QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 22, 11:43)
Cituk, vaginoze didelis brudas. Siaip ji buna pas daug moteru ir daznai net to zuvies kvapo nebuna, bet kiek man sake, ji l.bloga pastojant. Siaip gali gyvent ir negydoma. man cia sake viena docente, rimta gydytoja, bet prie vaikuti planuojant ja butina isvaryt.
brudas, bet va man pastojus būtent ir atsirado,susiplnėjus imunitetui, tuometinė mano ginė man tiek nervų sugadino, pareiškusi, kad vos ne šakės man, nes iki 12 savaičių negalima gydyti, o ji pragraužia pūslytę ir įvyksta persileidmas
Čia forume mane paprotino, nuvariau į MirV, Ž išrašė žvakių,kurias galima naudoti ir problema buvo išspręsta.
QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 11:59)
Kitty - dieve mazute, nu tikrai nepakeli streso, greiciau tau tas poklabis, bent jau man visada geriau aiskumas nei nezinomybe
Man daryta simtas tepineliu tiek LT tiek UK ir nieko nebuvo rasta - tai dabar jau galvoju gal anas antibu kursas issauke
Klausiu Bikovos ka naudoti del sitos bjaurybes. Bet tai as dabar ant kitu 5 savaiciu antibu kurso ir labai intensyvaus (3 savaites clyndamicin (4 i diena kas 6 val ) tada dar 2 savaites doxyciclin tai gal sakau isvarys ir myco[plazma ir sita vaginoze. Nu vapse jau cirkai
Tame ir esme kad as jau tirta ir pertirta ir niekada nerasdavo
ačiū Tau
Jau įvyko, dabar jau gal viskas eis geryn. Šiandien dar vyrui rado kelių dienų galvos skausmo priežastį (aš sugalvojau, kad gali būti dantis), infekcija po šaknim, galėjo ir sinusitas būti dėl to, sakau, aš išgėriau antibų,jis va dantį susitvarkys, pagersim visų savo papildų, apraminsim nervus, sulauksim pavasario ir pradėsim ramiai judėt link tikslo
tikiuosi..
Gali būt dėl antibų, man krenta varškė ir negraužia, tai turbūt irgi vaginozė..
QUOTE(pliuske @ 2012 02 22, 12:44)
Sveikute. Kazkur skaiciau, kad turint endo, geriau B grupes vitaminu nevartoti. Zinau, kad vitam. B gerai kai reikia nerviukus nuraminti, jau sakiau gersiu, nes labai reikejo, bet paskaicius kad vit. B nedraugauja su endo nusprendziau geriau buti su vaziuojanciu stogu, nei erzinti endo.. Nezinau, gal as klystu, daugiau zinancios gal pakomentuos
dar gražiau..turiu polinkį į endo, vitB jau vien dėl nugaros dažnai vartoju
QUOTE(elina30 @ 2012 02 22, 12:54)
Užėjau prisiduoti,kad startuoju su IVF,šiandien antra gonalio dozė.
sėkmės
QUOTE(paliulaite @ 2012 02 22, 15:46)
Jei pas vyrą su grikiukų morfologija blogai ar verta bandyti ką nors pagerinti, ar iš karto galvoti apie IVF ir neleisti pinigų?
pagūglink, galvutėms kalcis naudingas ir t.t., ir prieš IVF nepakenks pastiprinti, manau
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 16:24)
Kad kazkuom uzsiimti,kol praeis antibu metas, pasidariau AFS tyrimus
vakar atejo dalis atsakymu, siandien dalis... Nors nusisauk, nesuprantu as ju...
gal AFS temoj gali pakonsultuoti?