Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 22, 16:32)
ačiū, aš nenoriu forume labai daug rašyti tiesiog blush2.gif , aš su medikais nuo paauglystės, antidepresantai man - ne naujiena, iki dukrytės visai blogai buvo, tik ji padėjo, esmė ta, kad mano nervų sistema "brokuota", su galvojimais apie artimuosius čia nieko nepadėsiu.., man jau paauglystėje ieškojo ligų ,. dėl ko su širdim, su skrandžiu blogai, kol prisikasė,kad vegetacinė nervų sistema sutrikus, padarė encefalogramą- blogai...nu žodžiu, čia ne vieta apie tai plėstis, esmė ta, kad fiziologines reakcijas nuo streso aš galiu kontroliuoti tik labai stipriais vaistais, kurie nesuderinami su  nestuke.gif  planavimu. Na, bet pokalbis įvyko, turbūt išeisiu iš darbo, tik davė dar kelis mėnesius, per juos bandysiu atsigauti ir pasidaryti IVF. Kadangi jau viskas įvyko, tai išrdis iš karto šiek tiek jau atlėgo, dabar bandysim gerai praleisti savaitgalį ir atstatyti sveiką protą 4u.gif

pasikeitimai gyvenime yra gerai... nepaisant to, kad tuo metu taip neatrodo.... (sorry, cia as apie savo gyvenima.... ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 22, 11:43)
Cituk, vaginoze didelis brudas. Siaip ji buna pas daug moteru ir daznai net to zuvies kvapo nebuna, bet kiek man sake, ji l.bloga pastojant. Siaip gali gyvent ir negydoma. man cia sake viena docente, rimta gydytoja, bet prie vaikuti planuojant ja butina isvaryt.

brudas, bet va man pastojus būtent ir atsirado,susiplnėjus imunitetui, tuometinė mano ginė man tiek nervų sugadino, pareiškusi, kad vos ne šakės man, nes iki 12 savaičių negalima gydyti, o ji pragraužia pūslytę ir įvyksta persileidmas doh.gif Čia forume mane paprotino, nuvariau į MirV, Ž išrašė žvakių,kurias galima naudoti ir problema buvo išspręsta.

QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 11:59)
Kitty - dieve mazute, nu tikrai nepakeli streso, greiciau tau tas poklabis, bent jau man visada geriau aiskumas nei nezinomybe 

Man daryta simtas tepineliu tiek LT tiek UK ir nieko nebuvo rasta - tai dabar jau galvoju gal anas antibu kursas issauke  g.gif Klausiu Bikovos ka naudoti del sitos bjaurybes. Bet tai as dabar ant kitu 5 savaiciu antibu kurso ir labai intensyvaus (3 savaites clyndamicin (4 i diena kas 6 val ) tada dar 2 savaites doxyciclin tai gal sakau isvarys ir myco[plazma ir sita vaginoze. Nu vapse jau cirkai  blink.gif
Tame ir esme kad as jau tirta ir pertirta ir niekada nerasdavo 

ačiū Tau 4u.gif Jau įvyko, dabar jau gal viskas eis geryn. Šiandien dar vyrui rado kelių dienų galvos skausmo priežastį (aš sugalvojau, kad gali būti dantis), infekcija po šaknim, galėjo ir sinusitas būti dėl to, sakau, aš išgėriau antibų,jis va dantį susitvarkys, pagersim visų savo papildų, apraminsim nervus, sulauksim pavasario ir pradėsim ramiai judėt link tikslo wub.gif tikiuosi..

Gali būt dėl antibų, man krenta varškė ir negraužia, tai turbūt irgi vaginozė..

QUOTE(pliuske @ 2012 02 22, 12:44)
Sveikute. Kazkur skaiciau, kad turint endo, geriau B grupes vitaminu nevartoti. Zinau, kad vitam. B gerai kai reikia nerviukus nuraminti, jau sakiau gersiu, nes labai reikejo, bet paskaicius kad vit. B nedraugauja su endo nusprendziau geriau buti su vaziuojanciu stogu, nei erzinti endo.. Nezinau, gal as klystu, daugiau zinancios gal pakomentuos 4u.gif

dar gražiau..turiu polinkį į endo, vitB jau vien dėl nugaros dažnai vartoju unsure.gif

QUOTE(elina30 @ 2012 02 22, 12:54)

Užėjau prisiduoti,kad startuoju su IVF,šiandien antra gonalio dozė.

sėkmės 4u.gif

QUOTE(paliulaite @ 2012 02 22, 15:46)
Jei pas vyrą su grikiukų morfologija blogai ar verta bandyti ką nors pagerinti, ar iš karto galvoti apie IVF ir neleisti pinigų?

pagūglink, galvutėms kalcis naudingas ir t.t., ir prieš IVF nepakenks pastiprinti, manau

QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 16:24)
Kad kazkuom uzsiimti,kol praeis antibu metas, pasidariau AFS tyrimus  doh.gif  vakar atejo dalis atsakymu, siandien dalis...  Nors nusisauk, nesuprantu as ju... 

gal AFS temoj gali pakonsultuoti?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 22, 16:40)
dabar jau gal viskas eis geryn
gal AFS temoj gali pakonsultuoti?

Tik geryn 4u.gif
Tai jau taip, apsiskelbiau ir ten blush2.gif vakare reikes paieskoti inete....
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 22, 16:09)
Pritariu ir as,nes girdejau kad sis brudas trukdo pastoti.O AS JAU JA TURIU NUO GIMDYMO sad.gif kazkiek pasigydom-aprimsta bet ir vel prasideda.O zuvies kvapo isskyrus ir pas mane nebudavo 4u.gif Sekmes isvarant,nes man tai laikinai padeda tik zvakutes Maxmiror ir paskui vel viskas is naujo verysad.gif
Cituk,o kur tu tokia BALTAJA RAGANA suradai blush2.gif man labai idomu blush2.gif

Nu as parasiau maila bikovai ir uzklausiau ar mano naudojami antibai isvarys ir sita bruda.

As cia londone pas ukrainiete ejau, per rekomendacijas ax.gif As ja taip vadinu, as nezinau kaip ji save vadina. biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 16:24)
Enterokokas tai cia vaginoze??  g.gif  As jau rasiau, kad man ji rado Bik irgi... Ir pasak jos, antibai turi iveikti ir ji...
laikykis  4u.gif 

Tai kaip as praleidau tavo sita ispazinti, tai tau bikova sake kad tavo geriami antibai nuo chlamidijos isnaikins kartu ir ta bigsmile.gif ? tai tada gerai thumbup.gif Ziuresiu ka ji man atsakys 4u.gif

Na, bet pokalbis įvyko, turbūt išeisiu iš darbo, tik davė dar kelis mėnesius, per juos bandysiu atsigauti ir pasidaryti IVF. Kadangi jau viskas įvyko, tai išrdis iš karto šiek tiek jau atlėgo, dabar bandysim gerai praleisti savaitgalį ir atstatyti sveiką protą 4u.gif

Nu va sakiau kad zinomybe visada siek tiek palengvina gyvenima. Per kelis menesius daug spesi ir dazniausiai kaip terze sako mums reikia spyrio i uzpakali, nuo to gyvenimas daznai tik pagereja smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2012 02 22, 12:44)
Sveikute. Kazkur skaiciau, kad turint endo, geriau B grupes vitaminu nevartoti. Zinau, kad vitam. B gerai kai reikia nerviukus nuraminti, jau sakiau gersiu, nes labai reikejo, bet paskaicius kad vit. B nedraugauja su endo nusprendziau geriau buti su vaziuojanciu stogu, nei erzinti endo.. Nezinau, gal as klystu, daugiau zinancios gal pakomentuos 4u.gif

Tai va as dabar ir itariu, ar nebus man cia pasidarbave tie vitaminai, nes iki ju cista trauktis buvo pradejusi po truputi, po ju ne tik, kad isaugo, bet dar ir drauge uzsiaugino. doh.gif O gal tiesiog sutapimas.

QUOTE(elina30 @ 2012 02 22, 12:54)

SEKMES!!! SEKMES!!! SEKMES!!!

4u.gif
Taip ir maniau, kad viskas pas jus nuo nervu, o juos jums reikia raminti, jeigu medikamentais negalite, tuomet teks pasitelkti jogas, ajurvedas, cakras ir baltasias raganas. biggrin.gif Viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif

Terze, tai ka ten raso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 16:48)

Tai jau taip, apsiskelbiau ir ten  blush2.gif  vakare reikes paieskoti inete....

as laukiu tavo rezultatu smile.gif bet kazkodel galvoju, kad ten turi buti viskas gerai mirksiukas.gif ten gi salia atsakymu ir normos turi buti, ar ne g.gif

Kitykity, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 02 22, 11:54)
Sveikos  smile.gif
Užėjau prisiduoti,kad startuoju su IVF,šiandien antra gonalio dozė.Gaudau visus virusiukus  nestuke.gif Ir jus merginos nosies nenukabinkit,ateis visioms tas nuostabus laukimo metas link  nestuke.gif
Geros dienos!!! ax.gif

Dekui merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 16:50)
Nu as parasiau maila bikovai ir uzklausiau ar mano naudojami antibai isvarys ir sita bruda.

Tai kaip as praleidau tavo sita ispazinti, tai tau bikova sake kad tavo geriami antibai nuo chlamidijos isnaikins kartu ir ta  bigsmile.gif ? tai tada gerai  thumbup.gif Ziuresiu ka ji man atsakys  4u.gif

dabar mastau nepataikaudama... kad kodel pirmieji antibai jos is taves neisvare??
tai gal tada tikrai kaip kitos merginos rase, kad ji atsirado nusilpus imunitetui???O gal reikia mastyti kaip Beatai patare: visko yra pas mus, visko ir bus..jei ne vienas, tai kita? blink.gif
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 17:06)
Terze, tai ka ten raso?  g.gif

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2
glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.) 0,234

glikoproteiną 1 Ig GAM NEIGIAMA

anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.) 0,537

lotuliukas.gif va taip cia raso .... juoaks pro asaras. Nieko, reik pasigilinti, gal kazka rasiu...

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 22, 17:14)
as laukiu tavo rezultatu smile.gif bet kazkodel galvoju, kad ten turi buti viskas gerai  mirksiukas.gif ten gi salia atsakymu ir normos turi buti, ar ne g.gif

Matai, dariausi, nes pas mane kraujas tirstas.... tai cia kaip ir susije. O normu nera sios dienos atsakymuose.... blink.gif

QUOTE(elina30 @ 2012 02 22, 17:14)
Dekui merginos  smile.gif

Sekmytes!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 17:46)
glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.) 0,234

glikoproteiną 1 Ig GAM NEIGIAMA

anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.) 0,537

lotuliukas.gif  va taip cia raso .... juoaks pro asaras. Nieko, reik pasigilinti, gal kazka rasiu...
Matai, dariausi, nes pas mane kraujas tirstas.... tai cia kaip ir susije. O normu nera sios dienos atsakymuose....  blink.gif 

mano atsakymai buvo tokie:
Antikūnai prieš beta2 glikoproteina 0,354
1(anti-beta2-GP1) (opt.t.)
Antikūnai prieš beta2 glikoproteina NEIGIAMA
1(anti-beta2-GP1)
anti-beta2-GP1 ribinė reikšmė (opt.t.) 0,461
Antikūnai prieš kardiolipiną(AKA) (opt.t.) 0,306
Antikūnai prieš kardiolipiną(AKA) NEIGIAMAS
Antikūnai prieš kardiolipiną(AKA) ribinė reikšmė 0,689
(opt.t.)
tai sake, kad viskas pas mane liuksiskai smile.gif gali pasilyginti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Terze, sakyciau liuksas kaip ir pas Atiloja, lyginant, bet juk gal gali paskambinti ir paprasyti pakomentuoti placiau, zmoniu kalba. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 18:06)
Terze, sakyciau liuksas kaip ir pas Atiloja, lyginant, bet juk gal gali paskambinti ir paprasyti pakomentuoti placiau, zmoniu kalba.  g.gif  4u.gif

Matai, cia Santariskese, mokami tyrimai, be jokio siuntimo.... aciu, kad rupiniesi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 22, 17:55)
mano atsakymai buvo tokie:
Antikūnai prieš beta2 glikoproteina 0,354
1(anti-beta2-GP1) (opt.t.)
Antikūnai prieš beta2 glikoproteina NEIGIAMA
1(anti-beta2-GP1)
anti-beta2-GP1 ribinė reikšmė (opt.t.) 0,461
Antikūnai prieš kardiolipiną(AKA) (opt.t.) 0,306
Antikūnai prieš kardiolipiną(AKA) NEIGIAMAS
Antikūnai prieš kardiolipiną(AKA) ribinė reikšmė 0,689
(opt.t.)
tai sake, kad viskas pas mane liuksiskai smile.gif gali pasilyginti smile.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif kazkas panasaus, lauksiu kitu dabar atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 22, 18:10)
Matai, cia Santariskese, mokami tyrimai, be jokio siuntimo.... aciu, kad rupiniesi  4u.gif

Ir neturi jokio pazystamo mediko, kuris galetu pakomentuoti? g.gif
Atsakyti