QUOTE(Elija* @ 2012 02 23, 00:44)
Gal butu atsiliepimu apie sia pudra ? L'oreal lumi magique
http://www.beautyadd...umi-Magique.jpg
Jos Lietuvoje dar nera... bet turiu galimybe gauti..kazin kokiai odai? nes pagooglinus norvegiskai daugiausia randu ...
Kaip suprantu svytejima suteikianti
Kodel nera? Drogas ja pristato kaip naujiena.. Vadinas, bent kokiame viename Droge turetu but...

Siandien kaip tik ten buvau uzsukus... Tiesa, pastebejau ja tik buklete, grizusi namo, kadangi uzsukau tik Bourjois pasitepliot...
Beje, ispudziau po apsilankymo. Dar karta isitikinau, kad
Bourjois Flower ne-no-riu. Net jei kas nemokamai duotu, neimciau...

Nes taip ir praguletu lentynoj... Labai sunki, visus pasausejimus paryskina ir siaip matosi ant odos. Nezinau, gal tepant ta pagalvele pasiskirstymas ant odos butu geresnis, bet man tas cackinimasis yra nehigieniskas...

Gal jei oda yra nepriekaistinga, tikrai gal vaizdas butu geresnis, bet ar daug tokiu yra...
Uzsitepiau
HM serum, sita tai visai patiko, tikejausi mazesnio maskavimo, taigi, maloniai nustebino... Dar bandysiu palygint abidvi, sia ir
HM (Jos abidvi siuo metu Droge su nuolaida...)
Ir dar, ar butu teigiami atsiliepimai apie
Max Factor Lasting Performance? Esu turejusi kelias Maxo pudras, na, pudros kaipo pudros... O apie sita nesu girdejusi, ir siaip pasiskaicius ankstesnes temeles, matau, kad atsiliepimu apie ja mazai
Beje, stai
naujoji L`oreal Na, kaip visad - pagal aprasyma, tai kad nors ir dabar nedelsiant lek, griuk, stovek ilgiausiose eilese, bet butinai isigyk...