Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 18:12)
Ir neturi jokio pazystamo mediko, kuris galetu pakomentuoti?  g.gif

cia tas homo... ar kaip jis, ar reumatologas turetu pakomentuoti, tokiu savo tarpe neturiu...
Atsakyti
Terze, az pasitikrink. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 17:46)
dabar mastau nepataikaudama... kad kodel pirmieji antibai jos is taves neisvare??
tai gal tada tikrai kaip kitos merginos rase, kad ji atsirado nusilpus imunitetui???O gal reikia mastyti kaip Beatai patare: visko yra pas mus, visko ir bus..jei ne vienas, tai kita?  blink.gif 

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2
glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.) 0,234

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2
glikoproteiną 1 Ig GAM NEIGIAMA

anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.) 0,537

lotuliukas.gif  va taip cia raso .... juoaks pro asaras. Nieko, reik pasigilinti, gal kazka rasiu...
Matai, dariausi, nes pas mane kraujas tirstas.... tai cia kaip ir susije. O normu nera sios dienos atsakymuose....  blink.gif 
Sekmytes!

Terze - as esu tikra kad man sitas brudas atsirado po anu antibu kurso, nugi negali buti kad kokie 4 maziausiai testai tepineliai neaptiko jos anksciau. ir gorgis dare tepineli visai neseniai.

Matau merginos prabilot man nezinoma kalba, tai nesikisiu, nes nesuprantu blush2.gif o cia sitie atsakymai irgi is bikovos antibetos ir panasiai unsure.gif

Triunfante - tai LP metu visos drauge bus pasiustos sevente svest lauk is tavo kuno ir uzleisti vieta vaikiukui biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, mergytės 4u.gif

Kol perskaičiau 4 puslapius, nuo vakar vakaro matau buvot labai šnekios smile.gif

KITTYKITTY, pritariu kitoms mergaitėms, kad geriau žinot, nei tiek ilgai jaudintis ir galvot, kaip viskas pasibaigs. Džiaugiuosi, kad paaiškėjo jau ir galėsi viską susidėliojusi eiti toliau. Tau reikia stengtis mažiau reaguoti į va tokius, stengtis mažiau patirti streso. (Įsivaizduoju,kad gan banaliai tai skamba, nes sunku atsiriboti nuo problemų. Tačiau tave suprantu, nes pas mane panaši situacija dėl streso).
FAUSTINA, išsiskyrei su vaikinu, nes pasakei dėl tos ligos? Jei taip, manau,tas vaikinas buvo ne tau, jei taip lengvai nuo tavęs išėjo. Laikykis, manau, rasit būdą, kaip tau ligos atsikratyti 4u.gif

AFRODITE, man jau neramu dėl tavęs...Tu turi save mylėti, mylėti tokią,kokia esi...Bijau dėl tavo sveikatos, nenoriu, kad ...Manau, kad visi žmonės brangūs...o ypač tie, kurie yra tarp mūsų.

P.S. Pasidariau NT šiandien po darbo. Žinoma,kaip ir sakiau, nieko nėra, nes ir nejaučii, kad kas nors būtų.

Terze, Cituk,Atiloja tie jūsų tyrimai mane į depresiją varo...Jei nepavyks su šaltytom žvaigždutėm,ateisiu pas jus privačiai į konsultacijas dėl tyrimų. Žinoma, jei mane priimsit. Laikykitės, karžygės jūs mano 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ELINA, čia linkiu būt neilgiau 1 MĖNESĮ 4u.gif SĖKMĖS TAU nestuke.gif wub.gif
TRIUNFANTE, pradėjau klausyt dainų ir negaliu sustot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 22 vasario 2012 - 20:33
Sivakar dega ypatinga zvakele mano sirdyje... iskeliavo mano mylima mociute verysad.gif
http://www.youtube.c...Ta9kaiQ&ob=av2e
Atsakyti
LABAS RYTAS...

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 23, 00:23)
Sivakar dega ypatinga zvakele mano sirdyje... iskeliavo mano mylima mociute  verysad.gif 

Vajei... Užjaučiu,mergyt console.gif Užuojauta visai tavo šeimai...

TERZE, aš manau, kad po duphastono susirgsiu. Turiu susirgti bigsmile.gif Jei iki kitos savaitės pabaigos nesusirgsiu, tada jau važiuosiu unsure.gif Ot šūdas - paskutinės mano mmm buvo sausio 4 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 23, 10:28)
Viskas rasoma i tris eilutes. Pacios gi cia imetet. Ne trys stulpeliai, o eilutes, taip ? Ir paskutinej ar vidury tas uzrasas, kad neigiama, taip ?
Negaliu dabar savo paziuret.

Taip, per vidury uzrasas neig.

Beila- lens.gif po padidinamu stiklu jau tu....
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 23, 01:23)
Sivakar dega ypatinga zvakele mano sirdyje... iskeliavo mano mylima mociute  verysad.gif 

Uzjauciu verysad.gif verysad.gif

Faustina - kaip jautiesi mirksiukas.gif

Beila - tai sekmadieni nutrauki dufastona ane? Vadinasi jei koki antradieni nera mmm mes visos spiriam tave pas gine blink.gif

Terze - as vakar daug skaiciau apie ta savo atsakyma, tai as suprantu kad cia pas mus ne vaginoze, o B GRUPES STREPTOKOKAS - kuris ilgiau uzsibuves gali issivystyti i vaginoze, endometrita ir pan. Nu niekaip neatsako man ta bikova dar, gal siandien. Ir jau ruosiuosi rytojaus rezutatu puokstei ir dar kokiam simtui visokiu nukrypimu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 14:37)
pasikeitimai gyvenime yra gerai... nepaisant to, kad tuo metu taip neatrodo.... (sorry, cia as apie savo gyvenima.... )  4u.gif

Pritariu 100proc. Bet koks pasikeitimas -i nauda, nors tuo metu taip ir neatrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 10:11)
Uzjauciu  verysad.gif  verysad.gif

Faustina - kaip jautiesi  mirksiukas.gif

Beila - tai sekmadieni nutrauki dufastona ane? Vadinasi jei koki antradieni nera mmm mes visos spiriam tave pas gine  blink.gif

Terze - as vakar daug skaiciau apie ta savo atsakyma, tai as suprantu kad cia pas mus ne vaginoze, o B GRUPES STREPTOKOKAS - kuris ilgiau uzsibuves gali issivystyti i vaginoze, endometrita ir pan. Nu niekaip neatsako man ta bikova dar, gal siandien. Ir jau ruosiuosi rytojaus rezutatu puokstei ir dar kokiam simtui visokiu nukrypimu  cool.gif

Tik noriu pasakyti, kad niekada visko (bakteriju, grybeliu, virusu etc) neisnaikinsite. Yra musu organizmo naturalus gyventojai, kurie dazniausiai nieko blogo nesukelia (pav, grybelis makstyje buna trecdaliui sveiku moteru). Tas pats ir apie B grupes streptokokus, jie pavojingi nesciosioms (gali anksciau nuteketi vaisiaus vandenys), bet ypac naujagimiams. Siulau paskaityti,visai paprastai parasyta:
http://en.wikipedia....occal_infection

Greiciau tapkime nestukemis, o jau tada tirsimes BGS, ir profilaktiskai gydysimes.
Linkejimas smile.gif
Atsakyti
Labukas,
ačiū jums visoms, jūs tokios draugiškos wub.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 16:37)
pasikeitimai gyvenime yra gerai... nepaisant to, kad tuo metu taip neatrodo.... (sorry, cia as apie savo gyvenima.... )  4u.gif

turbūt tu teisi, smagu, kad tau buvo į naudą 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 16:50)

Nu va sakiau kad zinomybe visada siek tiek palengvina gyvenima. Per kelis menesius daug spesi ir dazniausiai kaip terze sako mums reikia spyrio i uzpakali, nuo to gyvenimas daznai tik pagereja  smile.gif sekmes 

ačiū 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 17:06)
Taip ir maniau, kad viskas pas jus nuo nervu, o juos jums reikia raminti, jeigu medikamentais negalite, tuomet teks pasitelkti jogas, ajurvedas, cakras ir baltasias raganas.  Viskas bus gerai.

taip, ačiū, suprantu, reikia, viską reikia..Tik vat ne visada išeina..darbe apsiraminau,bet mano namai mylimai, artimai, brangiai mamytei blogai, vakar darė antrą operaciją ir blogos prognozės, labai nervinuosi dėl jos..tokių dalykų nepaplanuosi..

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 22, 17:14)
Kitykity, laikykis  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 02 22, 21:20)
  KITTYKITTY, pritariu kitoms mergaitėms, kad geriau žinot, nei tiek ilgai jaudintis ir galvot, kaip viskas pasibaigs. Džiaugiuosi, kad paaiškėjo jau ir galėsi viską susidėliojusi eiti toliau. Tau reikia stengtis mažiau reaguoti į va tokius, stengtis mažiau patirti streso. (Įsivaizduoju,kad gan banaliai tai skamba, nes sunku atsiriboti nuo problemų. Tačiau tave suprantu, nes pas mane panaši situacija dėl streso).

ačiū tau 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 23, 01:23)

Labai užjaučiu console.gif

Aš pati gal nelabai tikiu tokiais dalykais, bet ne kartą pasitvirtino aplinkiniams, kad mirtis prišaukia gyvybę...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 22, 16:09)
.tokia neviltis apemusi...tai kazkaip iras jauciu kad taip ir nenueisiu iki to IVF.Gaila...ne del pinigu surinktu-juos gales panaudoti kita mergyte-bet gaila nes tiek einu per negaliu,jau pervargau,nervine sistema visai isseko,norisi poilsio-man chroninis jau miegasp rasidejo..va gryzau is darbo ir noriu miegot..bet negaliu nes tuoj leksiu vel i darba,bus susirinkimas doh.gif zodziu,laukiu dar kitos savaites-o paskui nezinau-tarsiuosi su jumis visomis.

Afrodite..Mieloji... vis noriu tau parašyti,bet atrodo, nerasiu žodžių.. Pati viską supranti...Chroninis miegas man buvęs vieną kartą, nors šiaip į stresą reaguoju nemiga..Žinau, akd tai rodo visišką persitempimą, mano vyrui iš viso kaip koks kompas galvoj 'sleep" įsijungia nuo streso..pervargai, persitempei, aš truputį bijojau to, vis rašei, nori dar tą, aną išsitirti, galvoju, kad tik neperdegtum..Aišku, reikia tai daryti, tavo paskutinis šansas, norisi padaryti viską, bet ramybė, emocinė būsena irgi svarbi..tik kaip tą ramybę rasti..sau tokį patarimą irgi galiu duoti - ir kas iš to? Neveikia, o tai mano tokios ir problemos, su tavosiomis palyginus.. Bet pasistenk, mažut, ką..dar truputį truputį... o paskui galėsi miegoti 9 mėnesius wub.gif Suprantu, kad nėra pinigėlių, bet gal ir su mažu biudžetu rastum kokį variantą bent savaitgaliui, kur nors atitrūkti, pailsėti? Per kokias beta.akcijas nusipirkti kokį savaitgalį SPA centre ar pan? Suprantu, kiek išeina tyrimams, turbūt nėra ir tų poros šimtų pramogoms verysad.gif na galų gale su vyno buteliu filmų žiūrėjimo savaitgalį pasidaryk, sukirsk ledų dėžę..nežinau, nekreipk dėmesio, jei ne į temą šneku...tieisog labai labai dėl tavęs pergyvenu, labai noriu, kad tau pasisektų, jau tiek paaukojus, tiek išsikankinus...neatsitrauk dabar..tie pinigėliai skirti tau..su šitiek gerų minčių, linkėjimų...gal gali darbe atostogas pasiimti ar nedarbingumo lapelį "susiveikti", kad pailsėtum.. bet mokyklose dabar turbūt pats darbymetis, sunku.. Mažut, laikykis, ką? Pranešk mums apie didelį hcg gegužę, tai būtų metų šventė wub.gif Nepyk, jei leptelėjau ką ne į temą 4u.gif
Atsakyti
Na va as su blogom naujienom, bloginu statistika...nors man siandien tik 7 dpi, bet jau viskas aisku smile.gif vakar dariausi nestumo testa, nukrito mano bazine temperatura nuo 37.4iki 36,9, krutine subliusko, jokiu kitu pojuciu ( kai kazkada natur pagavau savo cikle hcg 11,4 skaiciukus, siaubingai skaudejo krutine, speneliai buvo labai jautrus), o dabar visiskai nieko, iskyrus pirmomis dienos pamaude apacioje, bet gal tai buvo del ispusto pilvo, siaubingai nuo to kentejau.. O ir ta pusleline tikriausiai nepadejo atsiradusi pacia pirma diena, po isodinimo...siandien uztvirtinimui nuleidau kraujuka, rezultatas maziau nei 1, taip kad gadinu statistika..ir einu poilsiui 3 men, nezinau tikriausiai bandysim LT daryti, IMSI tikriausiai dar vienintelis sansas, jei del vyro kaltes maziukai net nesivysto...nezinau ar ka latviai begali pasiulyti turbut...
Atsakyti