kazkoks prastas doh.gif ir net nebuvo 021 numerio doh.gif reiks uzsukt i sarma, gal ten tures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 05, 22:16)
matyt kiek žmonių tiek nuomonių doh.gif  biggrin.gif  kogero visvien teks pačiai bandyt dior nude  smile.gif beje, gal pamenat kokia kristianoje jos kaina?

biggrin.gif nu jo. dar nuo odos priklauso 4u.gif
QUOTE(*moon* @ 2012 04 05, 22:28)
Nu man visiskai atvirkciai atrodo  lotuliukas.gif Nude man atrodo sausesne, su ja kazkaip komfortiskiau jauciuos, su Bourjois labiau kaip su kauke ir ji man tokia "riebesne"  smile.gif

drinks_cheers.gif

ar dior nude turiu 22, o HM 52 ir 53 4u.gif
Atsakyti
ikisiu savo trigrasi apie Maybelline FIT ME.
Testuoju jau savaite, ir atsiliepimai siek tiek jau skiriasi nuo pirmuju.
Siandien ziuriu i veidrodi ir matau nelabai grazu vaizda - islindo pasausejimai ant skruostu, ir labai matosi...aisku, su mikroskopu nieks netyrines manes..bet nelabai graziai atrodo ant veido....labai matosi,kad uzpudruota. Ko nesijaute man su MUFE HD....ar net su HM serum. bet spalva idealiai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 05, 20:28)
taip pat galvoje sukasi ir bourjois healthy mix, ją esu bandžiusi ir nelabai patiko tas šlapio veido efektas, na bet sutvirtinus kompaktine ar meteoritais viskas turėtų būti tvarkoj. taigi prieinu maždaug prie to, kad healthy mix mane visai tenkina, bet jei dior nude pudra pranoksta bourjois, tuomet nebūtų gaila ir daugiau tų pinigėlių paaukoti, tai vat tame ir visas klausimas, ar dior nude atperka savo kainą?  biggrin.gif  doh.gif

turėjau abi, tai manau nude labiau drėkina ir yra šlapesnė nei HM smile.gif plius ar rasit nude tinkamą atspalvį?? pvz man baltaodei pagal šviesumą tiktų tik 010, bet mano kaklas turi gelsvą atspalvį ir man norėtųsi gelsvesnės, tuo tarpu gelsvą toną turinti 021 jau man gerokai per tamsi doh.gif taip, kad Jūsų vietoje gal nusipirkčiau nude likutį ar prašyčiau kokiam Douglas'e, kad įpiltų pabandyti, nes jei ieškot ne šlapios pudros, manau nude- ne ta smile.gif sėkmės Jums renkantis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 05, 16:06)
...Lelyte... o pirkote normal/dry skin ar combo/oily skin?
kur pirkote? kie atsiėjo? biggrin.gif

maniškė normal/dry skin smile.gif bet labai patinka,kartosiu tikrai smile.gif tas veidas toks fainas..nu nežinau,tikrai džiaugiuosi už tokią kainą.. smile.gif nesausina visai, "nenueina" plėmais ir pan smile.gif žodžiu liuks! smile.gif
Parvežė man iš UK,o kainos nežinau, nes nemokėjau,bet regis apie 40 lt gaunasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 05, 15:58)
O tai Revlon Colorstay nėra pirkti Lietuvos parduotuvėse? ar klystu? unsure.gif

nėra doh.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau apie Borjouis HM ir negaliu patiketi del to kaukes efekto ir pasausejimu isryskinimo unsure.gif man kaip tik ji nerealiai lengva,jokios kaukes,jokio sunkumo.Nejauciu visai jos ant odos ir labai graziai atrodo veidas.Mano oda misri/riebi,tai man tas slapumas labai patinka.Kai kremu buvau nepatepusi veido,kazkiek gal ne taip graziai gulesi ant veido pudra,taciau ant drekinancio kremo,ji idealiai atrodo.Kaip kazkada rasiau,kad buvau uzmetusi i kampa ta pudra,tai dbr atsiprasiau,ir tikrai pakartosiu as ja dar karta.Man ji atitinka viska ko reikejo kasdieninei pudrai:pamaskuoja,lengva,nera kaukes efekto,neryskina pasausejimu.Mano odai tobula ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 04 05, 21:35)
Sveikos.  4u.gif
Gal galėtumėte patarti, kuri kreminė pudra iš šių yra geresnė?  rolleyes.gif

Maybelline

ar

Lumene

As uz Lumene. 4u.gif Man apskritai atrodo kad lumene stipresni pudru srityje.

QUOTE(lauryna @ 2012 04 06, 12:44)
Man Kristeje vakar 2 pudrytes nupyle, nu bet jau tokiu surauktu veidu  doh.gif Sako: bandykite pasidazyti vietoje doh.gif  lotuliukas.gif

Na pabandyti pasidazyti vietoje tai aisku galima, tik ar nebus joms tai pudru testeriu gadinimas? mirksiukas.gif ypac atejus is lauko su paltu ir raudona nosim. Nekalbant jau apie apsvietima kur dienos sviesos turbut nei vienoj Kristianoj nerasi. Vienintelis variantas nueiti su savo pudra kurios atspalvis jums idealiai tiko ir ieskoti lygiai tokio pacio, o paskui bandyti teptis ant saves. Ir tai prie ju apsvietimo as ten visu pudru is tinkanciu megineliu turbut po keleta kartu nunaudoju kol daugmaz isitikinu kad gal ir tiks. Kai tuo tarpu isipilciau laseli namo, ir namuose dienos sviesoje atsistojus priesais langa ant svaraus veido ir nuogo kaklo issibandyciau norima atspalvi ir viskas iskart butu aisku. Zodziu manau, vargsta ir klientas ir jos pacios vargsta su tokiom savo taisyklem. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 04 05, 20:35)
Sveikos.  4u.gif

Maybelline

ar

Lumene

as taip pat uz Lumene, esu turejusi keliu rusiu ir tikrai labai patiko, galvoju ir pati kartoti smile.gif Beje atsirado vel Hydra Drops po ilgo laiko, naujoje pakuoteje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 06 balandžio 2012 - 13:33
QUOTE(nuomone84 @ 2012 04 05, 21:35)

Maybelline

ar

Lumene

Patariu Lumene, turėjau šią pudrą prieš porą metų tik maniškė atrodė TAIP - kitoks šiek tiek įpakavimas, bet pudra ta pati.
Patiko, kiek pamenu, maskuoja nedaug, bet dienai pakankamai. Efektas pusiau matinis, natūralus.
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 04 06, 11:33)
Skaitau skaitau apie Borjouis HM ir negaliu patiketi del to kaukes efekto ir pasausejimu isryskinimo  unsure.gif  man kaip tik ji nerealiai lengva,jokios kaukes,jokio sunkumo.Nejauciu visai jos ant odos ir labai graziai atrodo veidas.Mano oda misri/riebi,tai man tas slapumas labai patinka.Kai kremu buvau nepatepusi veido,kazkiek gal ne taip graziai gulesi ant veido pudra,taciau ant drekinancio kremo,ji idealiai atrodo.Kaip kazkada rasiau,kad buvau uzmetusi i kampa ta pudra,tai dbr atsiprasiau,ir tikrai pakartosiu as ja dar karta.Man ji atitinka viska ko reikejo kasdieninei pudrai:pamaskuoja,lengva,nera kaukes efekto,neryskina pasausejimu.Mano odai tobula ji  wub.gif

taip yra, manau, kaip tik dėl to, kad Jūsų oda riebi... mano draugės riebi, atidaviau jai savo HM, ir man buvo keista išgirsti, kokia lengva ir nepastebima ta pudra jai yra smile.gif o va man sausaodei ji buvo sunki, pernelyg matinė doh.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 04 06, 11:44)
Man Kristeje vakar 2 pudrytes nupyle, nu bet jau tokiu surauktu veidu  doh.gif Sako: bandykite pasidazyti vietoje doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti