QUOTE(Atiloja @ 2012 03 12, 16:00)
tai kad LV neskiria LIT'u..., bent jau mano atveju net kalbos apie tai nebuvo
Visus LIT'us mes daromes savo iniciatyva
Del citomegalo nieko negaliu patarti..., pries pirma IVF'a tai tikrai tyre, bet po to tai abejoju..., bet gal pas mane jau imunitetas buvo susiformaves
ačiū,ne, aš ne dėl LITų, aš dėl tų standartinių: hormonų, ŽIV, sifilių, imunoglobulinų visų (na ko ten reikia, raudoniukės, dar kažko), na, žodžiu, tų tyrimų,kurių standartiškai reikia prieš IVF. Pas mane visi bus pasenę, kurie daryti,kiti ir nedaryti. Va panos rašė,kad ŠIlainių poliklinikoj nebrangu, bet kita vertus - nežinau, ko reikės, tai "na ura" darant, prisidarysiu gal nereikalingų. Turbūt reikia laukti vizito.
kaip suprantu,jei cito persirgtas, nieko tokio, svarbu,kad nebūtų aktyvios formos
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 12, 16:29)
MERGINOS PRASAU PADEKIT,DABAR MAN REIKIA GRIEZTAI NUTARTI KURIA KLINIKA RINKTIS...KAIP IR SIRDIS LINKSTA PRIE VK VILNIUJE,GREICIAUSIAI PAS VISOCKIENE NES JI GRYNAI DIRBA SU NEVAISINGUMU,NORS MESKAUSKIENE PADEJO GIMTI MANO MAZYTEI IR GAL PAS JA.... BAK'E TIKRAI DIDELIOS KAINOS-O PASISEKIMAS TOLYGUS VK. PRIIMSIU BET KOKIUS JUSU KOMENTARUS IR VARIANTUS-MAN LABAI REIKIA UZVEDIMO ANT KELIO-NENORIU NUEITI TEN KUR VEDA NUOJAUTA KAD PASKUI NEKEIKCIAU SAVES KAD PRAZUDZIAU TIEK ZMONIU PASITIKEJIMA IR PATI PASIDAVIAU NUOJAUTAI
PASKUTINIS KARTAS BIJAU SUKLYSTI,JEZUS KAIP BIJAU JAU SIKART..IR KVAILAI BET JAU ISANKSTO BIJAU
sunku patarti, neradau savo gydytojo
Visockienė su manim labai atmestinai dirbo, bet tavo situacija ypatinga, manau, visos pasistengs, pas kurią benueitum..
QUOTE(Terze @ 2012 03 12, 16:46)
-kartais labei gerai restartas
-manau ne, LV dar ir pigiau..
-man tyre... rado persirgta forma, tipo 80proc zmoniu ja perserga net nevisi zino, kad perserga...
o del tavo mamos tai shakes... sveikatos jai
ačiū
tai paklausiu gal Treijso, pasakysiu,kad mama sirgo, jei lieps, pasidarysiu