QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 11, 13:38)
Sveikutes
Pritariu del IUI-as ju manau nebedaryciau
Jop,Radvilė o mes kaimynes-as irgi pietiniame esu.
Terziuk,zinok as daug skyscio geriu,nes man matyt nuo Bromokriptino labai troskina ir dziuna burna,gal pavasaris veikia kad oda pleiskanoja,o gal nuo vandens.
ok,einu taisyti darbu ir ruostis pamokoms.Grazaus sekmadienio mergytes ir su KOVO 11
Pritariu del IUI-as ju manau nebedaryciau
Jop,Radvilė o mes kaimynes-as irgi pietiniame esu.
Terziuk,zinok as daug skyscio geriu,nes man matyt nuo Bromokriptino labai troskina ir dziuna burna,gal pavasaris veikia kad oda pleiskanoja,o gal nuo vandens.
ok,einu taisyti darbu ir ruostis pamokoms.Grazaus sekmadienio mergytes ir su KOVO 11
gali buti, kad nuo Bromokriptino. kada tu ji geri? as ji geriu pries einant miegoti, ir taip jau 5 metai gal.. Tik dabar geriu po ketvirtuka, o idomumo delei tureciau vel ji pasitikrinti, nes per ta laika gyd nekreipdavo demesio, ai, nu geri ir gerk toliau.. Oda pleiskanoti gali nuo vandens, nuo salto oro, nuo sildymo, nuo visu situ dalyku-ateis kokia geguze manau ir dings sitos bedos. As kai pridavinejau krauja ziema kazkada, atsisegu baltinius, o ten ranka balta tada jau irgi sunerimau... tepuosi aliejais, negailiu, issitepu ir ryte su chalatu pabunu apie pusvalandi, kad drabuziu neistepti. o tada zymiai geriau.... ir nustojau prasyti MB kas vakara, kad nugara pakasytu
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 11, 14:28)
Kokios 2 savitės, pasitinka net ištisi 9 mėnesiai laukimo
2 savaites tokios na maratonines, o 9 menesiai tai jau medutis, palygint su situ periodu....
Papildyta:
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 11, 14:21)
dėl 'juodo zebro' tai mes jau kalbėjom. į viską spjoviau, jokių mm žymėjimo, jokių diskusijų apie tai. nesileidau net kalbinama ta tema draugių. nebebuvo jokio spaudimo iš aplinkinių. dar kelionės padėjo. reguliarios išvykos į druskininkus, susitaupiau kelionei į egiptą (ivf apseis). gavau papildomo darbo. pradėjau dirbti kasdien, neliko laiko pašalinėms mintims. grįžti vakare. ir knygos. knygos. knygos. per savaitę 2-3 perskaitau. dar ir dabar.
uzsiemimas ir knygos geras vaistas as dar prideciau fizine iskrova
Papildyta:
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 11, 12:08)
Man įsodino vėl kaip ir paskutinį kartą - 3 embrionus. du - keturių ir vieną - dviejų ląstelių. Skirtumas tik toks, kad šį kartą pasak jų, turim superinę laboratoriją ir tris labai geros kokybės embrionus. įsodino antrą dieną. nors išpunktavo 8, apsivaisino 4. vienas iš jų ne kokios kokybės buvo.
trumpas protokolas buvo.
Radvile, tu turi omenyje isodino antra diena, tai tos dienos, kai ispunktavo neskaiciuoji?
Tie 2 keturiu daug vilciu teikia