Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 17:07)
Aš irgi svarstau apie Revlon pudrą, tik su atspalviu sudėtinga. Noriu natūraliai atrodyt. Gal pameni kokia kaina buvo? Ir kur ją matei?

as UK dbr gyvenu,tai Superdrog parduotuveje iki 13svaru kainuoja ji smile.gif o su atspalviais nu mirtinai sudetinga.Vishy,gal galima butu suzinoti kokio atspalvio oda?as tokia sviesesne truputi,bet i soliariuma eisiu,tai busiu gerokai rudesne.Neisivaizduoju is to milijono spalvu,ka issirinkti...
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 01, 21:38)
Guerlain Parure Extreme

O man ji nelabai patiko, visus issausejimus isryskindavo doh.gif ( mano oda misri, gal labiau normali g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 01 kovo 2012 - 20:10
mano oda labai sviesi, bet ne porcialianinio baltumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 03 01, 21:09)
O man ji nelabai patiko, visus issausejimus  isryskindavo  doh.gif ( mano oda misri, gal labiau  normali g.gif )

man paryškino ant skruostų g.gif bet čia gal kad žiema ax.gif pavasariui gal tiktų g.gif
Atsakyti
as gundausi isbandyti bourjois healthy mix serum,bet nezinau kaip del maskavimo ir laikymosi g.gif nes mano oda linkusi i riebuma,ypac siltuoju metu, ir turiu ka maskuoti...gal kas pakomentuotumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 03 01, 18:38)
Turiu raudonu demeliu nuo spuogu, viska uzmaskuoja man bigsmile.gif

Tai ir sakau, kad nieko rimto maskuot neturit biggrin.gif nes as turiu ir spuogeliu, ir demeliu ir siaip oda spalvos nevienodos, nes kapiliarine tokia doh.gif tai kazkaip tikejaus, kad bus geresnis maskavimas nei HM pudros, bet nuvyle siuo atzvilgiu verysad.gif maskavimas toks subjektyvus dalykas... nes kiekviena turim skirtinga kieki "gerio" kuri reikia zumaskuoti... bet as Revlon Colorstay vadinciau lengvo maskavimo pudra mirksiukas.gif tiesa, pastebejau, kad galima sluoksniuoti ja, na bet cia jau zaidimas doh.gif ir dar nuplaut ja ne labai lengva man pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 03 01, 23:08)
dar nuplaut ja ne labai lengva man pasirode  doh.gif

Del sito ir as ta pati pastebejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 03 01, 18:35)
g.gif tai turbut maskuot nelabai ka turit  blush2.gif nes siaip nu tikrai man ji nemaskuoja  schmoll.gif gal adr nuo odos tipo apskritai priklauso  ax.gif

Man tai irgi viską užmaskuoja. Ir tikrai daugiau maskuoja nei HM unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 03 01, 20:06)
as UK dbr gyvenu,tai Superdrog parduotuveje iki 13svaru kainuoja ji smile.gif o su atspalviais nu mirtinai sudetinga.Vishy,gal galima butu suzinoti kokio atspalvio oda?as tokia sviesesne truputi,bet i soliariuma eisiu,tai busiu gerokai rudesne.Neisivaizduoju is to milijono spalvu,ka issirinkti...

Eini i parduotuve ir bandai, tepi, ziuri . Nesuprantu kame cia sudetingo realiai produkta ciupinejant ir turint galimybe ji isbandyti ? g.gif Sudetinga yra aklai pirkti internetu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 02 kovo 2012 - 09:03
QUOTE(lauryna @ 2012 03 02, 10:03)
Eini i parduotuve ir bandai, tepi, ziuri . Nesuprantu kame cia sudetingo realiai  produkta ciupinejant  ir turint galimybe  ji isbandyti ?  g.gif Sudetinga yra aklai  pirkti  internetu. ax.gif

tai vat,kad vienos labai sviesios,o kitos per tamsios.Turbut realiai reiktu imti dvi spalvas ir miksuoti.nes stovejau gal gera pusvalandi,bet neisejo issirinkti.Kaip dar skaiciau atsiliepimus jog sunkiai nuvalyti ja iseina,galvoju gal vis tik nerizikuoti jos pirkti,gal nera jau labai nekaltas produktas unsure.gif man taip norisi kazko lengvo kasdieninio,kad kuo maziau apkrauti oda.Teks turbut braukti ja is saraso ir ieskoti kazko kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 02, 08:50)
Man tai irgi viską užmaskuoja. Ir tikrai daugiau maskuoja nei HM  unsure.gif

Gal tada dar priklauso nuo to, ar ji skirta sausai ar riebiai odai g.gif
As savosios vis dar laukiu atkeliaujant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 02, 11:03)
Gal tada dar priklauso nuo to, ar ji skirta sausai ar riebiai odai g.gif
As savosios vis dar laukiu atkeliaujant doh.gif

Aaa, gali būt, nes aš turiu mišriai/riebiai skirtą, ir Vishy, jei gerai pamenu, tokią pat turi. Ir manoji iš USA, tai gal skiriasi. rolleyes.gif
Atsakyti