Labukas,
ačiū jums visoms, jūs tokios draugiškos
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 16:37)
pasikeitimai gyvenime yra gerai... nepaisant to, kad tuo metu taip neatrodo.... (sorry, cia as apie savo gyvenima.... )
turbūt tu teisi, smagu, kad tau buvo į naudą
QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 16:50)
Nu va sakiau kad zinomybe visada siek tiek palengvina gyvenima. Per kelis menesius daug spesi ir dazniausiai kaip terze sako mums reikia spyrio i uzpakali, nuo to gyvenimas daznai tik pagereja
sekmes
ačiū
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 17:06)
Taip ir maniau, kad viskas pas jus nuo nervu, o juos jums reikia raminti, jeigu medikamentais negalite, tuomet teks pasitelkti jogas, ajurvedas, cakras ir baltasias raganas. Viskas bus gerai.
taip, ačiū, suprantu, reikia, viską reikia..Tik vat ne visada išeina..darbe apsiraminau,bet mano namai mylimai, artimai, brangiai mamytei blogai, vakar darė antrą operaciją ir blogos prognozės, labai nervinuosi dėl jos..tokių dalykų nepaplanuosi..
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 22, 17:14)
Kitykity, laikykis
QUOTE(Beila @ 2012 02 22, 21:20)
KITTYKITTY, pritariu kitoms mergaitėms, kad geriau žinot, nei tiek ilgai jaudintis ir galvot, kaip viskas pasibaigs. Džiaugiuosi, kad paaiškėjo jau ir galėsi viską susidėliojusi eiti toliau. Tau reikia stengtis mažiau reaguoti į va tokius, stengtis mažiau patirti streso. (Įsivaizduoju,kad gan banaliai tai skamba, nes sunku atsiriboti nuo problemų. Tačiau tave suprantu, nes pas mane panaši situacija dėl streso).
ačiū tau
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 23, 01:23)
Sivakar dega ypatinga zvakele mano sirdyje... iskeliavo mano mylima mociute
Labai užjaučiu
Aš pati gal nelabai tikiu tokiais dalykais, bet ne kartą pasitvirtino aplinkiniams, kad mirtis prišaukia gyvybę...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 22, 16:09)
.tokia neviltis apemusi...tai kazkaip iras jauciu kad taip ir nenueisiu iki to IVF.Gaila...ne del pinigu surinktu-juos gales panaudoti kita mergyte-bet gaila nes tiek einu per negaliu,jau pervargau,nervine sistema visai isseko,norisi poilsio-man chroninis jau miegasp rasidejo..va gryzau is darbo ir noriu miegot..bet negaliu nes tuoj leksiu vel i darba,bus susirinkimas
zodziu,laukiu dar kitos savaites-o paskui nezinau-tarsiuosi su jumis visomis.
Afrodite..Mieloji... vis noriu tau parašyti,bet atrodo, nerasiu žodžių.. Pati viską supranti...Chroninis miegas man buvęs vieną kartą, nors šiaip į stresą reaguoju nemiga..Žinau, akd tai rodo visišką persitempimą, mano vyrui iš viso kaip koks kompas galvoj 'sleep" įsijungia nuo streso..pervargai, persitempei, aš truputį bijojau to, vis rašei, nori dar tą, aną išsitirti, galvoju, kad tik neperdegtum..Aišku, reikia tai daryti, tavo paskutinis šansas, norisi padaryti viską, bet ramybė, emocinė būsena irgi svarbi..tik kaip tą ramybę rasti..sau tokį patarimą irgi galiu duoti - ir kas iš to? Neveikia, o tai mano tokios ir problemos, su tavosiomis palyginus.. Bet pasistenk, mažut, ką..dar truputį truputį... o paskui galėsi miegoti 9 mėnesius
Suprantu, kad nėra pinigėlių, bet gal ir su mažu biudžetu rastum kokį variantą bent savaitgaliui, kur nors atitrūkti, pailsėti? Per kokias beta.akcijas nusipirkti kokį savaitgalį SPA centre ar pan? Suprantu, kiek išeina tyrimams, turbūt nėra ir tų poros šimtų pramogoms
na galų gale su vyno buteliu filmų žiūrėjimo savaitgalį pasidaryk, sukirsk ledų dėžę..nežinau, nekreipk dėmesio, jei ne į temą šneku...tieisog labai labai dėl tavęs pergyvenu, labai noriu, kad tau pasisektų, jau tiek paaukojus, tiek išsikankinus...neatsitrauk dabar..tie pinigėliai skirti tau..su šitiek gerų minčių, linkėjimų...gal gali darbe atostogas pasiimti ar nedarbingumo lapelį "susiveikti", kad pailsėtum.. bet mokyklose dabar turbūt pats darbymetis, sunku.. Mažut, laikykis, ką? Pranešk mums apie didelį hcg gegužę, tai būtų metų šventė
Nepyk, jei leptelėjau ką ne į temą