Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Terziuk - ne pratrint i pratint lotuliukas.gif lotuliukas.gif as dar kai i mokykla ejau galejau karta i savaite plaut, bet paskui kuo labiau i panas ejau tuo dazniau ploviau ir dabar jau tik savaitgali jei i jokius svecius neinu tai duodu pailset plaukams pora dienu nuo sampunu:)
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 10, 20:52)
Sveikos,

Jau baigiau ivf maratoną, dabar beliko dvi savaitės laukimo  smile.gif
Jeigu kurią nors domina Northway kllinika, klauskit, pasistengsiu parašyt savo pastebėjimus  4u.gif

Sveika po 2ju nepavykusiu IUI dairausi jau IVF , gal gali pagelbeti nes siaip lankausi Nortway bet esu ne Vilniete . Koks IVF nuoseklumas, kiek tau kainavo ???..... t.t labai lauksiu atsakymo kad ir i AZ
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū už gerus palinkėjimus. wub.gif
Afrodite, tu iš Saulės miesto ? aš iš pietinio blush2.gif

Man įsodino vėl kaip ir paskutinį kartą - 3 embrionus. du - keturių ir vieną - dviejų ląstelių. Skirtumas tik toks, kad šį kartą pasak jų, turim superinę laboratoriją ir tris labai geros kokybės embrionus. įsodino antrą dieną. nors išpunktavo 8, apsivaisino 4. vienas iš jų ne kokios kokybės buvo. 4u.gif
trumpas protokolas buvo.
pati procedūra tai patiko. toj pačioj apžiūros kėdėj išpunktavo, narkozė minimalios trukmės, po 15 minučių atsibudau šiltai apklota biggrin.gif bet dar leido pasivartyti toj kėdėj, paskui kitam kambarėlyj lovoj. MB kavos į lovą patiekė wub.gif
šiam ivf ruošiausi 2 metus. per stipriai smegeninė suregavo nuo nesėkmingų ivf'ų. buvo zebras su juodais dryžiais užpuolęs.

QUOTE(evelice @ 2012 03 10, 19:13)
sveikos,as esu naujoke cia smile.gif ruosiuosi daryti IVF tad noreciau suzinoti kiek laiko viskas uztrunku  smile.gif iki atlikimo IVF,aciu visoms uz atsakymus

ilgiausiai gali užtrukti pats ruošimasis - tyrimų darymas. žiūrint, kurią ciklo dieną kreipiesi pas gydytojus. jei pirmom ciklo dienom, tada spėtum pasidaryti visus reikiamus tyrimus ir jeigu jie visi būtų geri, sekantį ciklą spėtum startuoti. asmeniškai aš pradėjau sausio pirmą šeštadienį. tada laukiau naujo ciklo visą mėnesį, tada dariausi tyrimus, o trečią ciklą startavau 4u.gif viso išleidau su visais vaistais, crinonu +-8000lt
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 11, 10:56)
Sveika po 2ju nepavykusiu IUI dairausi jau IVF , gal gali pagelbeti nes siaip lankausi Nortway bet esu ne Vilniete . Koks IVF nuoseklumas, kiek tau kainavo ???..... t.t labai lauksiu atsakymo kad ir i AZ

tai tu klausk, pabandysiu atsakyti 4u.gif
pas ką lankaisi ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 11, 00:07)
Terziuk - ne pratrint i pratint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as dar kai i mokykla ejau galejau karta i savaite plaut, bet paskui kuo labiau i panas ejau tuo dazniau ploviau ir dabar jau tik savaitgali jei i jokius svecius neinu tai duodu pailset plaukams pora dienu nuo sampunu:)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man jau akiniu i senatve reikia smile.gif
Kaip tycia siryt vaikstom su MB miske, jis skaito knyga apie kara ir ten apie plaukus kazka rase. Jis sako, koks lietuviskas zodis "trinkti" galva keistas...mes kalbejom kalbejom ir as prisiminiau, kad Citas galva pratrina... Ir taip galvoju ir taip... Bet nusprendziau, kad matyt ne viska dar zinau apie plaukus arba Cito sukuosena imantri labai smile.gif O pasirodo.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 11, 12:08)
Labas rytas  4u.gif

Ačiū už gerus palinkėjimus.  wub.gif
Afrodite, tu iš Saulės miesto ? aš iš pietinio  blush2.gif

Man įsodino vėl kaip ir paskutinį kartą - 3 embrionus. du - keturių ir vieną - dviejų ląstelių. Skirtumas tik toks, kad šį kartą pasak jų, turim superinę laboratoriją ir tris labai geros kokybės embrionus. įsodino antrą dieną. nors išpunktavo 8, apsivaisino 4. vienas iš jų ne kokios kokybės buvo.  4u.gif
trumpas protokolas buvo.
pati procedūra tai patiko. toj pačioj apžiūros kėdėj išpunktavo, narkozė minimalios trukmės, po 15 minučių atsibudau šiltai apklota biggrin.gif bet dar leido pasivartyti toj kėdėj, paskui kitam kambarėlyj lovoj. MB kavos į lovą patiekė  wub.gif
šiam ivf ruošiausi 2 metus. per stipriai smegeninė suregavo nuo nesėkmingų ivf'ų. buvo zebras su juodais dryžiais užpuolęs.
ilgiausiai gali užtrukti pats ruošimasis - tyrimų darymas. žiūrint, kurią ciklo dieną kreipiesi pas gydytojus. jei pirmom ciklo dienom, tada spėtum pasidaryti visus reikiamus tyrimus ir jeigu jie visi būtų geri, sekantį ciklą spėtum startuoti. asmeniškai aš pradėjau sausio pirmą šeštadienį. tada laukiau naujo ciklo visą mėnesį, tada dariausi tyrimus, o trečią ciklą startavau  4u.gif viso išleidau su visais vaistais, crinonu +-8000lt
Papildyta:

tai tu klausk, pabandysiu atsakyti  4u.gif
pas ką lankaisi ?

Pas Ziobakiene. Realiai esu su 1kiauside nes kita apmirusi pratekamumas yra tik kazkaip su iui nepavyksta o IVF vis atrodo labai brangi....o nuo ko kaina priklauso???pati procedura kaip supratau nera baisi ???
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 11, 11:17)
Pas Ziobakiene. Realiai esu su 1kiauside nes kita apmirusi pratekamumas yra tik kazkaip su iui nepavyksta o IVF vis atrodo labai brangi....o nuo ko kaina priklauso???pati procedura kaip supratau nera baisi ???

sakyčiau, kaina priklauso nuo vaistų kiekio. pati procedūra 4200. o vat kiek tau vaistų reikės, tai vienas Dievas težino g.gif
pati procedūra tai zuikio dainos. absoliučiai jokio skausmo nejaučiau. tik maudenimus 4u.gif
manau, geriau taupyk ivf, nes tie iui man nepatikimi atrodo. kai esu išbandžius jų ir rezultatas nulinis. juolab, kad tu tik su viena kiaušide. dar daug kas priklauso nuo gydytojo. aš kai pas saviškį lankausi nuo 2007metų, tai jis mano organizmą ant tiek gerai žino, kad šį kartą ivf turėjau tik dvi apžiūras - 2c.d. ir 9c.d. lotuliukas.gif žino, kaip reaguos vaistai, kokių dozių reikia.
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 11, 12:31)
sakyčiau, kaina priklauso nuo vaistų kiekio. pati procedūra 4200. o vat kiek tau vaistų reikės, tai vienas Dievas težino  g.gif
pati procedūra tai zuikio dainos. absoliučiai jokio skausmo nejaučiau. tik maudenimus  4u.gif
manau, geriau taupyk ivf, nes tie iui man nepatikimi atrodo. kai esu išbandžius jų ir rezultatas nulinis. juolab, kad tu tik su viena kiaušide. dar daug kas priklauso nuo gydytojo. aš kai pas saviškį lankausi nuo 2007metų, tai jis mano organizmą ant tiek gerai žino, kad šį kartą ivf turėjau tik dvi apžiūras -  2c.d. ir 9c.d.  lotuliukas.gif žino, kaip reaguos vaistai, kokių dozių reikia.

Sveikutes 4u.gif
Pritariu del IUI-as ju manau nebedaryciau ax.gif
Jop,Radvilė o mes kaimynes-as irgi pietiniame esu.
Terziuk,zinok as daug skyscio geriu,nes man matyt nuo Bromokriptino labai troskina ir dziuna burna,gal pavasaris veikia kad oda pleiskanoja,o gal nuo vandens.
ok,einu taisyti darbu ir ruostis pamokoms.Grazaus sekmadienio mergytes ir su KOVO 11 lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 11, 12:38)
Sveikutes 4u.gif 
Pritariu del IUI-as ju manau nebedaryciau ax.gif 
Jop,Radvilė o mes kaimynes-as irgi pietiniame esu.
Terziuk,zinok as daug skyscio geriu,nes man matyt nuo Bromokriptino labai troskina ir dziuna burna,gal pavasaris veikia kad oda pleiskanoja,o gal nuo vandens.
ok,einu taisyti darbu ir ruostis pamokoms.Grazaus sekmadienio mergytes ir su KOVO 11 lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

kokioj gatvėj gyveni, gal kaimynės lotuliukas.gif
bromkiptinas mano draugas doh.gif prieš pat ivf nustojau gerti. gydytojas liepė. nors kai nebevartoju aš jo, prolaktinas trigubai viršija normą doh.gif o kol geriu, tol normos ribose. ir kaip man gali ivf sėkmingas būti dabar, tai vienas D težino unsure.gif
tu už mane pamokoms pasiruošk, nes aš tai net nežadu lotuliukas.gif geriau filmą pažiūrėsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Viliuosi už tave ir kartu tikiu smile.gif Jei gali papasakok viską išsamiai. Galėčiau klausti individualiai, tačiau, gal tasakymas čia dar kažkam bus naudingas.
Ar teisingai supratau, kad punkcija atliekama visai kitaip nei anksčiau?

P.S. kaip tą "zebrą dryžuotą" išvarei.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2012 03 11, 13:04)
Viliuosi už tave ir kartu tikiu  smile.gif Jei gali papasakok viską išsamiai. Galėčiau klausti individualiai, tačiau, gal tasakymas čia dar kažkam bus naudingas.
Ar teisingai supratau, kad punkcija atliekama visai kitaip nei anksčiau?

P.S. kaip tą "zebrą dryžuotą" išvarei.

nežinau ką čia tokio išsamaus papasakoti. gal kad tavo butas musėt didesnis už jų kliniką blink.gif lotuliukas.gif
kas liečia punkciją, tai nėra ten jokių palatų, kur reikia persirengti, duoda marškinius ir t.t. yra tokie du ala laukiamieji. vienas su registratore, o už jo kitas kambariukas su foteliais ir teliku. tualetas šalia. tai tam 'laukiamajam' tau duoda tokį baltą ilgą sijoną, užsidedi jį ir viskas. aš buvau su tunika, tai man jos net nusivilkti neliepė. pėdoms vienkartinės tapkutės. punkcija gydytojo kabinete. aplamai ten tik vienas didelis jų kabinetas. tai jeigu ten dirba trys gydytojai, tai kažkaip turėtų jei pagal grafiką dirbti. nes kitų gydytojų nesutikau.
suleido vaistus, sakė, jausiuos kaip po gero šampano. taip ir buvo, tik pachmielo nejaučiau, tik galva sukosi lotuliukas.gif tada migdančius suleido, va nuo jų tai nė nespėjau pagalvoti kaip čia man ką čia gero susapnavusi, musėt per pusę sekundės atsijungiau lotuliukas.gif maždaug po 15 minučių prabudau užklota pledu. pirma mintis, ne kad noriu miego, bet klausimas gydytojui kaip sekėsi. sužinojusi, kad gerai, apsiverčiau ant kito šono, nes ta kėdė-lova tai tikrai patogi, oda natūrali švelni, minkšta lotuliukas.gif dar mb pakvietė. žmogus šalia atsisėdo ir pradėjo juokinti doh.gif dar už kokia 10-15 minučių nuvedė į kitą kambarėlį su vienintele lova - daugiau ten nieko netilptų. radau spaudos, tai apsišviečiau, perskaičiau nūdienos aktualijas, išgėriau kavos. dar gavau pregnilio dozę ir leido nykt iš klinikos lotuliukas.gif
dėl 'juodo zebro' tai mes jau kalbėjom. į viską spjoviau, jokių mm žymėjimo, jokių diskusijų apie tai. nesileidau net kalbinama ta tema draugių. nebebuvo jokio spaudimo iš aplinkinių. dar kelionės padėjo. reguliarios išvykos į druskininkus, susitaupiau kelionei į egiptą (ivf apseis). gavau papildomo darbo. pradėjau dirbti kasdien, neliko laiko pašalinėms mintims. grįžti vakare. ir knygos. knygos. knygos. per savaitę 2-3 perskaitau. dar ir dabar. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 11 kovo 2012 - 13:29
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 10, 19:52)
Jau baigiau ivf maratoną, dabar beliko dvi savaitės laukimo  smile.gif
Jeigu kurią nors domina Northway kllinika, klauskit, pasistengsiu parašyt savo pastebėjimus  4u.gif

Kokios 2 savitės, pasitinka net ištisi 9 mėnesiai laukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 11, 13:53)
kokioj gatvėj gyveni, gal kaimynės  lotuliukas.gif
bromkiptinas mano draugas  doh.gif prieš pat ivf nustojau gerti. gydytojas liepė. nors kai nebevartoju aš jo, prolaktinas trigubai viršija normą  doh.gif o kol geriu, tol normos ribose. ir kaip man gali ivf sėkmingas būti dabar, tai vienas D težino  unsure.gif
tu už mane pamokoms pasiruošk, nes aš tai net nežadu  lotuliukas.gif  geriau filmą pažiūrėsiu.  lotuliukas.gif

As gyvenu Korsako gatvej. O koks tavo gydytojas endokrinologas? Nes kiek as Kaune kalbejausi su endokrinologu tai jis sake,kad net ir darant IVF teks gert Bromokriptina g.gif Na,as jo uzklausiu kai jau zinosiu Magnetinio rezonanso atsakymus ir kai jis grys is atostogu.
O tu ka irgi mokytoja? bigsmile.gif
O del IVF sekmingumo PRIVALAI tiketi kad jis bus sekmingas-pati padzia visko o tu jau taip niuriai,niu niu niu negalima taip.Dabar tik geros,svelnios mintys. 4u.gif
Atsakyti