QUOTE(Citas @ 2012 03 12, 14:26)
man jau baimes etapas leistis vaistus seniai istorija, bet suprantu tave. Mano vyras man niekaip nesuleistu tai kadangi tai zinau tai drasiai kalu pati
Taip ir toliau darbuokis
O sapnas labai jau pranasingas
kaip tu mieloji ? gal jau bilietai yra i londona ?
As siandien pries darba nulekiau i Gorgio laboratorija persitestuot skydliauke. jau neuzilgo turesiu rezultatus, tikiuosi numusiau ten ka reikia su vaistukais. Neatsimenu pavadinimu, tik zinau kad buvo 2.5 o turi buti apie 1
O siaip esu dideliam nerve, nes siandien jau 30cd o mmm ne kvapo, nei tepliojimo nieko, o jis visas buna nu sakes jeigu tos rupuzes mane paves tai niekada jom neatleisiu, juk man jos beveik paskutines pagal plana, ir atskaitomasis taskas nuo ko pradet turiu 21 diena skaiciuoti ir pradet blokuojancius
Taip ir toliau darbuokis
O sapnas labai jau pranasingas
kaip tu mieloji ? gal jau bilietai yra i londona ?
As siandien pries darba nulekiau i Gorgio laboratorija persitestuot skydliauke. jau neuzilgo turesiu rezultatus, tikiuosi numusiau ten ka reikia su vaistukais. Neatsimenu pavadinimu, tik zinau kad buvo 2.5 o turi buti apie 1
O siaip esu dideliam nerve, nes siandien jau 30cd o mmm ne kvapo, nei tepliojimo nieko, o jis visas buna nu sakes jeigu tos rupuzes mane paves tai niekada jom neatleisiu, juk man jos beveik paskutines pagal plana, ir atskaitomasis taskas nuo ko pradet turiu 21 diena skaiciuoti ir pradet blokuojancius
nea, dar neturiu Kazkaip bijau uzsisakinet, kol negavau svajoniu LIT'O Bet ketvirtadieni jau vaziuojam pas B, tai manau, penktadieni ramia sazine galesiu uzsisakineti, nes ir jau tikslias datas zinosiu
o tai tau jau Tikiuosi, kad tavo memes neiskeliavo su Warwaruska i Indonezija ilsetis Taikyk 3V ir laukiu parsibaladojanciu
Aha, Beiliuk, kokios tavo naujienos?
Mergaites, visoms buckiai