ka rinktumetes is siu pudryciu- dior nude,dior forever,chanel perfection lumiere ar pvz guerlain de peu ar kuria kita? jei norit grazaus veiduko,kad butu skaistus sviezias bet nebutu riebumo jausmo,pudryte gerai laikytusi,nenuplauktu,neblizgetu riebalais na ir beabejo nesausintu. Oda mano misri. kitas dalykas,del poru,pastebejau kad buna tokiu kurios isryskina poras,sito taip pat nepageidauciau.tiesiog gal palygintumet sias pudrytes ar parasytumet kuri butu geriausia,nusitaikiau i sias isvardintas,tai arba su laiku teks visas meginti,arba pradziai isirinkt labiausiai tinkama,o dar arteja silti orai norisi kad veiduko nesunkintu,na idealios pudros noriu prasom pasidalint patirtim
QUOTE(amber123 @ 2012 03 30, 16:46)
Man irgi taip geriausia ir pudros maziau susinaudoja.. nes kazkada bandziau su sepetuku, tai vietoj 1 iprasto paspaudimo reikejo dvieju..
Man uztenka vieno paspaudimo su sepetuku. As uztepu ta viena paspaudima ant skruostu, smakro, kaktos ir po to su sepeteliu isskirstau. Jei yra noro, gali taip pabandyti
Maybelline Fit Me kremines pudrą ir aš išbandžiau. Man jinai patiko. Patiko kad dengiasi gerai, aš jos visai nejaučiu. Na dienos bėgyje T zona žinoma pradeda blizgėti ( mišri oda), bet man patiko ji. Žinoma, tik su spalvos prisitaikimu tai galiu ginčytis.
Isbandziau Lancome Teint Idole Silky Mat pudra . Lengvai tepasi,maloni ant veido,jokio kaukes efekto,laiko gerai ir ilgai,maskuoja vidutiniskai.Neislindo kaktos blizgesys .Naturalus matinis rezultatas. Mano oda misri .
Na man labiau pasiseke nei kitoms, mano pirkinys virsijo lukescius. tikejausi maziau, netgi buvau pasiruosusi nusivylimui isbandzius daugiau nei karta. kalbu apie Terre doc kremine, pudra, buvo baimes kad bus kaip su bourjois - kai pabandziau is meginelio zurnale, patiko, nulekiau i sarma kita diena ir nusipirkau. ir nezinau ar tada su "bandiniu" ilgai neisvaiksciojau, ar meginely geresne buvo, bet uzsitepiau vos pora kartu ir nurasiau, nes tikrai jausmas kaip su plastelinu ant veido. nesakau kaip kitoms, gal cia mano pokutis, oda juk pas visas nevienodo tipo ir bukles. zodziu, man uzsitepus norejosi diena jau ja nusivalyti. ir taip ne karta esu su megineliais ar testeriais suklydusi - pabandau, rodos, nieko, o pinigai i bala. turiu visa dezute pasenusiu visokiu max factoriu, ir geresniu brendu. tai vat naujosios pudros isdrisau pirkti pagal drauges rekomendacija, pirma jos pabandziau. kaina nebaisi, 80 lt su biskuciu. tepuosi ne kasdiena, bet tikrai patenkinta, spalva labai nesiskiria nuo naturalios odos stalvos, man svarbu, kad nesimatytu kur nedatepta labai ryskiai :-) ir dar del ko pirkau, kad su naturaliais aliejais, visokie ecocertai. na, sveikesnis produktas. turiu poru ant nosies tai paslepia graziai, zodziu kas ieskot naujo makiazo pagrindo vietoj nepatikusio, bandykit drasiai. as isbandziau ant savo kailio :-)
Sveikos mamytes
Gal patartumete kuri pudra geriausiai maskuoja issipletusius kapiliarus, man kazkaip kokia betepciau vis tas raudonas voratinklis islenda
Gal patartumete kuri pudra geriausiai maskuoja issipletusius kapiliarus, man kazkaip kokia betepciau vis tas raudonas voratinklis islenda
turejau megineli dabar labai ispopuliarejus Loreal Lumi magique nr N4 pure beige tai visai patiko,mano oda misri,tai atrode labai neblogai,gerai tepesi.ir t.t. bet pirkti daugiau nesugunde, nes vakare kakta buvo blizgi aplink nosi sausa.
veliau isbandziau estee lauder egualizer tai ispudziai tokie:maskavo puikiai,nors pas mane nelabai yra ka maskuoti.oda nebuvo blizgi net vakare.nors si pudra kaip raso skirta bet kokiai odai ir panasu kad tikrai.nes smarkas kuris yra sausas buvo neissausejes kaip yprastai buna.nu zodziu viskas kuo puikiausiai.ir kas svarbiausiai puikiai tepesi.
veliau isbandziau estee lauder egualizer tai ispudziai tokie:maskavo puikiai,nors pas mane nelabai yra ka maskuoti.oda nebuvo blizgi net vakare.nors si pudra kaip raso skirta bet kokiai odai ir panasu kad tikrai.nes smarkas kuris yra sausas buvo neissausejes kaip yprastai buna.nu zodziu viskas kuo puikiausiai.ir kas svarbiausiai puikiai tepesi.
QUOTE(linivo @ 2012 04 01, 19:03)
Loreal Lumi magique nr N4 pure beige
Ir as siandien sita isbandziau, pirmas ispudis buvo wow , labai lengvai ir graziai pasiskirste, spalva labai grazi, bet aisku i dienos pabaiga jos nelike, veidas vietom pablizgena, nzn ar pirkciau..
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 01, 20:12)
Ir as siandien sita isbandziau, pirmas ispudis buvo wow , labai lengvai ir graziai pasiskirste, spalva labai grazi, bet aisku i dienos pabaiga jos nelike, veidas vietom pablizgena, nzn ar pirkciau..
O jūs sausiaodė ar nelabai? Manau tik sausai odelei ši pudra ir tiktų..
QUOTE(bartuke @ 2012 03 31, 20:30)
Sveikos mamytes
Na va kadangi nepatarete tai nusipirkau Clinique spec, pudryte raudoniui maskuoti, nu efektas nerealus, is ryto pasitepiau, praleidau visa diena apsipirkinedama dar + su vaikiais i kina o pudryte issilaike nerealiai- pabandykite
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 01, 20:32)
O jūs sausiaodė ar nelabai? Manau tik sausai odelei ši pudra ir tiktų..
Mano oda riebi, bet naudoju, aišku, pablizga, dienos eigoje norint gražia atrodyti, reikia taisyti, bet dar tokios stebuklingos pudros, kad visą dieną gražiai atrodyčiau, neradau
sausaodėms gal bus aktualu, dabar naudoju clarins skin illusion nu fantastiška man ji nesausina, gražiai sklaidosi, bet ji nėra labai gerai maskuojanti, nors pakankamai
kadangi pudra į pabaigą jau, tai dairausi ko nors naujo, buvau kristėj ir apsižiūrėjau clarins extra firming foundation,- pasirodė labiau maskuojanti nei skin illusion, ir taip pat gaivumo, drėgnumo efektą suteikianti ir turi SPF 15 sekantis bandymas bus ši pudra
dar užkliuvo Kristėj vienas dalykas, priėjau prie Dior stendo norėjau Nude atspalvius apžiūrėti, tai kelių atspalvių mėginiai sudėti stende, o maždaug pusės nėra klausiu konsultantės ar neturit kitų atspalvių testerių, tai ištraukė iš stalčiaus, užtepė man ant rankos ir vėl paslėpė į stalčių čia, matyt, kad klientės einamiausių atspalvių neišbaigtų ir kad turėtų konsultantės darbe kuo pasišpakliuoti
kadangi pudra į pabaigą jau, tai dairausi ko nors naujo, buvau kristėj ir apsižiūrėjau clarins extra firming foundation,- pasirodė labiau maskuojanti nei skin illusion, ir taip pat gaivumo, drėgnumo efektą suteikianti ir turi SPF 15 sekantis bandymas bus ši pudra
dar užkliuvo Kristėj vienas dalykas, priėjau prie Dior stendo norėjau Nude atspalvius apžiūrėti, tai kelių atspalvių mėginiai sudėti stende, o maždaug pusės nėra klausiu konsultantės ar neturit kitų atspalvių testerių, tai ištraukė iš stalčiaus, užtepė man ant rankos ir vėl paslėpė į stalčių čia, matyt, kad klientės einamiausių atspalvių neišbaigtų ir kad turėtų konsultantės darbe kuo pasišpakliuoti