QUOTE(bartuke @ 2012 04 01, 22:23)
Na va kadangi nepatarete tai nusipirkau Clinique spec, pudryte raudoniui maskuoti, nu efektas nerealus, is ryto pasitepiau, praleidau visa diena apsipirkinedama dar + su vaikiais i kina o pudryte issilaike nerealiai- pabandykite
As tikrai mielai buciau ja pabandzius, nes mane domina gerai maskuojancios, bet, taciau, deja... is Clinique nebuvo sios linijos sviesiu atspalviu, visi tik i tamsesne puse, kitu liniju kurias ziurinejau irgi. Vienintelis is Perfectly Real makeup is sviesesniu buvo 4 nr, kuris man daugmaz butu tikes bet neemiau nes norejau didesnio maskavimo.
QUOTE(žvarba @ 2012 04 02, 11:30)
dar užkliuvo Kristėj vienas dalykas, priėjau prie Dior stendo norėjau Nude atspalvius apžiūrėti, tai kelių atspalvių mėginiai sudėti stende, o maždaug pusės nėra
klausiu konsultantės ar neturit kitų atspalvių testerių, tai ištraukė iš stalčiaus, užtepė man ant rankos ir vėl paslėpė į stalčių
čia, matyt, kad klientės einamiausių atspalvių neišbaigtų ir kad turėtų konsultantės darbe kuo pasišpakliuoti
Rimtai???
O kurioj cia Kristej? Nu gal ir ne del to kad pacios dazosi, bet tai vistiek, glusos neglusos.....
Na, tai as pas jas nieko ir nebuciau nusipirkus tada,
nes visai neseniai rinkausi pudra tai kai prieidavau prie stendo is karto ziuredavau ar yra sviesiu atspalviu, jei nera - iskart einu salin.