QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 11:11)
Terze - as vakar daug skaiciau apie ta savo atsakyma, tai as suprantu kad cia pas mus ne vaginoze, o B GRUPES STREPTOKOKAS - kuris ilgiau uzsibuves gali issivystyti i vaginoze, endometrita ir pan. Nu niekaip neatsako man ta bikova dar, gal siandien. Ir jau ruosiuosi rytojaus rezutatu puokstei ir dar kokiam simtui visokiu nukrypimu
jo jo-cia ne vaginoze... kazka ji minejo, kad pagal naujausius tyrimus, is paskutines konferencijos - sita bacila yra musu priesas..cia taip paprastai pasakiau...
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 23, 11:49)
Terze, ka praleidau apie pasikeitimus ?
Cia Kitty rasiau....
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 13:38)
Na va as su blogom naujienom, bloginu statistika...nors man siandien tik 7 dpi, bet jau viskas aisku
vakar dariausi nestumo testa, nukrito mano bazine temperatura nuo 37.4iki 36,9, krutine subliusko, jokiu kitu pojuciu ( kai kazkada natur pagavau savo cikle hcg 11,4 skaiciukus, siaubingai skaudejo krutine, speneliai buvo labai jautrus), o dabar visiskai nieko, iskyrus pirmomis dienos pamaude apacioje, bet gal tai buvo del ispusto pilvo, siaubingai nuo to kentejau.. O ir ta pusleline tikriausiai nepadejo atsiradusi pacia pirma diena, po isodinimo...siandien uztvirtinimui nuleidau kraujuka, rezultatas maziau nei 1, taip kad gadinu statistika..ir einu poilsiui 3 men, nezinau tikriausiai bandysim LT daryti, IMSI tikriausiai dar vienintelis sansas, jei del vyro kaltes maziukai net nesivysto...nezinau ar ka latviai begali pasiulyti turbut...
Na pasak Bikovos ta pusleline, jei herpis, tai visko gali padaryti...bet pasak kito gydytojo, ji yra labai blogai tik i pabaiga nestumo... mano viena pazistama 6men leliuka prarado butent del herpeso.. bent taip gyd nustate...
Na o tao atveju 7DPI gal tik pradiza implantacijos?? Juk irgi buna velyva... Kol nepakartosi HCG bent 10d., tol netikesiu
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 23, 14:01)
Sveikutes
uzuojauta tau mazule
Pumpule, 7dpi - turek proto nuleidineti kraujuka
juk tai TAIP anksti
pritariu Betai1
Mergaite, apie kuria jinai kalbejo, tai Kristinuke, pas 13dpi HCG buvo tik 20
taip kad apsiramini ir lauki iki 10 dpi
Terziuk, as su tyrimais pas
Dadoniene lankiausi
o ji tik Santuose dirba?
QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 15:22)
Aciu Deime as rigi vakar kiek prisiskaiciau tai nera ten baisu ir pas daug moteru yra. Tik va galvoju kodel Bykova liepe antibijotiku kursa vartoti
kaip ir rasau, matyt del tu naujausiu atradimu...
mano vyras, kaip Atijlos, is wc del antibu vis neiseina... gal sakau cia tas pats vyras
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 23, 12:16)
turbūt tu teisi, smagu, kad tau buvo į naudą
taip, ačiū, suprantu, reikia, viską reikia..Tik vat ne visada išeina..darbe apsiraminau,bet mano namai mylimai, artimai, brangiai mamytei blogai, vakar darė antrą operaciją ir blogos prognozės, labai nervinuosi dėl jos..tokių dalykų nepaplanuosi..
Bent siuo momentu man taip atrodo trumpalaikeje distancijoje, o kaip bus toliau-tada taip ir gyvensim
Del tavo brangios mamos: belieka melstis ir tiketis... tiketis pacio geriausio.... Gal cia uzsuksi vakare ir parasysi, kad jai jau geriau?
noreciau...