Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Pichouette @ 2012 03 24, 11:44)
Siandien ismeginau FLOWER perfection,kdangi esu gerbeja Healthy mix gal 20 buteli perku,norejau kazko naujo, bet ji is tiesu daug tankesne, tokia lyg ir riebesne atrodo, ir poros issiryskino, truputi kauke  kaip ziuriu dabar,skaistalus sunku uzmesti, susiburbuliuoja,nu net nezinau , ne stebuklai,tik spalva geriau nutaikiau, nes mixo naudoju 52 ir 53 sumaisius, tik tada mano spalva.

Jei neklystu, pirmoj vietoj sudety parafinas, del to toks tirstumas ir maskavimas
Atsakyti
Sveikos, patarkit, nes nebežinau ką daryt. Mano oda labai labai balta, tokia netolygi, truputį problematiška. Kur rasti pudrą, kad tiktų atspalvis g.gif . Kiek benusipirkčiau visada per tamsi doh.gif . Nors nusišauk mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasugalvot @ 2012 03 24, 21:25)
Sveikos, patarkit, nes nebežinau ką daryt. Mano oda labai labai balta, tokia netolygi, truputį problematiška. Kur rasti pudrą, kad tiktų atspalvis g.gif . Kiek benusipirkčiau visada per tamsi doh.gif . Nors nusišauk  mellow.gif

Naujoji L'oreal Lumi Magique, atspalvis Rose Pearl C1 - tikroms aristokratems. Laaabai sviesus. Gal tiktu? Tiesa, saulej siek tiek zvilga. Dar sviesi, bet siek tiek tamsesne uz Lumi -Lumene Natural Code Cream atspalvis. Kitu nezinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit, nes nebežinau ką daryt. Mano oda labai labai balta, tokia netolygi, truputį problematiška. Kur rasti pudrą, kad tiktų atspalvis g.gif . Kiek benusipirkčiau visada per tamsi doh.gif . Nors nusišauk  mellow.gif

Aš tikra šviesiaodė, naudoju Bourjois "Healthy Mix" 51 nr, turėjau Diorskin "Nude" ir Diorskin "Forever" 010 nr.
Lumene "Mineral Makeup" 01-02 atspalviai labai šviesūs - teko naudoti, kai oda buvo išjautrėjus...
Patiko MaxFacor Miracle Touch 45 nr Warm Almond, tokia šalta spalva, ypač užtepus ji kažkaip įdomiai pašviesėja ir prisitaiko..

Taip pat tinka Estee Lauder Double Wear Light 1.0 spalva, deja pati pudra man netiko, ji labiau mišriai - riebiai odai..

Teko bandyti daug daugiau, bet atspalviai buvo per tamsūs, tai šviesindavau veidą ant viršaus su kompaktine pudra arba meteoritais..

Dar siūlau (neteko bandyti bet tikrai ruošiaus pirkti, nes laabai šviesi spalva) L'oreal True Match pudros N1 spalva- labai šviesi, neutralaus tono, deja pas mus pirkti nėra o aš taip ir neatsisiunčiau jos ...
Atsakyti
Kuria Clarins pudryte rekomenduotumete riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2012 03 23, 23:06)
sveikos mergaites  4u.gif

gal kas turit Burberry 'Fresh Glow' Luminous Fluid Base. Idomu butu atsiliepimai

turiu, o kas domina?
duoda sveiko veiduko efekta, man patinka. kiek visaip bandziau, man graziausiai deti pries kremine pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt šią pudrą? Kažkada buvau susidomėjus, kaip atspalviai?
Stila one step make up foundation
user posted image
Atsakyti

Forume išgirta revlon ivory spalvos turėtų tikti. Tik kad bent jau man asmeniškai pati pudra nekokia doh.gif
Atsakyti

Paskaitykit sia tema gal rasit atsakyma http://www.supermama...owtopic=701230y
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 03 25, 12:22)
turiu, o kas domina?
duoda sveiko veiduko efekta, man patinka. kiek visaip bandziau, man graziausiai deti pries kremine pudra mirksiukas.gif

o jis suteikia koki atspalvi, nenusviesina veido? gal ji galima ir be pudros naudoti kasdienai?
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2012 03 25, 16:53)
o jis suteikia koki atspalvi, nenusviesina veido? gal ji galima ir be pudros naudoti kasdienai?

spalvos nepakeicia, labai naturalus ir svelnus tas svytejimas, nera taip, kad tie blizgalai matytusi...taip labai neisaukianciai padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 23, 09:28)
Merginos, gal kuri jau turit LANCOME Teint Idole Ultra 24H?

Aš turiu jos mėginuką, mano oda normali į sausumą, tai man šita pudra sausina odą, kas yra normalu, iš karto konsultantė įspėjo, kad jie ne sausiaodėm, duodama mėginuką. Bet nors ji skirta riebesnei odai, man pritepus kremo prieš pudrą, nebuvo taip baisu, neišryškina per daug sausumų, naudoju tą mėginuką. O šiaip ji stipriai maskuojanti, užmaskuoja net strazdanas beveik, tokį veidą kažkiek negyvą padaro, bet pagyvinus skaistalais rezultatas visai nieko smile.gif Laikosi gerai ir ilgai. Tokia rimta ji biggrin.gif Patarčiau, jeigu turit rieboką odą ir daug ką pamaskuoti.
Atsakyti