Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(mamulioka @ 2012 03 08, 17:21)
Musu salies problema - neveza sviesesniu tonu sad.gif

Beje, pastudijavau atidziai ivairiu pudru ingredientus, tai vienas biesas, ar pigesne, ar brangesne, vienoda bruda deda...

drinks_cheers.gif Deja...

Neteko studijuot sudėčių, bet va kad ir kokybe kai kurios 2 kartus brangiau kainuojančios tikrai nuvilia, tai teko pastebėt..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 15:32)
O ar įmanoma atspalvių šviesiaodėms pas mus rasti?  g.gif

C1 šitos mačiau ir Vilniuj, ir pas save Klaipėdoj, man per šviesi ant rankos bigsmile.gif
Turbūt pirmą kartą iš populiaresnių randu kažką per šviesaus, nes man ir Bourjois HM 51 nr. žiemom kartais per tamsokas atrodo
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 20:28)
drinks_cheers.gif  Deja...

Neteko studijuot sudėčių, bet va kad ir kokybe kai kurios 2 kartus brangiau kainuojančios tikrai nuvilia, tai teko pastebėt..

Na, gal nukrypstu nuo temos su savo pesimistiniais pasisakymais, atleiskit mergaites, gal kam neidomu, kaip pirkot taip ir pirksit... Bet, deja, deja, pasiziurejau daugelio populiariausiu markiu brangiu pudru sudeti - sudetis buna kartais ne tik kad ne geresne, negu pigesniu, bet kartais net ir blogesne, naudojamos tos pacios abejotinos del ju nekenksmingumo medziagos verysad.gif (cia kalbu ne tik apie PEG ir parabenus).

Lyrinis nunkypimas nuo temeles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 03 08, 12:31)
Gal kas ilgiau naudojat, ar nekemša porų?
L'oreal lumi magique
http://2.bp.blogspot...ique-loreal.png

Naudoju kelias dienas tik, negaliu pasakyt. Bet siaip rezultatu esu patenkinta. Po ilgo naudojimo mineraliniu pudru, susigundziau pabandyt sita. Ir nieko blogo kol kas negaliu pasakyt. Dengiasi lengvai, ypac su sepeteliu, maskuoja pakankamai, lengva, veidas atrodo gaiviai ir sveikai. Mano oda misri, su demelem, raustanti, emiau pacia sviesiausia C1, man tinka.
Va taip atrodo ant veiduko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 03 08, 21:37)

O ji turi rausvą atspalvį kažkokį ar nelabai? Nes ant veido tai nesuprasi, lyg ir neutralus tonas atrodo g.gif

Beje, matosi kad gražiai pamaskuota ir gaivus įspūdis toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 21:50)
O ji turi rausvą atspalvį kažkokį ar nelabai? Nes ant veido tai nesuprasi, lyg ir neutralus tonas atrodo  g.gif

Beje, matosi kad gražiai pamaskuota ir gaivus įspūdis toks  wub.gif

na, as tai nepastebejau jokio rausvo atspalvio g.gif gal mano oda tokia i rausvuma daugiau, kad man tinka tas atspalvis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 08, 18:21)
komedogenisku medziagu prideda -  mega_shok.gif Visi vienodai

Tikrai taip. Labai nustebus buvau, kai žiūrinėjau MAC pudrų sudėtį ir atradau, kad jų sudėtis daug baisesnė ir už Revlon'ą, ir už daugelį kitų, pigesnių pudrų. Ypatingai daug komedogeninių medžiagų ir šiaip viso kito. Jau bent MAC tikėjausi geresnės sudėties..
Atsakyti
Štai, kam įdomu, radau kaip atrodo šviesūs atspalviai:

L'Oreal Lumi magique

Iš kairės: C1, N1 ir C2
user posted image
Imta iš: http://beleza-blogg.se/?p=12126

Aš pažiūrėjus tai tiesą sakant sau tik C1 ir prisitaikyčiau bigsmile.gif Bourjois 51 naudoju, tai čia man kaip analogas spalvos atžvilgiu atrodo drinks_cheers.gif

Ir jokio rausvumo kiek matau... lens.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 03 08, 23:28)
Tikrai taip. Labai nustebus buvau, kai žiūrinėjau MAC pudrų sudėtį ir atradau, kad jų sudėtis daug baisesnė ir už Revlon'ą, ir už daugelį kitų, pigesnių pudrų. Ypatingai daug komedogeninių medžiagų ir šiaip viso kito. Jau bent MAC tikėjausi geresnės sudėties..

Sutinku. Revlon Colorstay dar visai nebloga sudetis palyginus su kitom. Beje, sausai odai skirtos sudetis geresne, i misriai odai skirta iena alkoholis ir nylon'as. Ir TIK 3 poras kemsancios medziagos wink.gif Taigi, jei ne ypatingai daug yra problemu del odos, manau, neturetu labai jau smarkiai kimst oda
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 23:40)

L'Oreal Lumi magique

Iš kairės: C1, N1 ir C2
user posted image
Imta iš: http://beleza-blogg.se/?p=12126

Aš pažiūrėjus tai tiesą sakant sau tik C1 ir prisitaikyčiau  bigsmile.gif  Bourjois 51 naudoju, tai čia man kaip analogas spalvos atžvilgiu atrodo  drinks_cheers.gif

Ir jokio rausvumo kiek matau... lens.gif  thumbup.gif

Na bet tikrai nerozine... Jei neklystu, spalva vadinasi rose pearl? g.gif Na bet man net ant baltos rankos odos tas rose visa savo pigmenta kazkodel atskleidzia...
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 03 08, 21:37)
Naudoju kelias dienas tik, negaliu pasakyt. Bet siaip rezultatu esu patenkinta. Po ilgo naudojimo mineraliniu pudru, susigundziau pabandyt sita. Ir nieko blogo kol kas negaliu pasakyt. Dengiasi lengvai, ypac su sepeteliu, maskuoja pakankamai, lengva, veidas atrodo gaiviai ir sveikai. Mano oda misri, su demelem, raustanti, emiau pacia sviesiausia C1, man tinka.
Va taip atrodo ant veiduko smile.gif

Mano panaši oda kaip Jūsų, ir dar šiek tiek į rausvumą, tai manau turėtų tikti thumbup.gif .
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 22:40)

Čia Rose Pearl prilygina HM Vanilla atspalviui g.gif .
Atsakyti
Man irgi patiko sita l'oreal, kai bandziau (beje tiko N4, nors nesu tamsi g.gif ), maskuoja nedaug, konsistencija labai faina, lengvai dengiasi, oda islygina, duoda svytejimo.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 03 09, 08:11)
Man irgi patiko sita l'oreal, kai bandziau (beje tiko N4, nors nesu tamsi g.gif ), maskuoja nedaug, konsistencija labai faina, lengvai dengiasi, oda islygina, duoda svytejimo.

drinks_cheers.gif
ir man labai gerą įspūdį paliko. Visiškai nesimato ant odos thumbup.gif
Atsakyti