Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tutia @ 2012 03 07, 21:56)
aš irgi užsisakiau Revlon ColoStay normal/dry Medium Beige atspalvį, plius dar prigriebiau Neutrogenos Healthy Skin, laukiu labai abiejų  thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 07, 22:11)
Tai laukiu ką apie spalvą pasakysit gavusios smile.gif kur užsakinėjot?

Pas mane yra medium beige atspalvis.. Kai pamaciau buteliuka, galvojau o saize, kokia ji bus tamsi, bet kai uzsitepiau, labai normaliai pasirode thumbup.gif dabar gal kiek ir tamsoka, bet vasarai bus pats tas thumbup.gif nesu sviesiaode, megstu soliariumus, tik siuo metu turiu ju atsisakyt, tai pudryte laikau vasarai.. manau, jei jusu odele nera labai sviesi, tai vasarai bus pats tas mirksiukas.gif o jei dar megstate paguleti po soliariumo lempom,tai ir dabar bus labai gerai mirksiukas.gif
Del maskavimo, tai ji man maskuoja tikrai neblogai thumbup.gif sutinku, kad kiekvienai dienai ji gal kiek per sunki..
Atsakyti
Gal kas ilgiau naudojat, ar nekemša porų?
L'oreal lumi magique
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 03 08, 12:31)

Šiandien nusipirkau, tai dar negaliu atsakyti. Bet šiaip man superinė tokia. Lengva, skalsi, lengva naudoti (na nereikia vargti, kad kaukės neužsidėti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 03 08, 14:15)
Šiandien nusipirkau, tai dar negaliu atsakyti. Bet šiaip man superinė tokia. Lengva, skalsi, lengva naudoti (na nereikia vargti, kad kaukės neužsidėti smile.gif )

Aš bandžiau mėginuką, tai irgi labai patiko, tik va dėl to kimšimosi bijau, nes man dauguma pudrų kemša. Gal kur su akcija pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 03 08, 12:31)

http://2.bp.blogspot...ique-loreal.png

O ar įmanoma atspalvių šviesiaodėms pas mus rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 03 08, 14:47)
Aš bandžiau mėginuką, tai irgi labai patiko, tik va dėl to kimšimosi bijau, nes man dauguma pudrų kemša. Gal kur su akcija pirkot?

QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 15:32)
O ar įmanoma atspalvių šviesiaodėms pas mus rasti?  g.gif

Pirkau droge. Berods 43 ar pan litų. Buvo du atspalviai šviesūs, bet apskritai visų šitų pudrų buvo tik po vieną vienetą. Aš pirkau tokį koks ir mėginukas buvo N4. Nes visai tiko. Vos vos tamsoka, bet ateina gi pavasaris. Šiaip aš visur perku pačias šviesiausias, bet pagalvojau kad o gal bereikalo jei šita tiko.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 15:32)
O ar įmanoma atspalvių šviesiaodėms pas mus rasti?  g.gif

Na žurnale rašo šviesiai odai C2, C1 ir N3, tai C1 manau šviesiausias bus g.gif . Man mėginuko N4 smarkiai per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 03 08, 16:56)
Na žurnale rašo šviesiai odai C2, C1 ir N3, tai C1 manau šviesiausias bus g.gif . Man mėginuko N4 smarkiai per tamsus.

Sviesus visi su roziniu atspalviu, rose kazkas... Deja, pastebejau, L`orealis labai megsta tuos "pink piggy" atspalvius, visi ju pudru sviesiausi atspalviai ko gero i ta tona, nejaugi pasauly tiek ruzavaveidziu moteru, niekaip nesuprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 08, 16:47)
Sviesus visi su roziniu atspalviu, rose kazkas...

Ne visi smile.gif

C tai cool (odos tonas), jie taip pat gamina (bent jau True Match pudros) N serija- kas reiškia neutral- analogiškai W reiškia warm...

Taigi L'Oraelis dėl atspalvių turi tikrai platų pasirinkimą, bet deja mūsų Lietuvėlėn turbūt to reikiamo N1 ar N2 ir neužvežė ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 08 kovo 2012 - 17:08
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 08, 18:07)
Ne visi  smile.gif

C tai cool (odos tonas), jie taip pat gamina (bent jau True Match pudros) N serija- kas reiškia neutral- analogiškai W reiškia warm...

Taigi L'Oraelis dėl atspalvių turi tikrai platų pasirinkimą, bet deja mūsų Lietuvėlėn turbūt to reikiamo N1 ar N2 ir neužvežė ...

Vat vat smile.gif Tie, kuriu atspalvis gal ir tiktu, visi akivaizdziai per tamsus... Musu salies problema - neveza sviesesniu tonu sad.gif Man is L`orealio taip ir nepavyksta nieko pritaikyt

Beje, pastudijavau atidziai ivairiu pudru ingredientus, tai vienas biesas, ar pigesne, ar brangesne, vienoda bruda deda... Na, galima pasigincyt, kad liukso klases kosmetikos brudas yra kitoks brudas, kokybiskesnis, bet komedogenisku medziagu prideda - mega_shok.gif Visi vienodai
Taip ir neissirenku sau tinkancios iki siol, gaunas, kad mano Lumene pagal sandara kone pati geriausia cool.gif Tai kad ir pastebiu, kad poru nekemsa
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 07, 21:11)
Tai laukiu ką apie spalvą pasakysit gavusios smile.gif kur užsakinėjot?

per drugstore su ta 20% akcija smile.gif
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 03 08, 08:30)
Pas mane yra medium beige atspalvis.. Kai pamaciau buteliuka, galvojau o saize, kokia ji bus tamsi, bet kai uzsitepiau, labai normaliai pasirode thumbup.gif  dabar gal kiek ir tamsoka, bet vasarai bus pats tas thumbup.gif nesu sviesiaode, megstu soliariumus, tik siuo metu turiu ju atsisakyt, tai pudryte laikau vasarai..  manau, jei jusu odele nera labai sviesi, tai vasarai bus pats tas mirksiukas.gif  o jei dar megstate paguleti po soliariumo lempom,tai ir dabar bus labai gerai mirksiukas.gif
Del maskavimo, tai ji man maskuoja tikrai neblogai thumbup.gif  sutinku, kad kiekvienai dienai ji gal kiek per sunki..

Aš kažkada Revlon Colorstay turėjau atsisiuntus Oily/Combination, berods Nude ir Beieg atspalvius, man pasirodė per šviesūs ir sunkoka pati pudra, todėl pardaviau. Na, žiūrėsim, kaip su Medium beige normal/dry bus ax.gif Aš tai neesu tamsi, net gi prie šviesesnės odos, bet naudoju pvz Bourjois Healthy Mix 53/54 (žiemą/vasarą) ir man puikiai tinka, prisitaiko prie odos atspalvis ax.gif Tai tikiuosi Meidum Beige nebus per tamsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 03 08, 13:31)
L'oreal lumi magique
http://2.bp.blogspot...ique-loreal.png

o gerai maskuoja? 4u.gif
Atsakyti