Labukas, as galvoju siandien pirkti Maybelline Dream satin liquid Nr.005, bet paskaiciau, kad ji maskuoja mazai Noreciau sulaukti greito patarimo ar ji verta demesio? Aisku, naudoji baze, bet esme tame, kad ar bus norimas rezultatas? Kad veidas atrodytu lygus, grazus ir pan Na, zodziu, kad oda svytetu
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 09, 11:09)
Labukas, as galvoju siandien pirkti Maybelline Dream satin liquid Nr.005, bet paskaiciau, kad ji maskuoja mazai Noreciau sulaukti greito patarimo ar ji verta demesio? Aisku, naudoji baze, bet esme tame, kad ar bus norimas rezultatas? Kad veidas atrodytu lygus, grazus ir pan Na, zodziu, kad oda svytetu
Bent man slamstas, veidas praktiskai iskart ima blizget, ant viedo po pusdienio nebelieka. Maskuoja vidutiniskai sakyciau.
QUOTE(Ciquita @ 2012 03 07, 16:37)
is kur uzsisakinejot?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 07, 21:11)
Tai laukiu ką apie spalvą pasakysit gavusios kur užsakinėjot?
As is amazon.com per tarpininke
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 09, 13:09)
Man patinka. Labai gražiai sulygina poras, suteikia gaivumo įspūdį
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 03 09, 12:09)
tikrai, kad šlamštas visiškai nerekomenduoju
Zodziu tikrai yra geresniu. Gaivumo nelabai man asmeniskai is jos jausdavosi nes po poros h veidas blizgedavo kaip isteptas taukais.
QUOTE(zuika_puika @ 2012 02 24, 17:01)
Gal pabandykit Chanel Vitalumiere Aqua. Mano odos tipas toks pat kaip jusu. Si pudra labai lengva, plonu sluoksniu dengiasi, atrodo gaiviai ir pakankamai gerai laikosi visa diena. Jei T zona ypatingai riebi, yra kita pudra is Chanel kuria siuo metu naudoju, Perfection Lumiere. Si bus daugiau maskuojanti, labiau matine, bet tikrai labai ilgai isliekanti, ir dienos pabaigoje su ja atrodau kaip katik pasidazius - nei kakta, nei nosis neblizga.
QUOTE(SECREAT @ 2012 02 24, 17:41)
aciu labai
Ar bandėte ar patiko?Kaip tik ieškau kažko panašaus kaip ir jūs
QUOTE(Soy @ 2012 03 09, 12:29)
Bent man slamstas, veidas praktiskai iskart ima blizget, ant viedo po pusdienio nebelieka. Maskuoja vidutiniskai sakyciau.
As po keliu valandu nuplaukus budavau su ja, nors maskavo gal ir nieko, bet kas is to, kad efektas toks trumpas
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2012 03 09, 08:11)
Man irgi patiko sita l'oreal, kai bandziau (beje tiko N4, nors nesu tamsi ), maskuoja nedaug, konsistencija labai faina, lengvai dengiasi, oda islygina, duoda svytejimo.
Neplaukia dienos eigoje nuo veido? Jei oda riebesne
Iš Maybelline tai nebloga Pure liquid mineral. Jis jau į pabaigą, tai norėtusi kažko kito
QUOTE(Muscade @ 2012 03 10, 22:12)
Iš Maybelline tai nebloga Pure liquid mineral. Jis jau į pabaigą, tai norėtusi kažko kito
Kaip manot kuri geresnė?
Clinique perfectly real make up
Revlon photoready make up
As vis delto apsistojau ties L`oreal Lumi Magique pudra. Gal kuriai nors butu idomi mano nuomone
Patiko, kaip atrodo ant odos, labai naturaliai, nera matinio kaukes efekto, bet ir nera svytejimo, atrodo "gyvai", maskuoja, tiesa, labiau silpnai, negu vidutiniskai
Tas C1 (rose pearl) atspalvis is tiesu labai sviesus, ko gero, i Lietuva atvezama tikrai nedaug TOKIU sviesiu atspalviu pudru. Kad ir kaip kruopsciai rinkausi, ziurejau, bet vis delto dienos sviesoje sviesokas... Bandau maisyt su kitu pudru likuciais, tai dar tokiu budu pavyksta priderint prie savo odos. O siaip pudryte tikrai nebloga, kam reikia lengvumo, turetu patikt
Patiko, kaip atrodo ant odos, labai naturaliai, nera matinio kaukes efekto, bet ir nera svytejimo, atrodo "gyvai", maskuoja, tiesa, labiau silpnai, negu vidutiniskai
Tas C1 (rose pearl) atspalvis is tiesu labai sviesus, ko gero, i Lietuva atvezama tikrai nedaug TOKIU sviesiu atspalviu pudru. Kad ir kaip kruopsciai rinkausi, ziurejau, bet vis delto dienos sviesoje sviesokas... Bandau maisyt su kitu pudru likuciais, tai dar tokiu budu pavyksta priderint prie savo odos. O siaip pudryte tikrai nebloga, kam reikia lengvumo, turetu patikt
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 11, 16:23)
As vis delto apsistojau ties L`oreal Lumi Magique pudra. Gal kuriai nors butu idomi mano nuomone
Vis dėlto maskavimas nekoks ar ne?