Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(.neringute. @ 2012 03 27, 23:45)
Sveikos:) Buvau labai patenkinta HM pudra, bet man ji jau ziuriu kad i pabaiga eina, o pirkta gal pries 1.5 men, kai kitos pudros 6-9 menesius uztekdavo blink.gif
Tai galvoju teks nebekartot. tik labai patiko, kad ji oil-free, bet neparyskina sausesniu odos plotu (nors siaip oda misri-riebi). Taip pat labai patiko svytejimo efektas be pavieniu blizguciu, kvapas ir tekstura.
Gal kazka kito panasaus galetumete rekomenduoti, nes pries tai naudojau Loreal True Mach, bet atspalviai tamsoki LT ir siek tiek per daug dengianti ji, rodos, oda nekvepuoja. smile.gif  4u.gif

Oho kaip trumpai blink.gif Kiek jus paspaudimu isnaudojat, kad pasidazyti? As dabar sita pudra naudoju, tai vieno pilno paspaudimo man per akis padengti veidui. Pirkau as ja gruodzio men.lyg ar sausio pradzioj ir dar net neipusejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 03 28, 13:44)
Oho kaip trumpai  blink.gif Kiek  jus paspaudimu isnaudojat, kad pasidazyti? As dabar sita pudra naudoju, tai vieno pilno paspaudimo man per akis padengti veidui. Pirkau as ja gruodzio men.lyg ar sausio pradzioj ir dar net neipusejau  g.gif

kaip kada:D bet kokius du tai tikrai smile.gif
true mach tai naudodavau virs pusmecio irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .neringute.: 28 kovo 2012 - 13:29
Uzpuole cia netiketai mane pirkimo manija. Tai nusprendziau isbandyti naujaja Maybelline FIT ME pudra. Pasiemiau 125 numeriuka, nes reikejo truputi sviesesnio tono, nei turiu. Kaip tik pasibaige sviesi Clinique even better.
Kolkas tik tokie pastebejimai, kad kompaktiniu numeriai visisiskai nesutampa su kreminem pudrom.
(gavau dovanu fit me 220numeri, kuri sian palyginau parduotuvej - kremine yra tamsesne keliais tonais uz kompaktine)
Po savaites parasysiu atsiliepimus..
user posted image

Tiesa, labai rinkausi tarp Loreal'io naujos ir sitos. Kazkodel si karta pasirinkau Maybelline, nors kazkada esu tvirtai nusprendus NIEKADA nebandyti sitos firmos kreminiu pudru...smalsumas nugalejo.
Atsakyti
Oho, jei 30 ml užtenka pusmečiui, tai tikrai ilgai... Man kažkaip bet kuri per porą mėnesių susinaudoja. Beje, kaip dengiat pudrą: kempinėle, šepetėliu, pirštais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 03 28, 22:33)
Oho, jei 30 ml užtenka pusmečiui, tai tikrai ilgai... Man kažkaip bet kuri per porą mėnesių susinaudoja. Beje, kaip dengiat pudrą: kempinėle, šepetėliu, pirštais?  ax.gif

dengiu šepetėliu, vieno paspaudimo per akis smile.gif kažkada tepdavau pirštais, taip pat 1 paspaudimo pakakdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 03 28, 23:33)
Oho, jei 30 ml užtenka pusmečiui, tai tikrai ilgai... Man kažkaip bet kuri per porą mėnesių susinaudoja. Beje, kaip dengiat pudrą: kempinėle, šepetėliu, pirštais?  ax.gif

Man lygiai taip pat kaip žvarbai. Vieno paspaudimo visų pudrų užtenka per akis tiek dengiant pirštais, tiek šepetėliu. Pirmiau uždedu pudrą ant žandų, kaktos, smakro, nosies ir po to su šepetėliu išsklaidau mirksiukas.gif Ir užtenka 30 ml pusei metų visada cool.gif
Atsakyti
man irgi 30ml kaip minimum pusei metu uztenka:) o jei turiu kelis atspalvius vienu metu - tai net metus galiu naudoti...o anksciau kazkaip porai menesiu pakakdavo..bet anksciau ir visada daugiau uzsitepdavau.
Manau, kad priklauso nuo to, kokio maskavimo reikia..Graziai padengti veida ir sulygint veido spalva uztenka ir vieno paspaudimo. Kartais net pusantro - jei norisi truputi tirstesnio sluoksnio.
Atsakyti
As tepu su sepeteliu, bet po to dar pirstais itapsnoju, man kazkaip geriau tada sugula pudra ant odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 03 28, 22:33)

Visada pirstais, niekada net sepeteliu nebandziau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 30, 09:53)
Visada pirstais, niekada net sepeteliu nebandziau. blush2.gif

Man irgi taip geriausia 4u.gif ir pudros maziau susinaudoja.. nes kazkada bandziau su sepetuku, tai vietoj 1 iprasto paspaudimo reikejo dvieju..
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais po Maybelline Fit Me kremines pudros.
Labai keistai jauciuosi su ja. Priesingai nuo mano skaitytu atsiliepimu - as visa diena jauciu sia pudra ant saves. Esu tarsi su riebiai uztepta kauke...
Dienos begy nenuplaukia, truputi blizga labiau Tzona, nei su kitom pudrom. (oda misri)
Sausumu neparyskina, graziai pasiskirsto, prisitaiko prie odos spalvos..Viskas kaip ir gerai - taciau, isskiriu viena minusa- labai jauciasi ant veido.pastoviai norisi paimt ir nusivalyt veida.
Kazkaip, kai labai nieko nesitikejau is sitos pudros ir arsenale turiu kitu, o sita buvau pasiemus grynai pabandymui, tai visai gerai sakyciau..
Atsakyti
gal žinot koks kristianoje šviesiausias numeriukas lancome teint idole ultra 24h?
Atsakyti