Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(JovikaAP @ 2012 03 06, 18:17)
Naudoju ja - labai smagi, lengvai dengiasi, is skystesniu. Oda silkine palieka, maskuoja vidutiniskai. Mano oda misri - tad blizgesiukas man islenda su visom. Bet Dior forever islenda greiciau nei Kanebo fluid finish  g.gif  Dior nude atlaiko panasiai.

o kuri jums geresne kanebo ar dior nude,gal galetumete palyginti?
Atsakyti
Domintų atsiliepimai arba palyginimai apie šias bealiejines pudras:
1) THE BODY SHOP Bealiejis makiažo pagrindas SPF 15
2) MAKE UP FACTORY Oil-free Foundation
3) BEYU Nealiejinė, matinė kreminė pudra
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2012 03 07, 12:47)
Domintų atsiliepimai arba palyginimai apie šias bealiejines pudras:
1) THE BODY SHOP Bealiejis makiažo pagrindas SPF 15
2) MAKE UP FACTORY Oil-free Foundation
3) BEYU Nealiejinė, matinė kreminė pudra
Ačiū smile.gif

Make Up Factory turejau... Ispudzio nepaliko.. Na pamaskuoja vidutiniskai... matiskuma kaip laiko net neatsimenu... Ner labai bloga, bet tikrai man negeriausia... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas patars dėl Revlon Color Stay, tai ta, kur riebiai odai, maskuoja kažkiek? biggrin.gif kas dienai labai daug ir nereikia, bet vis tiek, kad nebūtų tokia tik visai sulyginanti...

Ir kaip spalvą iš tiek išsirinkti doh.gif Bourjois HM naudoju 54 lyg, clinique anti-blemish 3 numeriuką g.gif gal golden beige ar medium beige g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 07, 14:36)
Gal kas patars dėl Revlon Color Stay, tai ta, kur riebiai odai, maskuoja kažkiek? biggrin.gif kas dienai labai daug ir nereikia, bet vis tiek, kad nebūtų tokia tik visai sulyginanti...

Ir kaip spalvą iš tiek išsirinkti  doh.gif  Bourjois HM naudoju 54 lyg, clinique anti-blemish 3 numeriuką  g.gif  gal golden beige ar medium beige g.gif

Tikrai maskuoja, ir ne kažkiek, o vidutiniškai. Man tikrai daugiau maskuoja nei HM healthy mix.
Dėl atspalvio tai nepatarsiu, nes neturiu žalio supratimo biggrin.gif HM pas mane 52 numeriukas, o kai pirkau Colorstay tai ėmiau net nežinodama atspalvio, nes buvo tik viena pas mergaitę. Berods pas mane ji medium beige. Ji man vos vos per tamsi, vasarą bus pats tas, tai manau, kad jums bus per šviesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 03 06, 20:30)
o kuri jums geresne kanebo ar dior nude,gal galetumete palyginti?

Man jos abi patinka, turiu abi ir naudoju pakaitom. Su Kanebo veidas labiau svyti, atrodo ji dregnesene, dienos eigoj neisryskina rauksleliu smulkiu pvz prie akiu - manau jei yra pasausejimu, ji tiktu labiau. Su Nude veidas labiau matinis, geriau maskuoja.
Kasdien renkuosi Kanebo, gaivus veidas. O jei noriu labiau pamaskuoti - Nude.
Atsakyti
As HM irgi 54, o ColorStay uzsisakiau medium beige (normal/dry skin), tikiuosi nebus per sviesi, nes juk ir vasara arteja doh.gif Jau neuzilgo turi atkeliauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 07, 16:08)
As HM irgi 54, o ColorStay uzsisakiau medium beige (normal/dry skin), tikiuosi nebus per sviesi, nes juk ir vasara arteja doh.gif Jau neuzilgo turi atkeliauti ax.gif

is kur uzsisakinejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 03 02, 18:36)
labai mazai atsiliepimu apie kanebo flluid finish..

Aš naudoju. Kiek visko esu bandžiusi ši pati geriausia. Mano oda normali. Spalva šiek tiek į gelsvumą tai almond beige spalva kaip tik. Lengvai tepasi, gerai laikosi ir pakankamai ilgam užtenka. Prieš tai ilgą laiką naudojau Chanel Teint Innocence. Kanebo man, asmeniškai, žymiai geresnė. Lengvesnė, gerai pamaskuoja (nors man to nelabai ir reikia).

Ir kaip rašė JovikaAP, veidukas gaivus atrodo. Oda švelni tampa, aksominė. Bent jau aš neturiu nė vieno priekaišto Kanebo kosmetikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 07 kovo 2012 - 16:49
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 07, 16:08)

QUOTE(Tutia @ 2012 03 07, 21:56)
aš irgi užsisakiau Revlon ColoStay normal/dry Medium Beige atspalvį, plius dar prigriebiau Neutrogenos Healthy Skin, laukiu labai abiejų  thumbup.gif

Tai laukiu ką apie spalvą pasakysit gavusios smile.gif kur užsakinėjot?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 07, 13:36)

Maskuoja daugiau nei vidutiniskai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 07, 13:36)

Ir kaip spalvą iš tiek išsirinkti  doh.gif  Bourjois HM naudoju 54 lyg, clinique anti-blemish 3 numeriuką  g.gif  gal golden beige ar medium beige g.gif

Revlon Colorstay turejau medium beige vasara,dabar turiu golden beige. galvojau kad golden beige bus tamsesne uz medium beige,o pasirodo atvirksciai. nors golden beige dabar tinka idealiai, bet kai idegsiu reikes grizti prie medium beige arba bandyti kitoki atspalvi,nes man norisi siltesnes spalvytes rolleyes.gif
swatch'ose skaitinejau kad Colorstay sausos ir riebios odos pudros tos pacios spalvytes siriasi. Riebiai odai jos sviesesnes.
del maskavimo,man maskuoja tikrai gerai, tik kasdienai man per sunki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianna: 07 kovo 2012 - 21:24