Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(SECREAT @ 2012 03 02, 09:26)
tai vat,kad vienos labai sviesios,o kitos per tamsios.Turbut realiai reiktu imti dvi spalvas ir miksuoti.nes stovejau gal gera pusvalandi,bet neisejo issirinkti.Kaip dar skaiciau atsiliepimus jog sunkiai nuvalyti ja iseina,galvoju gal vis tik nerizikuoti jos pirkti,gal nera jau labai nekaltas produktas  unsure.gif  man taip norisi kazko lengvo kasdieninio,kad kuo maziau apkrauti oda.Teks turbut braukti ja is saraso ir ieskoti kazko kito 4u.gif

Man labai lengvai nusiplauna si pudra. 4u.gif
Atsakyti
o misriai- normaliai odai kuria rinktis geriau revlon pudra sausai- normaliai ar misriai-riebiai?kuri kazi ilgiau laikos ir maziau blizga ant veido?
Atsakyti
O is Body Shop`o ar yra geru pudru? Perzvelgiau kelias temas, bet buvo vos keli pasisakymai apie jas... Gal konkreciai domintu stai TBS Bealiejis makiažo pagrindas
Atsakyti
labai mazai atsiliepimu apie kanebo flluid finish..
Atsakyti
mergytės gal kas jau išbandę šią?
Clairins Extra - Firming foundation
dabar naudoju skin illusion ir esu tikrai patenkinta, apie extra firming paskaičiau, ji apibūdinama kaip drėgna ir drėkinanti wub.gif kažkaip anksčiau neteko jos pastebėti, gal yra mergaičių patenkintų ja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 02 kovo 2012 - 19:37
gal galit pasakyt, kokį revlon colorstay mišriai/riebiai odai atitinka bourjois healthy mix 52 vanilla? 4u.gif
Atsakyti
Kas ieško lengvos, drėkinančios pudrytės, Pupa visai nieko

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 03 03, 11:09)
Kas ieško lengvos, drėkinančios pudrytės, Pupa visai nieko

http://www.getprice....Tg4MTAwNjU2.jpg

Turėjau šią ir galiu pasakyti, kad nėra lengva...Vidutinis- didelis maskavimas, bet labai patiko, kad gerai išlieka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokia jos kaina? 4u.gif Ir ar po kiek laiko nereikia vis pasipudruoti dar? rolleyes.gif Čia aš apie ,,Pupa". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 03 03, 17:41)
Kokia jos kaina?  :Čia aš apie ,,Pupa".  smile.gif

Prieš porą metų turėjau, tai pamenu kažkas virš 70Lt Kosmadoj kainavo smile.gif

Manau ji labiau tinkama mišriai odai.
Atsakyti
gal kas bandete nauja Estee Lauder DayWear BB Creme?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 03, 12:14)
Turėjau šią ir galiu pasakyti, kad nėra lengva...Vidutinis- didelis maskavimas, bet labai patiko, kad gerai išlieka  drinks_cheers.gif

Mmm.. gal ne šitą būtent bandėt (yra lygtais kelios rūšys), nes ji šiaip menkai maskuoja: jeigu koks mažas spuogiukas ar dėmelė reikia būtinai maskuojamojo pieštuko. Bet odą tai labai gražiai sulygina ir gaiviai atrodo, drėkinimas jaučiasi kaip po gero kremo.

QUOTE(nuomone84 @ 2012 03 03, 18:41)
Kokia jos kaina?  4u.gif  Ir ar po kiek laiko nereikia vis pasipudruoti dar?  rolleyes.gif Čia aš apie ,,Pupa".  smile.gif

Na, iki vakaro tai tikrai neblogai išlaiko, bet po darbo jei kur einu dar, tai tenka, aišku, kažkiek pasitaisyt. Make up forever HD foundation šitoj vietoj neprilygstama...
Atsakyti