Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 16:59)
Pumpule, radau tavo pranesima statistikoje:
10. daryta Embrions, pas dr. Trejisa, jo teigimu vyro genai neigiamai veike embrionus, todel jie taip sunyko trecia para...
eik tu sau  blink.gif  na nezinau-pirma karta girdziu toki dalyka... negi jis tyre tavo vyro genus???  blink.gif

Sveikutes 4u.gif
Bijau kazka sumaistyti,bet kazka skaiciau kad jeigu maziukai sunyksta antra,o gal trecia diena tipo tai parodo kad yra virisku kazkokiu bedu g.gif bet tiksliau gal tik embriologai atsakytu i si klausima 4u.gif
Kittikity, nenusikalbejai,juk tu nori gero man ir tavo patarimai zinoma puikus.Aciu,kad rupinies manimi,kai tau paciai reikia irgi stotis i kojas.Na finansu mes dabar neturim ir rytoj bus posedis..zinot tokie posedziai kai is anskto viskas aisku,tai va mazins dar alga doh.gif beprotybe.Mano koleges su mano kruviu gauna 1500,o as ir to nrgaunu-tai kiek dabar i rankas gausiu blink.gif Na,bet kip nors islaikysiu visa si laikotarpi,gal jis toks juodas,neramus pries nuostabu laikotarpi mirksiukas.gif stengiuosi gyventi tokiu poziuriu wub.gif nors ne visada iseina blush2.gif
KittyKitty sveikatos didelios tavo mamai.Optimizmo,kad surastu kai rodos nera kur jau jo beieskoti.Stiprybes.Stiprybes jums visiems ir linkiu,kad nepasitvirtintu mediku prognozes-o viskas eitusi tik i gera,nors ir po truputuka bet i gera.As su tavimi 4u.gif
Triumfante, neturiu zodziu-uzjauciu mergyt,labai uzjauciu tave.Laikykis ir uzuojauta tavo artimiesiems console.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 16:41)
4u.gif 

hihihi.gif  didis.gif  o taviskis jau nustojo i wc??

nea, vis dar lankosi hihihi.gif bet dabar jau ne taip daznai, kokius 5 kartus per diena TIK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 23, 17:47)
nea, vis dar lankosi  hihihi.gif bet dabar jau ne taip daznai, kokius 5 kartus per diena TIK  doh.gif

ne kas... as galvoju, jei reikes pakartoti kursa, kazin ar ikalbeciau.... blink.gif nebent tada reiktu kozna diena kepti kijevo kotletus,tik vietoj sviestuko, ideti antibiotika lotuliukas.gif

man dar visur niezti... kojas, nugara... galiu uzsikasyti kaip katinas i siena nugara bruzinti... blush2.gif tikiuosi cia nuo sildymo, kondicionieriu, nes kitaip dar vienos ligos tektu ieskoti i visa puokste ax.gif

Citai - rytoj lauksiu tavo puokstes bet is vienos geles wink.gif
Atsakyti
merginos, kas gali man atsiusti anketa zarazu tyrimui (graikija) . Atiloja, esi man siuntusi, bet neberandu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali dar mane paprotinti:
kuomet issiunciu turta i GR, turiu jiems parasyti laiska su uzpildyta tokia forma:

"Please fill in
Date: ¬_ _/ _ _/ _ _ _ _

To whom may concern,
I hereby authorize Locus Medicus SA, to charge my credit card with the amount of € ………… for tests I requested (date _ _/ _ _/ _ _ _ _).

Name of the Card owner (as printed in the card): …………………………………….
Card Number: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Security Code: _ _ _
Exp.Date: _ _ / _ _ "

O del apmokejimo, reikia laukti informacijos is ju el. pastu?
Kaina 3* 90eur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 23 vasario 2012 - 18:58
Laba,

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 23, 00:23)
Sivakar dega ypatinga zvakele mano sirdyje... iskeliavo mano mylima mociute  verysad.gif 

Užuojauta. Žinau, sunku, bet taip jau yra, kad karta turi keisti kartą.

Aš irgi girdėjus, kad išeinantieji užleidžia vietą turintiems ateiti...

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 12:38)
Na va as su blogom naujienom, bloginu statistika...nors man siandien tik 7 dpi, bet jau viskas aisku smile.gif

Na jau, gal neskubėk taip su išvadom? Gal visgi ne iš piršto laužta ta 10 DPĮ?

Afrodite, stiprybės tau. Ta duobė kurioja atrodo dabar esi, tai tik didelio laimės kalno papėdė, į kurį būtinai užsiropšit su vyru wink.gif

Oj mielosios antibijotikų mergaitės, jūs man vis dar kosmosas biggrin.gif
Atsakyti

Gal kas gali parasyti tikslu 3-ju zarazu tyrimu pavadinimus in EnglishKaina 3* 90eur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 23 vasario 2012 - 19:51
QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 15:59)
Pumpule, radau tavo pranesima statistikoje:
10. daryta Embrions, pas dr. Trejisa, jo teigimu vyro genai neigiamai veike embrionus, todel jie taip sunyko trecia para...
eik tu sau  blink.gif  na nezinau-pirma karta girdziu toki dalyka... negi jis tyre tavo vyro genus???  blink.gif

Terze, mums buvo taip, kad antra diena turejom 8 embrionus, 3 idealius, 5 gerus, o kai atvaziavome isodinimui, liko tik du 7 ir 6 lasteliu, kiti Trejiso teigimu i siuksle deze tik.... Na 6 lasteliu pries isodinima pasidalijo iki 7, bet Trejiso teigimu, trecia para isijungia vyro spermiuko genai, todel jei jie yra ne visai tinkami, dauguma is embrionuku sunyksta arba nustoja tinkamai dalintis...Ir tiketina jo teigimu, kad tie du irgi neisgyvens daug didesne, nei paprastai, kadangi tiek daug sunyko... Jis palyginimui parode 41 metu moters embrionus, kuri ruosesi tos pacios dienos isodinimui, ji turejo 6 kiausialastes, 5 apvaisino, is ju iki antros paros irgi 3 buvo puikus, du geri, trecia para buvo lygiai taip pat, 3 embrionai 8 lasteliu, o kiti 7 arba 6. O vat musu matyt daugiau ir nebesidalino..tik net nezinau ar IMSI pades siuo atveju....na aisku bandysim dar karta, o tada jau galvosim ar verta metyti pinigelius ar ne...
Atsakyti
užjaučiu tave dėl nesėkmės 4u.gif tikiuosi kitas kartas bus tikrai sėmingas smile.gif
aš baltai pavydžiu toms, kurioms išpunktuoja kokybiškas kiaušialastes ir lieka ką įsodinti bei užšaldyti ax.gif

Papildyta:
skirta Pumpulei buvo blush2.gif
Papildyta:
Kauniečių skrelis labai ramus ir tylus smile.gif tai klausimėlis ar planuoja kas iš Kauniečių startuoti artimiausiu metu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 02 23, 20:50)

Gal kas gali parasyti tikslu 3-ju zarazu tyrimu pavadinimus in EnglishKaina 3* 90eur?

Chlamydia, ureaplasma, mycoplasma 4u.gif

Terze, Atiloja - tai kuri sianankt ta bendra vyra turesit rolleyes.gif Aisku jei jis vargselis neprasedes tualete visa nakti lotuliukas.gif

Afrodite, KittyKitty - linkiu jums atrasti stiprybes savyje kovot iki laimingos pabaigos 4u.gif

Na man atsake bikova del mano naujos Streptokoko zarazos - jokio papildomo gydymo nereikia, tipo gydytis ramiai mycoplasma ir sita tipo turetu isgydyti. Tai ka laukiu rytojaus puokstes biggrin.gif
Dar buvau ligoninej pasiimti svirkstu IVF-ui, pasiimti plana visa , tai sake biopsijos rezultatai normalus, nieko blogo nerasta, bet sake placiau klausti daktaro, nes as su sesele kalbejau tik tai.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 21:29)
tik net nezinau ar IMSI pades siuo atveju....na aisku bandysim dar karta, o tada jau galvosim ar verta metyti pinigelius ar ne...

Pupule, o tau nebuvo taikytas ICSI? Jei ne, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad IMSI situacija tikrai pataiso. Per pirma IVF-a su ilgu protokolu pas Treijsa is 13 ispunktuotu, 7 apsivaisino, 3 diena liko tik 2 - 8 lasteliu ir daugiau nieko. Sakyciau gana prasta situacija is tokio skaiciaus. Per 2 ir 3 IVF'us, darytus VK, su trumpa schema buvo daug maziau folikulu - 5 (uztad po IMSI trecia diena liko 3 puikus) ir 7 (trecia diena 5 puikus, tad 2 pasiemem, o 3 uzauginom iki balstuciu). Zinoma, be IMSI, manau, situacija pagerino ir papildai, kad kiausialasciu kokybe geresne butu (preg. conception, zuvu taukai, q10, d3).
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 18:31)
ne kas... as galvoju, jei reikes pakartoti kursa, kazin ar ikalbeciau....  blink.gif nebent tada reiktu kozna diena kepti kijevo kotletus,tik vietoj sviestuko, ideti antibiotika  lotuliukas.gif 

man dar visur niezti... kojas, nugara... galiu uzsikasyti kaip katinas i siena nugara bruzinti...  blush2.gif  tikiuosi cia nuo sildymo, kondicionieriu, nes kitaip dar vienos ligos tektu ieskoti i visa puokste  ax.gif 

as tai net nesvajoju apie ikalbinejama antibu pakartojimu - be sansu schmoll.gif bet su kotletukais - mintis thumbup.gif lotuliukas.gif bet kas idomiausia, nuo doxiciklino jam nebuvo ne maziausios reakcijos, viskas prasidejo nuo to kito antibjotiko (nepamenu pavadinimo) doh.gif
Terziuk, tu gal pagerk ka nors nuo alergijos g.gif Nes man irgi niezti viska..., bet pernai ziema buvo lygiai tas pats, tai "bambaliais" alieju su alijosium vartojau ir vartoju, tai gelbeja nuo niezejimo 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 23:22)
Terze, Atiloja - tai kuri sianankt ta bendra vyra turesit  rolleyes.gif  Aisku jei jis vargselis neprasedes tualete visa nakti  lotuliukas.gif

Na man atsake bikova del mano naujos Streptokoko zarazos - jokio papildomo gydymo nereikia, tipo gydytis ramiai mycoplasma ir sita tipo turetu isgydyti. Tai ka laukiu rytojaus puokstes  biggrin.gif
Dar buvau ligoninej pasiimti svirkstu IVF-ui, pasiimti plana visa , tai sake biopsijos rezultatai normalus, nieko blogo nerasta, bet sake placiau klausti daktaro, nes as su sesele kalbejau tik tai.

Kolkas guli salia manes, jei nepabegs lotuliukas.gif
nu svarbiausia, kad papildomai nieko nereikes gerti prie tu 137 piliuliu thumbup.gif
nu o kaip tas gramdymas? gal gali rastiska instrukcija gramdymo paprasyt? lotuliukas.gif

Ashley, tai sita forma ir yra, kuria siunciau 4u.gif Papildomai dar siunciau surinkimo instrukcija 4u.gif
mimoza:) issiunciau 4u.gif
Atsakyti