Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 13:38)
Na va as su blogom naujienom, bloginu statistika...nors man siandien tik 7 dpi, bet jau viskas aisku smile.gif vakar dariausi nestumo testa, nukrito mano bazine temperatura nuo 37.4iki 36,9, krutine subliusko, jokiu kitu pojuciu ( kai kazkada natur pagavau savo cikle hcg 11,4 skaiciukus, siaubingai skaudejo krutine, speneliai buvo labai jautrus), o dabar visiskai nieko, iskyrus pirmomis dienos pamaude apacioje, bet gal tai buvo del ispusto pilvo, siaubingai nuo to kentejau.. O ir ta pusleline tikriausiai nepadejo atsiradusi pacia pirma diena, po isodinimo...siandien uztvirtinimui nuleidau kraujuka, rezultatas maziau nei 1, taip kad gadinu statistika..ir einu poilsiui 3 men, nezinau tikriausiai bandysim LT daryti, IMSI tikriausiai dar vienintelis sansas, jei del vyro kaltes maziukai net nesivysto...nezinau ar ka latviai begali pasiulyti turbut...

Cia ne per seniausiai buvo mergaite, kai 6 dpi nuleido kraujuka ir buvo 0,0 ir dar kazkas, bet zodziu maziau 0.Dabar ji jau dvidesim kelias svaites nesioja leliuka ir dziaugiasi 4u.gif Taip kad nurodymas darytis krauja bent jau 10 dpi, o ne 7 yra ne is pirsto lauztas, nes tau tik dabar duok dieve pradeda embrionas implanuotis, o HCG pradeda kilti tik praejus porai dienu po implantacijos.Pojuciu nebuvimas yra toooooks niekinis pozymis kad net neverta plestis irnesakyk.gif Pusleline cia visiskai ne prie ko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 23, 01:23)
Sivakar dega ypatinga zvakele mano sirdyje... iskeliavo mano mylima mociute  verysad.gif 
http://www.youtube.c...Ta9kaiQ&ob=av2e

uzuojauta tau mazule sad.gif 4u.gif

Na va as su blogom naujienom, bloginu statistika...nors man siandien tik 7 dpi, bet jau viskas aisku smile.gif vakar dariausi nestumo testa, nukrito mano bazine temperatura nuo 37.4iki 36,9, krutine subliusko, jokiu kitu pojuciu ( kai kazkada natur pagavau savo cikle hcg 11,4 skaiciukus, siaubingai skaudejo krutine, speneliai buvo labai jautrus), o dabar visiskai nieko, iskyrus pirmomis dienos pamaude apacioje, bet gal tai buvo del ispusto pilvo, siaubingai nuo to kentejau.. O ir ta pusleline tikriausiai nepadejo atsiradusi pacia pirma diena, po isodinimo...siandien uztvirtinimui nuleidau kraujuka, rezultatas maziau nei 1, taip kad gadinu statistika..ir einu poilsiui 3 men, nezinau tikriausiai bandysim LT daryti, IMSI tikriausiai dar vienintelis sansas, jei del vyro kaltes maziukai net nesivysto...nezinau ar ka latviai begali pasiulyti turbut...

Pumpule, 7dpi - turek proto nuleidineti kraujuka doh.gif juk tai TAIP anksti doh.gif
pritariu Betai1 4u.gif Mergaite, apie kuria jinai kalbejo, tai Kristinuke, pas 13dpi HCG buvo tik 20 4u.gif taip kad apsiramini ir lauki iki 10 dpi 4u.gif

Terziuk, as su tyrimais pas Dadoniene lankiausi 4u.gif
Atsakyti
Pumpule, ir as galvoju, kad paskubejai..Pries implantacija bazine temperatura irgi pakrenta.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 23, 14:01)
Terziuk, as su tyrimais pas Dadoniene lankiausi  4u.gif

Nuostabi gydytoja, ir as pas ja buvau.
Atsakyti
Na tiesiog pas mane 7dpo natur cikle buvo 11,4 hcg, kitam naturaliame cikle buvo 1,74, dar kitam buvo 2,25, ir viskas buvo 7 dienos po ovuliacijos, o si karta 7 dienos po isodinimo (tai 10 dienu po tariamos ovuliacijos), ir maziau 1 smile.gif galima aisku tiketis stebuklais, bet deja nelabai imanoma situo atveju smile.gif beje embrionui 5dpi jau prasideda implantacija, ir jau jis gamina hcg, butu buve daugiau nors keli skaiciukai virs vieno, dar daryciaus sestadieni smile.gif bet dabar mergytes reikia realybe prisiimti smile.gif gal ir anksti pasidariau, bet vadovavausi nuojauta....
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 23, 15:16)
Nu nemanau, kad esi teisi. Tikrai per Anksti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 23, 12:03)
Tik noriu pasakyti, kad niekada visko (bakteriju, grybeliu, virusu etc) neisnaikinsite. Yra musu organizmo naturalus gyventojai, kurie dazniausiai nieko blogo nesukelia (pav, grybelis makstyje buna trecdaliui sveiku moteru). Tas pats ir apie B grupes streptokokus, jie pavojingi nesciosioms (gali anksciau nuteketi vaisiaus vandenys), bet ypac naujagimiams. Siulau paskaityti,visai paprastai parasyta:
http://en.wikipedia....occal_infection

Greiciau tapkime nestukemis, o jau tada tirsimes BGS, ir profilaktiskai gydysimes.
Linkejimas  smile.gif

Aciu Deime as rigi vakar kiek prisiskaiciau tai nera ten baisu ir pas daug moteru yra. Tik va galvoju kodel Bykova liepe antibijotiku kursa vartoti g.gif Is kitos puses as galvoju kad kadangi kai pas ja buvo mes jai pasakem kad pas mus tikrai yra mycoplazma ir kad jau turim antibijotikus nusipirke, tai ji pakraupo kad vel naudosim ir sake kad parasys pirmadieni istyrus savo infekcijas ar naudoti tuos antibus ar ne? tai matyt radus dar ir ta pritare musu mycoplazmos gydymu antibais. 4u.gif

Pumpule labai gaila kad tokie rezultatai siai dienai. bet sutinku su mergaitemis, kad NT visiskai niekinis 7dpi, o kraujas kadangi stebuklai vyksta dar gali parodyti ir grazius skaiciukus po keliu dieneliu unsure.gif

Faustina - jausti ramybe yra labai gerai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 14:23)
Na tiesiog pas mane 7dpo natur cikle buvo 11,4 hcg, kitam naturaliame cikle buvo 1,74, dar kitam buvo 2,25, ir viskas buvo 7 dienos po ovuliacijos, o si karta 7 dienos po isodinimo (tai 10 dienu po tariamos ovuliacijos), ir maziau 1 smile.gif galima aisku tiketis stebuklais, bet deja nelabai imanoma situo atveju smile.gif beje embrionui 5dpi jau prasideda implantacija, ir jau jis gamina hcg, butu buve daugiau nors keli skaiciukai virs vieno, dar daryciaus sestadieni smile.gif bet dabar mergytes reikia realybe prisiimti smile.gif gal ir anksti pasidariau, bet vadovavausi nuojauta....

O tas naturalus ciklas buvo visai visai naturalus, t.y. sprogduku nevartojai? Žinoma, moters nuojauta yra galingas ginklas, tad linkiu, kad kita karta nuojauta kuzdetu smagensius dalykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 11:11)
Terze - as vakar daug skaiciau apie ta savo atsakyma, tai as suprantu kad cia pas mus ne vaginoze, o B GRUPES STREPTOKOKAS - kuris ilgiau uzsibuves gali issivystyti i vaginoze, endometrita ir pan. Nu niekaip neatsako man ta bikova dar, gal siandien. Ir jau ruosiuosi rytojaus rezutatu puokstei ir dar kokiam simtui visokiu nukrypimu  cool.gif

jo jo-cia ne vaginoze... kazka ji minejo, kad pagal naujausius tyrimus, is paskutines konferencijos - sita bacila yra musu priesas..cia taip paprastai pasakiau...

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 23, 11:49)
Terze, ka praleidau apie pasikeitimus ?  rolleyes.gif

Cia Kitty rasiau....

Na pasak Bikovos ta pusleline, jei herpis, tai visko gali padaryti...bet pasak kito gydytojo, ji yra labai blogai tik i pabaiga nestumo... mano viena pazistama 6men leliuka prarado butent del herpeso.. bent taip gyd nustate... verysad.gif
Na o tao atveju 7DPI gal tik pradiza implantacijos?? Juk irgi buna velyva... Kol nepakartosi HCG bent 10d., tol netikesiu schmoll.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 23, 14:01)
Sveikutes  4u.gif
uzuojauta tau mazule sad.gif  4u.gif
Pumpule, 7dpi - turek proto nuleidineti kraujuka  doh.gif juk tai TAIP anksti doh.gif
pritariu Betai1 4u.gif Mergaite, apie kuria jinai kalbejo, tai Kristinuke, pas 13dpi HCG buvo tik 20 4u.gif taip kad apsiramini ir lauki iki 10 dpi  4u.gif

Terziuk, as su tyrimais pas Dadoniene lankiausi  4u.gif

o ji tik Santuose dirba?

QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 15:22)
Aciu Deime as rigi vakar kiek prisiskaiciau tai nera ten baisu ir pas daug moteru yra. Tik va galvoju kodel Bykova liepe antibijotiku kursa vartoti  g.gif

kaip ir rasau, matyt del tu naujausiu atradimu...
mano vyras, kaip Atijlos, is wc del antibu vis neiseina... gal sakau cia tas pats vyras lotuliukas.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 23, 12:16)
turbūt tu teisi, smagu, kad tau buvo į naudą 4u.gif
taip, ačiū, suprantu, reikia, viską reikia..Tik vat ne visada išeina..darbe apsiraminau,bet mano namai mylimai, artimai, brangiai mamytei blogai, vakar darė antrą operaciją ir blogos prognozės, labai nervinuosi dėl jos..tokių dalykų nepaplanuosi..

Bent siuo momentu man taip atrodo trumpalaikeje distancijoje, o kaip bus toliau-tada taip ir gyvensim wink.gif

Del tavo brangios mamos: belieka melstis ir tiketis... tiketis pacio geriausio.... Gal cia uzsuksi vakare ir parasysi, kad jai jau geriau? mirksiukas.gif noreciau...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 16:30)
o ji tik Santuose dirba?
kaip ir rasau, matyt del tu naujausiu atradimu...
mano vyras, kaip Atijlos,  is wc del antibu vis neiseina...  gal sakau cia tas pats vyras  lotuliukas.gif  blink.gif

ji dabar ir BAK'e dirba, tai pakankamai lengvai patekau konsultacijai 4u.gif
lotuliukas.gif ane? sakai gali buti tas pats? g.gif o naktimis salia taves miega? nes jei salia taves, tada jie skirtingi lotuliukas.gif
uzuojauta jam 4u.gif ir siaip jau tegul saujom ryja visus probiotikus 4u.gif tik gerti juos reikia mazdaug per viduri tarp antibu, priesingu atveju antibai suryja visus probiotikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 16:37)
mano vyras, kaip Atijlos,  is wc del antibu vis neiseina...  gal sakau cia tas pats vyras  lotuliukas.gif  blink.gif

Sitas geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 23, 16:38)
ji dabar ir BAK'e dirba, tai pakankamai lengvai patekau konsultacijai  4u.gif
lotuliukas.gif ane? sakai gali buti tas pats?  g.gif o naktimis salia taves miega? nes jei salia taves, tada jie skirtingi  lotuliukas.gif
uzuojauta jam  4u.gif ir siaip jau tegul saujom ryja visus probiotikus 4u.gif tik gerti juos reikia mazdaug per viduri tarp antibu, priesingu atveju antibai suryja visus probiotikus  4u.gif

4u.gif

hihihi.gif didis.gif o taviskis jau nustojo i wc??
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 14:23)

Pumpule, radau tavo pranesima statistikoje:
10. daryta Embrions, pas dr. Trejisa, jo teigimu vyro genai neigiamai veike embrionus, todel jie taip sunyko trecia para...
eik tu sau blink.gif na nezinau-pirma karta girdziu toki dalyka... negi jis tyre tavo vyro genus??? blink.gif
Atsakyti