Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

O tai Revlon Colorstay nėra pirkti Lietuvos parduotuvėse? ar klystu? unsure.gif
Atsakyti
...Lelyte... o pirkote normal/dry skin ar combo/oily skin?
kur pirkote? kie atsiėjo? biggrin.gif
Atsakyti
gal galit patarti..
noriu įsigyti kreminę pudrą, bet jau senokai neišsirenku. bėda tokia, kad nenoriu permokėti ir po to gailėtis. tarkim linkstu prie dior nude, bet vis nedrįstu nusipirkti, nes bijau, kad eilinį kartą ją teks perleisti kažkam kitam. taip pat galvoje sukasi ir bourjois healthy mix, ją esu bandžiusi ir nelabai patiko tas šlapio veido efektas, na bet sutvirtinus kompaktine ar meteoritais viskas turėtų būti tvarkoj. taigi prieinu maždaug prie to, kad healthy mix mane visai tenkina, bet jei dior nude pudra pranoksta bourjois, tuomet nebūtų gaila ir daugiau tų pinigėlių paaukoti, tai vat tame ir visas klausimas, ar dior nude atperka savo kainą? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Gal galėtumėte patarti, kuri kreminė pudra iš šių yra geresnė? rolleyes.gif

Maybelline Affinitone

ar

Lumene Double stay
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 05, 21:28)
gal galit patarti.. 
noriu įsigyti kreminę pudrą, bet jau senokai neišsirenku. bėda tokia, kad nenoriu permokėti ir po to gailėtis. tarkim linkstu prie dior nude, bet vis nedrįstu nusipirkti, nes bijau, kad eilinį kartą ją teks perleisti kažkam kitam. taip pat galvoje sukasi ir bourjois healthy mix, ją esu bandžiusi ir nelabai patiko tas šlapio veido efektas, na bet sutvirtinus kompaktine ar meteoritais viskas turėtų būti tvarkoj. taigi prieinu maždaug prie to, kad healthy mix mane visai tenkina, bet jei dior nude pudra pranoksta bourjois, tuomet nebūtų gaila ir daugiau tų pinigėlių paaukoti, tai vat tame ir visas klausimas, ar dior nude atperka savo kainą?  biggrin.gif  doh.gif

Aš kai nusipirkau healthy mix man iš pradžių visai patiko, atrodė tikrai nebloga, bet kuo toliau naudojant, tuo labiau išryškėjo jos trūkumai. Antrą kartą tikrai nepirkčiau g.gif
Atsakyti
gal galit patarti.. 
noriu įsigyti kreminę pudrą, bet jau senokai neišsirenku. bėda tokia, kad nenoriu permokėti ir po to gailėtis. tarkim linkstu prie dior nude, bet vis nedrįstu nusipirkti, nes bijau, kad eilinį kartą ją teks perleisti kažkam kitam. taip pat galvoje sukasi ir bourjois healthy mix, ją esu bandžiusi ir nelabai patiko tas šlapio veido efektas, na bet sutvirtinus kompaktine ar meteoritais viskas turėtų būti tvarkoj. taigi prieinu maždaug prie to, kad healthy mix mane visai tenkina, bet jei dior nude pudra pranoksta bourjois, tuomet nebūtų gaila ir daugiau tų pinigėlių paaukoti, tai vat tame ir visas klausimas, ar dior nude atperka savo kainą?   biggrin.gif  doh.gif

turiu ir nude ir HM. na nude man labiau patinka, veidas matiškesnis nei su HM. bet man ji paryškino žiemą išsausėjimus. o dabar pavasarį per šviesi tapo doh.gif tai stovi nenaudojama.. g.gif

HM taip pat paryškina pasausėjimus doh.gif tai dabar iš vis nei tos nei tos nenaudoju. naudoju RECLON colorstay biggrin.gif nors nude planuoju pirkti tamsesnę wub.gif

man HM didžiausias minusas kad ji vos prisilietus nusivalo doh.gif nesuprantu g.gif kitos pudros tai susigeria į odą, o šita ne g.gif doh.gif ir greit dingsta.. naudoju nebent tada kai žinau kad po 4-5h vistiek jau namei būsiu ir nusiprausiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 05 balandžio 2012 - 21:04
gal galit patarti.. 

Tuėjau abi, man tai dvi vienintelės pudros kurias pirkau ne po kartą ir pirkčiau vėl.
Man jos labai panašios. Ir netik man- internete daugybė atsiliepimų kur taip sako.

Dior Nude šlapesnė, Bourjois HM matiškesnė, tad jei jums ji per šlapia, gali būti kad Dior bus gerokai per "šlapia". Šiaip jos panašios, tik Dioras ant veido laikosi geriau dienos eigoje, jaučiasi drėkinimas labiau, užsitepa lengviau kažkiek. Abi vidutiniškai maskuoja, reikalui esant uždėjus 2- ą sluoksnį maskavimas jau tampa tikrai neblogas kaip vakarui.

Noriu pasakyti ir ta Dior nėra stebuklas, praeitą vasarą - rudenį naudojau, tai karštu oru man ji subėgdavo kažkiek po akimis, ypač su saulės akiniais būdavo žiauru, kai nusiimi- žymės...

Jei oda riebesnė, Dior Nude geriau prieš pirkimą kokį mėginuką išsibandykit, kad netektų nusivilt..
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 05, 22:02)
man HM didžiausias minusas kad ji vos prisilietus nusivalo  doh.gif  nesuprantu  g.gif  kitos pudros tai susigeria į odą, o šita ne  g.gif 

Tikrai drinks_cheers.gif , Nude tai tikrai taip greit nenusivalo, čia ir esmė kainos skirtume turbūt, nes visa kita šių pudrų man -labai panašu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 04 05, 22:02)
turiu ir nude ir HM. na nude man labiau patinka, veidas matiškesnis nei su HM.

QUOTE(Estela_ @ 2012 04 05, 22:06)
Dior Nude šlapesnė, Bourjois HM matiškesnė, tad jei jums ji per šlapia, gali būti kad Dior bus gerokai per "šlapia".

matyt kiek žmonių tiek nuomonių doh.gif biggrin.gif kogero visvien teks pačiai bandyt dior nude smile.gif beje, gal pamenat kokia kristianoje jos kaina?
Atsakyti
gal galit patarti.. 
noriu įsigyti kreminę pudrą, bet jau senokai neišsirenku. bėda tokia, kad nenoriu permokėti ir po to gailėtis. tarkim linkstu prie dior nude, bet vis nedrįstu nusipirkti, nes bijau, kad eilinį kartą ją teks perleisti kažkam kitam. taip pat galvoje sukasi ir bourjois healthy mix, ją esu bandžiusi ir nelabai patiko tas šlapio veido efektas, na bet sutvirtinus kompaktine ar meteoritais viskas turėtų būti tvarkoj. taigi prieinu maždaug prie to, kad healthy mix mane visai tenkina, bet jei dior nude pudra pranoksta bourjois, tuomet nebūtų gaila ir daugiau tų pinigėlių paaukoti, tai vat tame ir visas klausimas, ar dior nude atperka savo kainą?  biggrin.gif  doh.gif

Turejau abi ir man jos nesulyginamos, as vienareiksmiskai uz nude, man tai kol kas viena geriausiu turetu krem pudru, o turejus as ju tikrai nemazai... Bet visgi jei jusu oda i sausuma, tai ji netiks schmoll.gif Mano sakyciau normali, vasara tampa misri, bet as ja naudojau ziema, kaip vasara nzn gal ir islystu blizgesiukas g.gif Bourjois man kazkaip jautesi ant veido, o nude kaip antra oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 05, 22:19)
Turejau abi ir man jos nesulyginamos, as vienareiksmiskai uz nude, man tai kol kas viena geriausiu turetu krem pudru, o turejus as ju tikrai nemazai... Bet visgi jei jusu oda i sausuma, tai ji netiks  schmoll.gif Mano sakyciau normali, vasara tampa misri, bet as ja naudojau ziema, kaip vasara nzn gal ir islystu blizgesiukas g.gif Bourjois man kazkaip jautesi ant veido, o nude kaip antra oda  wub.gif

mano oda misri smile.gif as siaip labiau ir linkstu prie dioro, tik dar abejoju del maskavimo, turiu likusiu demeliu nuo berimu, tai galvoju kazin ar nude pakankamai pamaskuotu, ar gal verciau rinktis dior forever arba sculpt? doh.gif
nors is esmes tai nenoriu perdaug apkrauti veido g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 05 balandžio 2012 - 21:25
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 05, 22:06)
Dior Nude šlapesnė, Bourjois HM matiškesnė, tad jei jums ji per šlapia, gali būti kad Dior bus gerokai per "šlapia".

Nu man visiskai atvirkciai atrodo lotuliukas.gif Nude man atrodo sausesne, su ja kazkaip komfortiskiau jauciuos, su Bourjois labiau kaip su kauke ir ji man tokia "riebesne" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 05, 22:23)
mano oda misri  smile.gif  as siaip labiau ir linkstu prie dioro, tik dar abejoju del maskavimo, turiu likusiu demeliu nuo berimu, tai galvoju kazin ar nude pakankamai pamaskuotu, ar gal verciau rinktis dior forever arba sculpt?  doh.gif

Maskuoja ji sakyciau vidutiniskai, jei reikia labai stipraus maskavimo tai tada gal reiktu maskuoklio g.gif Man patinka kad atrodo naturaliai, net nelabai matosi, kad kazkas uztepta, nes puikiai prisitaiko prie odos spalvos, labai nepatinka kai matosi tas spakliaus sluoksnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 05, 22:28)
Maskuoja ji sakyciau vidutiniskai, jei reikia labai stipraus maskavimo tai tada gal reiktu maskuoklio  g.gif Man patinka kad atrodo naturaliai, net nelabai matosi, kad kazkas uztepta, nes puikiai prisitaiko prie odos spalvos, labai nepatinka kai matosi tas spakliaus sluoksnis  doh.gif

na as irgi nemegstu apsikraut pudra, bet kazkiek pamaskuot norisi smile.gif taip kad kogero tikrai reiks tiesiog dar atskirai pamaskuot reikiamas vietas ir tiek. dekui uz pagalba 4u.gif
beje, kokias spalvas naudojote healthy mix ir dior nude?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 05 balandžio 2012 - 21:34