Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(jearmaine @ 2012 03 26, 00:14)
O šiaip ji stipriai maskuojanti, užmaskuoja net strazdanas beveik

Info kai apie ja ieskojau, tai skaiciau, kad uzmaskuoja net strazdanas smile.gif
mano oda kadangi misri, i riebuma, tai ji man lb patiko..
Atsakyti
o is kur gavote jei nepaslaptis?gal kosmetikos parduotuveje ir dave? 4u.gif
noreciau isbandyti ja..kazi ji maskuotu issipletusius kapiliarus?
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2012 03 25, 14:59)
Forume išgirta revlon ivory spalvos turėtų tikti. Tik kad bent jau man asmeniškai pati pudra nekokia  doh.gif

Kuo nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 03 26, 09:34)
o is kur gavote jei nepaslaptis?gal kosmetikos parduotuveje ir dave? 4u.gif

Joo, Douglase kelias priemones pirkau tai kelis meginius ir gavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sufle @ 2012 03 26, 09:34)
kazi ji maskuotu issipletusius kapiliarus?

Zinokit turetu..strazdanas, kapiliarus, na bent jau gamintojas taip reklamuojasi smile.gif
pabandykit info internete paieskot
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2012 03 25, 22:45)
Kur is uzsienio pigiau galima parsisiusti diorskin pudru? Nusprendziau rinktis is sios firmos 4u.gif

Gal klaidinu, bet man atrodo nelabai randa jų pigiau unsure.gif

Aš pastebėjau, kad Loreal Lumi magique žymiai gražiau pasidengia ne su šepetėliu, o pirštai g.gif
Atsakyti
Mergaites,maciau vis diskutuojat apie BOURJOIS Healthy mix.Prisiminiau kad ir as tokia kazkur kosmetinej turejau.SIand pasitepliojau ir zinot,nepamenu,kodel as ja isbrokinus buvau ir nenaudojau,o vis kazko daugiau ieskojau biggrin.gif Nu tikrai kad superine ji.as siaip dabar sviesi,bet pas mane 55nr.tamsoka,taciau vel pradejus eiti i soliariuma,manau pats tas bus.Va tokios pudros kasdienines lengvos ir noreja as.Maskuot smarkiai nemaskuoja,bet norejosi bent kiek palyginti veido oda.Lengvute ir kas svarbiausia kvepia skaniai wub.gif Zodziu atsiprasiau as jos ir toliau naudosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 26 kovo 2012 - 17:14

kaip ji laikosi? Ar nekemša porų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saidutia: 27 kovo 2012 - 09:05
QUOTE(Saidutia @ 2012 03 27, 10:04)
kaip ji laikosi? Ar nekemša porų? smile.gif

Riebesniai odai dienos eigoje nuplaukia, porų nepastebėjau, kad kimštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 27, 09:11)
Riebesniai odai dienos eigoje nuplaukia, porų nepastebėjau, kad kimštų  smile.gif

Gal radai tokia, kuri nenuplauktu iki pat vakaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 27, 12:49)
Gal radai tokia, kuri nenuplauktu iki pat vakaro? g.gif

Ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:) Buvau labai patenkinta HM pudra, bet man ji jau ziuriu kad i pabaiga eina, o pirkta gal pries 1.5 men, kai kitos pudros 6-9 menesius uztekdavo blink.gif
Tai galvoju teks nebekartot. tik labai patiko, kad ji oil-free, bet neparyskina sausesniu odos plotu (nors siaip oda misri-riebi). Taip pat labai patiko svytejimo efektas be pavieniu blizguciu, kvapas ir tekstura.
Gal kazka kito panasaus galetumete rekomenduoti, nes pries tai naudojau Loreal True Mach, bet atspalviai tamsoki LT ir siek tiek per daug dengianti ji, rodos, oda nekvepuoja. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2012 03 27, 22:45)
Sveikos:) Buvau labai patenkinta HM pudra, bet man ji jau ziuriu kad i pabaiga eina, o pirkta gal pries 1.5 men, kai kitos pudros 6-9 menesius uztekdavo blink.gif
Tai galvoju teks nebekartot. tik labai patiko, kad ji oil-free, bet neparyskina sausesniu odos plotu (nors siaip oda misri-riebi). Taip pat labai patiko svytejimo efektas be pavieniu blizguciu, kvapas ir tekstura.
Gal kazka kito panasaus galetumete rekomenduoti, nes pries tai naudojau Loreal True Mach, bet atspalviai tamsoki LT ir siek tiek per daug dengianti ji, rodos, oda nekvepuoja. smile.gif  4u.gif

matyt tepėt negailėdama lotuliukas.gif stebuklų nebūna, tie 30ml turėjo kažkur pasidėti smile.gif man HM butelaičio tikrai daugiau nei pusmečiui užteko mirksiukas.gif
Atsakyti