QUOTE(Atiloja @ 2012 03 13, 00:45)
nagi nagi..., pasakokis
jau normaliai vyras - atsistate
o persitestavimui siusiu kovo pabaigoj, bet jau ketvirtadieni vaziuojam LIT'o
Nelabai turiu ką pasakoti. Dar geriu antibus (aš viena). Tikriausiai bandysiu nebepersitestavusi, nes dar labiau nusitęstų (jei kas ne taip gal net po jų atostogų liepą), o be to nu trečią kartą vistiek tikriausiai antibiotikų nebegerčiau (irgi prisiklausiau visokių nuomonių, be to po tokių dozių tai sako turėjo organizmą sterilizuoti, o ne tai kad tokių nedidelių skaičiukų nepanaikinti). Tai va ir sukasi viskas galvoje vėl ir vėl, gal todėl ir nuotaika tai visai nepavasarinė...
O LIT tau vyras bus donoru?
QUOTE(Terze @ 2012 03 13, 08:41)
Man irgi pagal "mano grafika" reiktu vaziuoti jau LIT'o bet galvojau, kad ji sutiktu leisti tik po to, kai pamatys mano GR atsakymus?
EGK[/b] -
O kaip dabar atrodo "tavo grafikas"?
Aš kitos savaitės pradžioj turėčiau antrą LIT gauti, o planuoju gegužės mėn - ciklo pradžia turėtų būti apie mėnesio viduriuką. Kaži nepervėlai taip bus?
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 03 13, 09:18)
Živilė yra pati kiečiausia embriologė LT, tai tikrai. O dėl kainų, visada galima buvo ten dėrėtis, tieiog prieš pat IVF prašyk kad O. K. kalbėtų su pačia BAK -o direktore dėl nuolaidos, be to VK nariams ten ir yra nuolaida, be to ten yra nauja A klasės laboratorija, kuri manau tikrai kaip pliusas, be to O.k. yra super gydytoja ir žmogus.
Papildyta:
siūlau dar terčią variantą - sąlygienę
Aš vakar jau nebenorėjau kišti trigrašio, nes pas Sąlygienę nesu buvusi, bet irgi pagalvojau, kad tiek gerų atsiliepimų apie ją. O Afrodite gi šiaulietė, tai ir važinėti būtų labai patogu. Aš jos vietoje jaučiu jau senai Jolsanoje būčiau sudalyvavusi