Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2012 04 01, 20:32)
O jūs sausiaodė ar nelabai? Manau tik sausai odelei ši pudra ir tiktų..  g.gif

Siuo metu ir ypac vasara oda pas mane misri, i riebuma ..
bet siaip tai man tikrai patinka kaip ji atrodo ant odos uztepus, snd vel su ja smile.gif
Atsakyti
Gal kam bus įdomu, radau visai įdomų Loreal Lumi Magique pudros, maskuoklio ir primerio swatch'ą smile.gif

Lumi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 02, 10:09)
Mano oda riebi, bet naudoju, aišku, pablizga, dienos eigoje norint gražia atrodyti, reikia taisyti, bet dar tokios stebuklingos pudros, kad visą dieną gražiai atrodyčiau, neradau smile.gif

Maciau pirkai ir naujaja Bourjois tai kuri labiau patinka, Loreal Lumi ar ta Bourjois flower perfection? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 02, 14:53)
Maciau pirkai ir naujaja Bourjois tai kuri labiau patinka, Loreal Lumi ar ta Bourjois flower perfection? smile.gif

Flowers nepirkau, tik mąsčiau blush2.gif bet dar noriu pabandyti ir ją, gal po loreal
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 04 02, 13:10)
Gal kam bus įdomu, radau visai įdomų Loreal Lumi Magique pudros, maskuoklio ir primerio swatch'ą smile.gif

Lumi

Pamaskavo graziai bet man nelabai naturaliai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 02, 14:54)
Pamaskavo graziai bet man nelabai naturaliai atrodo blush2.gif

man irgi panašiai pasirodė. O dar tas blizgėjimas...
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2012 04 01, 22:23)
Na va kadangi nepatarete tai nusipirkau Clinique spec, pudryte raudoniui maskuoti, nu efektas nerealus, is ryto pasitepiau, praleidau visa diena apsipirkinedama dar + su vaikiais i kina o pudryte issilaike nerealiai- pabandykite 4u.gif

As tikrai mielai buciau ja pabandzius, nes mane domina gerai maskuojancios, bet, taciau, deja... is Clinique nebuvo sios linijos sviesiu atspalviu, visi tik i tamsesne puse, kitu liniju kurias ziurinejau irgi. Vienintelis is Perfectly Real makeup is sviesesniu buvo 4 nr, kuris man daugmaz butu tikes bet neemiau nes norejau didesnio maskavimo.

QUOTE(žvarba @ 2012 04 02, 11:30)
dar užkliuvo Kristėj vienas dalykas, priėjau prie Dior stendo norėjau Nude atspalvius apžiūrėti, tai kelių atspalvių mėginiai sudėti stende, o maždaug pusės nėra biggrin.gif klausiu konsultantės ar neturit kitų atspalvių testerių, tai ištraukė iš stalčiaus, užtepė man ant rankos ir vėl paslėpė į stalčių lotuliukas.gif čia, matyt, kad klientės einamiausių atspalvių neišbaigtų ir kad turėtų konsultantės darbe kuo pasišpakliuoti lotuliukas.gif

Rimtai??? bigsmile.gif O kurioj cia Kristej? Nu gal ir ne del to kad pacios dazosi, bet tai vistiek, glusos neglusos..... unsure.gif Na, tai as pas jas nieko ir nebuciau nusipirkus tada, mirksiukas.gif nes visai neseniai rinkausi pudra tai kai prieidavau prie stendo is karto ziuredavau ar yra sviesiu atspalviu, jei nera - iskart einu salin.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 04 03, 11:00)
Rimtai??? bigsmile.gif O kurioj cia Kristej? Nu gal ir ne del to kad pacios dazosi, bet tai vistiek, glusos neglusos..... unsure.gif  Na, tai as pas jas nieko ir nebuciau nusipirkus tada, mirksiukas.gif nes visai neseniai rinkausi pudra tai kai prieidavau prie stendo is karto ziuredavau ar yra sviesiu atspalviu, jei nera - iskart einu salin.

akropolio Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 04 03, 12:02)
akropolio Kaune smile.gif

Geriau į Douglas važiuokit, ten ne tik kad testeriai visi yra, bet man NETGI įpylė pabandymui Dior Nude biggrin.gif

Negalėjau atsistebėti.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 03, 11:12)
Geriau į Douglas važiuokit, ten ne tik kad testeriai visi yra, bet man NETGI įpylė pabandymui Dior Nude  biggrin.gif

Negalėjau atsistebėti.

žinokit ir aš pastebėjau, kad Douglas klientui draugiškesnis nei Kristiana drinks_cheers.gif kalbu apie konsultančių geranoriškumą, požiūrį į klientę smile.gif
Atsakyti
sveikos, reikia pagalbos smile.gif naudoju Bourjois healthy mix pudryte 53nr. noriu pirkti maybelline fit me, galvoju kokia spalva labiausiai tiktu? g.gif
Atsakyti
Isigijau Revlon Colorstay smile.gif super,nesausina odos,gerai tepasi smile.gif labai patinka smile.gif atspalvis sand beige, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 05 balandžio 2012 - 13:38