QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 16:59)
Pumpule, radau tavo pranesima statistikoje:
10. daryta Embrions, pas dr. Trejisa, jo teigimu vyro genai neigiamai veike embrionus, todel jie taip sunyko trecia para...
eik tu sau na nezinau-pirma karta girdziu toki dalyka... negi jis tyre tavo vyro genus???
10. daryta Embrions, pas dr. Trejisa, jo teigimu vyro genai neigiamai veike embrionus, todel jie taip sunyko trecia para...
eik tu sau na nezinau-pirma karta girdziu toki dalyka... negi jis tyre tavo vyro genus???
Sveikutes
Bijau kazka sumaistyti,bet kazka skaiciau kad jeigu maziukai sunyksta antra,o gal trecia diena tipo tai parodo kad yra virisku kazkokiu bedu bet tiksliau gal tik embriologai atsakytu i si klausima
Kittikity, nenusikalbejai,juk tu nori gero man ir tavo patarimai zinoma puikus.Aciu,kad rupinies manimi,kai tau paciai reikia irgi stotis i kojas.Na finansu mes dabar neturim ir rytoj bus posedis..zinot tokie posedziai kai is anskto viskas aisku,tai va mazins dar alga beprotybe.Mano koleges su mano kruviu gauna 1500,o as ir to nrgaunu-tai kiek dabar i rankas gausiu Na,bet kip nors islaikysiu visa si laikotarpi,gal jis toks juodas,neramus pries nuostabu laikotarpi stengiuosi gyventi tokiu poziuriu nors ne visada iseina
KittyKitty sveikatos didelios tavo mamai.Optimizmo,kad surastu kai rodos nera kur jau jo beieskoti.Stiprybes.Stiprybes jums visiems ir linkiu,kad nepasitvirtintu mediku prognozes-o viskas eitusi tik i gera,nors ir po truputuka bet i gera.As su tavimi
Triumfante, neturiu zodziu-uzjauciu mergyt,labai uzjauciu tave.Laikykis ir uzuojauta tavo artimiesiems