Sveikos.
daug metu naudoju kremine pudrą iš oriflame,(giordani) serijos.Man ji labai patiko,bet dabar norėčiau į kažką pakeist, pabandyt,kokią kitą,mano veido oda problematiška,jokių kremų,ant veido netepu nes tuoj nuvaro spuogais.Vienintelė krem pudra buvo ši iš oriflame, nuo kurios neverte spuogais.Gal pas ką yra tokia oda,kokią jūs kreminę pudrą perkat ir gal galit ką nors pasiūlyt,esu paieškose.
tai jei pudra tinka, kam ja keist?
QUOTE(Jazira @ 2012 03 23, 11:23)
tai jei pudra tinka, kam ja keist?
Norėčiau,kažkokią kitokią išbandyt,gal geresnė būtų ,galvoju apie Lorea"l
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 09:33)
Išbandžiau jau kelis kartus Loreal Lumi Magique, mano spalvytė W3, bet teko ir N4 bandyti, tai net nežinau kuri man geriau, panašios.
ar neparyškina sausų plotų? ar šiuo metu jų neturite kaip N4 atspalvis ? tiktu šiek tiek soliariume idegusiai odai? koki HM naudojat?
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 23, 13:58)
ar neparyškina sausų plotų? ar šiuo metu jų neturite kaip N4 atspalvis ? tiktu šiek tiek soliariume idegusiai odai? koki HM naudojat?
Neturiu šiuo metu sausų N4 gal per šviesus po soliariumo... Nors žiūrint dar irgi kokia oda jūsų Man atrodo, kad mano W3 tamsesnis.. HM prieš tai naudojau 54
Išbandžiau jau kelis kartus Loreal Lumi Magique, mano spalvytė W3, bet teko ir N4 bandyti, tai net nežinau kuri man geriau, panašios. Bent pirmas įspūdis labai geras, pamaskuoja pakankamai, bet neatrodo kaip kaukė, sulygina, pati tekstūra veidui labai maloni, bėra blizgesio kaip kad būna kitas jau tik užtepus. Dar neteko visos dienos išbūti, bet per pusę dienos tikrai nenuplaukė kaip tarkim mano prieš tai naudota Bourjois HM kolkas man matyt labiau patiko nei mano mylima Clinique nes ji šaltesniu sezonu išryškina visus pasausėjimus ir dar pasausina
o as meginuka jos turejau, bet kazkaip pilnos neprkciau turbut, katik pasitepus viska grazu, bet po kiek laiko subega i rauksles ir paplauke man biski
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 14:05)
Neturiu šiuo metu sausų N4 gal per šviesus po soliariumo... Nors žiūrint dar irgi kokia oda jūsų Man atrodo, kad mano W3 tamsesnis.. HM prieš tai naudojau 54
na aš dabar HM 53 naudoju bet po soliariumo dabar norėtusi ciu ciut tamsesnes tai man po soliariumo HM 54 reiktu tai gal reikės w3 pabandyt
as vakar nusipirkau make up forever, hd, tai nuostabus dalykas.. sian veidas atrodo labai gerai:)
turiu nauja maybelline nusipirkus pudra, fit me, tai tragedija.. per kelias valandas man subega jinai ri blizga... jokio matiskumo nepriduoda..
turiu nauja maybelline nusipirkus pudra, fit me, tai tragedija.. per kelias valandas man subega jinai ri blizga... jokio matiskumo nepriduoda..
QUOTE(deepy @ 2012 03 23, 16:23)
as vakar nusipirkau make up forever, hd, tai nuostabus dalykas.. sian veidas atrodo labai gerai:)
va va va prasom hd pakomentuot daugiau,koki efekta suteike jums ji ir ar ilgai siliko ir kaip su blizgejimu?
Išbandžiau jau kelis kartus Loreal Lumi Magique, mano spalvytė W3, bet teko ir N4 bandyti, tai net nežinau kuri man geriau, panašios. Bent pirmas įspūdis labai geras, pamaskuoja pakankamai, bet neatrodo kaip kaukė, sulygina, pati tekstūra veidui labai maloni, bėra blizgesio kaip kad būna kitas jau tik užtepus. Dar neteko visos dienos išbūti, bet per pusę dienos tikrai nenuplaukė kaip tarkim mano prieš tai naudota Bourjois HM
Lorealio šita nauja pudrytė tikrai bene geriausia iš pigesnių, bet kad nelaiko tai faktas. Kartais reikia ir kelis kartus per dieną pasitaisyt norint tobulai atrodyt... Dar ką pastebėjau - gan rieboka, veidukas toks blizgus lieka.
sveikos mergaites
gal kas turit Burberry 'Fresh Glow' Luminous Fluid Base. Idomu butu atsiliepimai
gal kas turit Burberry 'Fresh Glow' Luminous Fluid Base. Idomu butu atsiliepimai
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 03 22, 13:31)
aš pudrą healthy mix iškeičiau į Healthy mix serum, tai net nežinau dabar, kuri geresnė serum man labiau patinka tekstūra, ji lengvesnė, bet maskuoja lyg mažiau, bet ant odos atrodo nepalyginamai geriau negu healthy mix dar norėjau bandyt flower perfection, bet, kiek skaičiau atsiliepimų, tai ji dar tirštesnė negu healthy mix, ar ne? o kaip bourjois 10h sleep? gal kas paliktų atsiliepimų, kas visas bandėte.
Siandien ismeginau FLOWER perfection,kdangi esu gerbeja Healthy mix gal 20 buteli perku,norejau kazko naujo, bet ji is tiesu daug tankesne, tokia lyg ir riebesne atrodo, ir poros issiryskino, truputi kauke kaip ziuriu dabar,skaistalus sunku uzmesti, susiburbuliuoja,nu net nezinau , ne stebuklai,tik spalva geriau nutaikiau, nes mixo naudoju 52 ir 53 sumaisius, tik tada mano spalva.