Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2012 03 02, 19:36)
labai mazai atsiliepimu apie kanebo flluid finish..

As turejau pora megineliu sios pudros smile.gif uzteko pasiteplioti visai savaitei smile.gif
Patiko, kad pakankamai lengvute, gerai dengiasi, truputi pamaskuoja. Mano oda misri, siuo metu laiku labai serpetoja nosis...tai va, ji kazkaip paryskino man tuos serpetojimus ax.gif (kaip ir mano turima Dior Nude)
Nupirkau Clinique Superbalanced, tai su ja tie paserpetojimai tikrai maziau matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 03 03, 22:49)
Mmm.. gal ne šitą būtent bandėt (yra lygtais kelios rūšys), nes ji šiaip menkai maskuoja: jeigu koks mažas spuogiukas ar dėmelė reikia būtinai maskuojamojo pieštuko. Bet odą tai labai gražiai sulygina ir gaiviai atrodo, drėkinimas jaučiasi kaip po gero kremo.

man ji puikiai maskuoja, tik kad spalvu pasirinkimas labai mazas, visos pakankamai tamsios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 04 kovo 2012 - 13:23
as turiu REVLON COLRSTAY sausai/normaliai, spalva beige sand, tai man nepatinka purvinumo turintis atspalvis ir ji tikrai sviesi labai, nors as nesu idegus ir ne tamsiaode g.gif
dabar mastau imt kazkoki atspalvi i geltonuma ir kad tiktu lengvai idegusiai odai. gal kuri patarsit?? bigsmile.gif

tiesa, del maskavimo, nesakyciau, kad labai gerai maskuoja, tikrai ne, bet gal cia netinkamas atspalvis dar turi itakos..
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 03 05, 12:57)
as turiu REVLON COLRSTAY sausai/normaliai, spalva beige sand, tai man nepatinka purvinumo turintis atspalvis ir ji tikrai sviesi labai, nors as nesu idegus ir ne tamsiaode  g.gif 
dabar mastau imt kazkoki atspalvi i geltonuma ir kad tiktu lengvai idegusiai odai. gal kuri patarsit??  bigsmile.gif

tiesa, del maskavimo, nesakyciau, kad labai gerai maskuoja, tikrai ne, bet gal cia netinkamas atspalvis dar turi itakos..

Na as rasiau, kad man irgi nemaskuoja schmoll.gif as turejau Buff atspalvi, bet vien del maskavimo perleidau sesei ax.gif (ji amziau maskuojamu veitu turi biggrin.gif) o siaip, kas turi misriai/riebiai odai sako maskuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 03 05, 13:39)
Na as rasiau, kad man irgi nemaskuoja  schmoll.gif as turejau Buff atspalvi, bet vien del maskavimo perleidau sesei  ax.gif (ji amziau maskuojamu veitu turi  biggrin.gif) o siaip, kas turi misriai/riebiai odai sako maskuoja  biggrin.gif

O tas Buff atspalvis kokio tono? Pasiziurejau swatchus, visai nieko atrodo, bet kaip realybej...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 05, 20:13)
O tas Buff atspalvis kokio tono? Pasiziurejau swatchus, visai nieko atrodo, bet kaip realybej...

Tikrai labai sviesus jis man bent pasirode i gelsvuma. Lyginant su HM 52 nr. tai Revlon Buff sviesesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas nors galit sulyginti naujaja Loreal magique su Maybelline Fit me? 4u.gif Ir su kuo lygintumet mufe hd?
Atsakyti
Laba diena, gal kuri galetu sulyginti Chanel Vitalumiere ir Perfection Lumiere? 4u.gif mano oda misri, nusipirkau Perfection, bet labai nepatenkinta likau doh.gif galbut Vitalumiere siek tiek "riebiau" dengia ir sausumu neisryskina? Ir kuri geresne: Vitalumiere ir Matt Lumiere? Pastaroji man patiko, tik vis ieskau kazko geriau... Dekui uz nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2012 03 06, 13:24)
Laba diena, gal kuri galetu sulyginti Chanel Vitalumiere ir Perfection Lumiere? 4u.gif mano oda misri, nusipirkau Perfection, bet labai nepatenkinta likau  doh.gif  galbut Vitalumiere siek tiek "riebiau" dengia ir sausumu neisryskina? Ir kuri geresne: Vitalumiere ir Matt Lumiere? Pastaroji man patiko, tik vis ieskau kazko geriau... Dekui uz nuomones  smile.gif

kažkaip orientuojatės į visiškai skirtingom odom skirtas pudras.
Vitalumiere sausai odai, o Perfection mišriai. Vitalumiere labai silpnai maskuoja, skysta, oda atrodo švytinti.
O matt lumiere riebiai odai, nebereikalo matt, ji dar ir odą sausint turėtų
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 06, 14:35)
kažkaip orientuojatės į visiškai skirtingom odom skirtas pudras.
Vitalumiere sausai odai, o Perfection mišriai. Vitalumiere labai silpnai maskuoja, skysta, oda atrodo švytinti.
O matt lumiere riebiai odai, nebereikalo matt, ji dar ir odą sausint turėtų

Na, o man kaip tik sausinanti pasirode Perfection smile.gif dekui, reikes pabandyti vitalumiere
Atsakyti
snd dar karta isbandziau nauja Givenchy pudra. Deja, bet dar karta isitikinau, kad nieko ji nemaskuoja ir maza to dar patamsejo po 3val. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 03 02, 19:36)
labai mazai atsiliepimu apie kanebo flluid finish..

Naudoju ja - labai smagi, lengvai dengiasi, is skystesniu. Oda silkine palieka, maskuoja vidutiniskai. Mano oda misri - tad blizgesiukas man islenda su visom. Bet Dior forever islenda greiciau nei Kanebo fluid finish g.gif Dior nude atlaiko panasiai.
Atsakyti