Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos mielos bendrazyges, uzejau jusu aplankyti 4u.gif
Ir siunciu virusiuka, ir labai linkiu, kad jusu leliukai jau butu besileidzia i pilvukus 9 menesiams, kad jusu dabartinis IVF butinai baigtusi nestuke.gif
Mergaites domejosi akupunktura, tai jei reikia rekomendaciju Vilniuje, jau anksciau minejau, kad man labai patiko pas Grecija Zolyno g. Jei norit kontaktu, rasykit i az.
Afrodite, dziaugiuos tavo gerejanciais rodikliais thumbup.gif As pamenu, kai pas mane PRL buvo virs 600, tai gyd liepe tiesiog kartoti, sake priklauso nuo ciklo dienos ir svarbiausia, nuo nervu. Reikia kuo ramesniai but, kai priduodi si tyrima. Kitas kartas man jau parode apie 360 ir tiko. Linkiu, kad tau jau daugiau ir nebekiltu 4u.gif
O del gausaus kalbejimo IVF proceso metu, as irgi esu uz tai, kad kuo maziau leistis i detales, nesklaidyti kalbomis energiju, o jas kaupti nuostabaus tikslo isitvirtinimui smile.gif Bet cia, turbut, kaip kam. Pacios galit pasiziuret, kurie dalykai jums gyvenime pildosi: tie, apie kuriuos daug kalbat, ar tie, apie kuriuos prabylat esant jau kazkokiam rezultatui.
Dideliausios sekmes visoms belaukiancioms II ir besiruosiancioms! Butinai vis uzeisiu pasiskaitineti skyrelio naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 11, 17:48)
Ooo, jeigu nuo tylėjimo viskas priklausytų  ax.gif
Aš ketinu pradėti kelią kovą, bet patys maloniausi dalykai nusikels į balandį  ax.gif

Taigi,kad nuo to tylejimo tikrai priklausytu geri rezultatai,mes kai darem pirma IVF niekas nezinojo tik mes abu,o rezultato nera,dabar apie si daug kas zino,tikiuosi,kad pavyks...
As pradesiu tik kovo pabaigoj,tai jauciu abi draugausim ax.gif
O kur tu darysiesi ir kelintas,nes kazkaip neprisimenu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivukas27: 11 kovo 2012 - 19:38
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 10, 20:52)
Sveikos,

Jau baigiau ivf maratoną, dabar beliko dvi savaitės laukimo  smile.gif
Jeigu kurią nors domina Northway kllinika, klauskit, pasistengsiu parašyt savo pastebėjimus  4u.gif

Sveikute, tikiuosi jie kuo geriausi smile.gif jau pradejau leistis vaistukus...lauksiu mm ir bus tiksliai nustatyta diena kada didzioji diena.

Linkiu ramaus laukimo smile.gif

p.s. ne paslaptis kiek dejasi?
Dar klausiau kas Tavo gine?

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 03 11, 19:11)
Cia kalbejot del Bromokriptino per stimuliacija ir punkcija,as kai naudojau si vaista tai man liepe jo nenutraukt,ir foliu tikrai daug uzaugo :)Bet si karta jau as jo nebegeriu,nes sumazejo,aciu D,nes vaistas tikrai bjaurus,nesinori prisimint salutiniu poveikiu brrrr....
O ar yra kas ruosiasi kova darytis IVF,ar as cia tik viena ax.gif ?

as jau papuolu i balandi...o Radvile ka tik po...
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 11 kovo 2012 - 21:21
QUOTE(daivukas27 @ 2012 03 11, 19:33)
Taigi,kad nuo to tylejimo tikrai priklausytu geri rezultatai,mes kai darem pirma IVF niekas nezinojo tik mes abu,o rezultato nera,dabar apie si daug kas zino,tikiuosi,kad pavyks...
As pradesiu tik kovo pabaigoj,tai jauciu abi draugausim ax.gif
O kur tu darysiesi ir kelintas,nes kazkaip neprisimenu?

Draugausim draugausim drinks_cheers.gif Kai reikės - pasidalinsim mintim, kai reikės - patylėsim 4u.gif
Mūsų šis bus trečiasis kartas - garantuotas smile.gif Ir priklausau Latvijos medikų remėjų draugijai, T būriui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes stebukladares!!!,

Kitaip jusu ir nepavadinsi Siai dienai Afroditei69 surinkom £13,296.03Lt!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif As tai manau kad kad visos jus vertos labai didelio ACIU ir daug daugiau. Si paramos akcija jau kaip ir eina i pabaiga, beliko vienas kitas simtelis surinkti ax.gif
Jus ir pacios zinot, bet negaliu nepasakyti kad jusu atviros sirdeles suteiks sanca vienai is musu likimo sesuciu bandyti pasiekti savo svajone ir esu tikra kai padarai kazka gero kitam tai atlyginama desimteriopai Linkiu mums visoms, kurios dar nerasem temeleje "iveikiau nevaisinguma" ten neuzilgo apsilankyti su SAVO nuostabia istorija wub.gif wub.gif

http://www.supermama...howtopic=811877
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 03, 15:36)
Sulaukiu Kovo men mmm tada 21cd ir pradedu blokuojancius, o tada jau viskas nuo hormonu lygio priklausys kada prades stimuliacija.

O kokius Tau blokuojančius skyrė? kodėl paskyrė ilgą formą, gal komentavo?

Aš jau pradėjau leistis 5dienį, tai nuo to laiko nė vienos ramios naktelės..tai sapnuoju, kad ne tuo laiku susileidžiu, tai kad praleidžiu iš viso leidimą...tai kažką tokio, kad jau laukiuosi... doh.gif siaubelis šios naktys...

Be to aš žiauriai bijau pati susileisti, o vyras pyksta,kad pati nesugebu ir vis jo prašau, o mane net dėmėm išmeta prie "procedūrą". Atrodo adatų nebijau, bet pagalvojus, kad reiktų pačiai, taišaltas prakaitas išpila... doh.gif

Radvile, kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
visoms naujai startuojančioms mergaitėsm dideliausios sėkmės 4u.gif 4u.gif

o aš darbe šiandien. gerai, kad ramu šiandien. sėdžiu kėdėj atsilošus ir visiems labai aiškinu lotuliukas.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 11, 20:56)
Sveikute, tikiuosi jie kuo geriausi smile.gif jau pradejau leistis vaistukus...lauksiu mm ir bus tiksliai nustatyta diena kada didzioji diena.

Linkiu ramaus laukimo smile.gif

p.s. ne paslaptis kiek dejasi?
Dar klausiau kas Tavo gine?

4u.gif

taigi jau rašiau, kiek dėjaus ir pas ką mirksiukas.gif ankstesniuose postuose.

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 12, 12:25)
O kokius Tau blokuojančius  skyrė? kodėl paskyrė ilgą formą, gal komentavo?
Aš jau pradėjau leistis 5dienį, tai nuo to laiko nė vienos ramios naktelės..tai sapnuoju, kad ne tuo laiku susileidžiu, tai kad praleidžiu iš viso leidimą...tai kažką tokio, kad jau laukiuosi... doh.gif  siaubelis šios naktys...

Be to aš žiauriai bijau pati susileisti, o vyras pyksta,kad pati nesugebu ir vis jo prašau, o mane net dėmėm išmeta prie "procedūrą". Atrodo adatų nebijau, bet pagalvojus, kad reiktų pačiai, taišaltas prakaitas išpila... doh.gif

Radvile, kaip jautiesi?  4u.gif

pasistenk ramiau be tokių sapnų, ir labai neimk į galvą biggrin.gif

ir ko ten bijoti, prisimink begemotą, kuris bijojo skiepų biggrin.gif tik bakst ir viskas 4u.gif

Jaučiuosi gerai, laukiu implantacijos ax.gif
sapnavau prieš pora dienų, kad mano vienas iš papūgų išperėjo tris papūgiukus biggrin.gif viskas kaip ir gerai būtų, bet kad anie pas mane abu berniukai, tai iš kur tie vaikučiai išsirito doh.gif pasąmonė savo daro matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 12, 13:21)

Kitaip jusu ir nepavadinsi  Siai dienai Afroditei69 surinkom £13,296.03Lt!!!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif As tai manau kad kad visos jus vertos labai didelio ACIU ir daug daugiau. Si paramos akcija jau kaip ir eina i pabaiga, beliko vienas kitas simtelis surinkti  ax.gif
Jus ir pacios zinot, bet negaliu nepasakyti kad jusu atviros sirdeles suteiks sanca vienai is musu likimo sesuciu bandyti pasiekti savo svajone ir esu tikra kai padarai kazka gero kitam tai atlyginama desimteriopai  Linkiu mums visoms, kurios dar nerasem temeleje "iveikiau nevaisinguma" ten neuzilgo apsilankyti su SAVO nuostabia istorija    wub.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 12, 13:21)

Kitaip jusu ir nepavadinsi  Siai dienai Afroditei69 surinkom £13,296.03Lt!!!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif As tai manau kad kad visos jus vertos labai didelio ACIU ir daug daugiau. Si paramos akcija jau kaip ir eina i pabaiga, beliko vienas kitas simtelis surinkti  ax.gif
Jus ir pacios zinot, bet negaliu nepasakyti kad jusu atviros sirdeles suteiks sanca vienai is musu likimo sesuciu bandyti pasiekti savo svajone ir esu tikra kai padarai kazka gero kitam tai atlyginama desimteriopai  Linkiu mums visoms, kurios dar nerasem temeleje "iveikiau nevaisinguma" ten neuzilgo apsilankyti su SAVO nuostabia istorija    wub.gif  wub.gif

net susigraudinau blush2.gif
kokios nuostabios zinios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 12, 13:25)
O kokius Tau blokuojančius  skyrė? kodėl paskyrė ilgą formą, gal komentavo?

Aš jau pradėjau leistis 5dienį, tai nuo to laiko nė vienos ramios naktelės..tai sapnuoju, kad ne tuo laiku susileidžiu, tai kad praleidžiu iš viso leidimą...tai kažką tokio, kad jau laukiuosi... doh.gif  siaubelis šios naktys...

Man LT abu kartus taike trumpa, o va UK kazkodel jau trecia karta taikys ilga, jie sako kad jiem taip geriau sukontroliuoti hormonus ir dar mano kiausidziu rezervas lyg tai link zemutines ribos. Man paskyre Supercure (blokuojancius)

man jau baimes etapas leistis vaistus seniai istorija, bet suprantu tave. Mano vyras man niekaip nesuleistu tai kadangi tai zinau tai drasiai kalu pati biggrin.gif

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 12, 13:33)
o aš darbe šiandien. gerai, kad ramu šiandien. sėdžiu kėdėj atsilošus ir visiems labai aiškinu  lotuliukas.gif
Jaučiuosi gerai, laukiu implantacijos  ax.gif
sapnavau prieš pora dienų, kad mano vienas iš papūgų išperėjo tris papūgiukus  biggrin.gif viskas kaip ir gerai būtų, bet kad anie pas mane abu berniukai, tai iš kur tie vaikučiai išsirito  doh.gif pasąmonė savo daro matyt  doh.gif

Taip ir toliau darbuokis lotuliukas.gif thumbup.gif
O sapnas labai jau pranasingas bigsmile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 12, 13:50)

kaip tu mieloji 4u.gif ? gal jau bilietai yra i londona bigsmile.gif ?

As siandien pries darba nulekiau i Gorgio laboratorija persitestuot skydliauke. jau neuzilgo turesiu rezultatus, tikiuosi numusiau ten ka reikia su vaistukais. Neatsimenu pavadinimu, tik zinau kad buvo 2.5 o turi buti apie 1 biggrin.gif

O siaip esu dideliam nerve, nes siandien jau 30cd o mmm ne kvapo, nei tepliojimo nieko, o jis visas buna unsure.gif nu sakes jeigu tos rupuzes mane paves tai niekada jom neatleisiu, juk man jos beveik paskutines pagal plana, ir atskaitomasis taskas nuo ko pradet turiu 21 diena skaiciuoti ir pradet blokuojancius blink.gif
Beiliuk - o kaip tavo istorija, ar vis tesiasi be mmm?? as jau zinokit bijau kad irgi kokios cistos nebuciau isitaisius unsure.gif
Atsakyti
Sorry, Radvile, užklausiau iš karto perskaičius, o toliau skaitydama pamačiau,kad jau viską pati papasakojai...bet taisyti nebegalėjau savo posto 4u.gif

Aš pasiskaitau Jus, Mergaitės, kokios visos drąsios ..MOTERYS iš didžiosios raidės!!!
Atsakyti