Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 09, 15:28)

nemanau kad tau prolaktinoma su tokiais rezultatais smile.gif pati labai domejausi sia liga kai mano prolaktinas buvo 450 ir begdavo skystis.

mano prolaktinas buvo 450 (norma kazkas apie 500), bego skystis is krutines paspaudus, paskui kazkaip pastebejau kad nebebega, pasidariau tyrimus  - 200 buvo - pats tas smile.gif

Progesteronas skaitosi geras kai virs 25 jei gerai atsimenu daktaro Klimo zodzius smile.gif

Matai, man skystis nebega ir nebego. bet visus prolaktino tyrimus atlikau Kauno Klinikose Endokrinologijos Institute.
Tai;
2012-02-06
Prolaktinas buvo 681,99

2012-02-13
Prolaktinas jau buvo 811 (geriant puse tabletes bromokriptino)

2012-02-29
Prolaktinas jau 1512.02
Beje Kaune normos prolaktino yra 105-548.

Tai dabar ir galvoju,ar cia man numuse Bromokriptinas tiek ta prolaktina, ar Sorpo neteisingai nustate (nors abejoju g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 09, 15:50)
Matai, man skystis nebega ir nebego. bet visus prolaktino tyrimus atlikau Kauno Klinikose Endokrinologijos Institute.
Tai;
2012-02-06
Prolaktinas buvo 681,99

2012-02-13
Prolaktinas jau buvo 811 (geriant puse tabletes bromokriptino)

2012-02-29
Prolaktinas jau 1512.02
Beje Kaune normos prolaktino yra 105-548.

Tai dabar ir galvoju,ar cia man numuse Bromokriptinas tiek ta prolaktina, ar Sorpo neteisingai nustate (nors abejoju g.gif )

thumbup.gif rezultatas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Parduodu pigiau Gonal 900. Turiu viena dezute, galiojimas iki 2012 05 men. Jei ka sudomino, rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

AFRODITE, džiaugiuos, kad tyrimai šįkart jau geresni 4u.gif thumbup.gif

Mergaitės, gal kuri žinot,kur Klaipėdoj geriau padarytų skydliaukės biopsiją???

Ar valstybinėj klinikoj,ar privačioj? Aš internete nerandu...
Atsakyti
Laba rytą,

Afrodite, džiugu, kad į gerąją pusę padėtis taisosi. Taip ir toliau smile.gif

Angelyte 123, ilgai nepyk ant savojo. Gi žmogus ne iš piktos valios taip. Išsigando to ko nežino, kam nebuvo pasiruošęs. Nereikia nieko kaltinti, bet priimti šią situaciją kaip pamoką mirksiukas.gif

Niūroka šiandien, ane? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 10, 08:51)
Labas rytas wink.gif vakar priguliau 8 vakare, tai smigau dviem val. Atsibudau, crinone ir miego tesinys.  Ji kokia persimiegojusi as  blush2.gif
Beje, mergikes kam buvo l.issausejusi oda, jausmas, kad nuo manes miltai byra biggrin.gif
Net galvos nereikia plaut kas antra diena, nesiriebaluoja. Vandens geriu pakankamai. Kojos, rankos net sviestai nesusigeria, ir ui kaip sausa.

Labai dziaugiuosi, kad Afrodites rezultatai geri !!!  thumbup.gif tikiu, pavyks sis kartas. Mergaites, manau Kaledu musu malda buvo stebuklinga  wub.gif

Ta malda buvo visiems 2012-iesiems biggrin.gif thumbup.gif

jau tau reiketu ilisti pas naujasiais nestuke.gif uzduoti visus situs klausimus, nes gi zinom kokia tavo pasikeitimu priezastis tongue.gif Wow kaip noreciau kad nereietu galvos plauti kasdien lotuliukas.gif miegociau kiekviena ryta vos ne valanda ilgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,as esu naujoke cia smile.gif ruosiuosi daryti IVF tad noreciau suzinoti kiek laiko viskas uztrunku smile.gif iki atlikimo IVF,aciu visoms uz atsakymus
Atsakyti
Sveikos,

Jau baigiau ivf maratoną, dabar beliko dvi savaitės laukimo smile.gif
Jeigu kurią nors domina Northway kllinika, klauskit, pasistengsiu parašyt savo pastebėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 10, 08:51)
Labas rytas wink.gif vakar priguliau 8 vakare, tai smigau dviem val. Atsibudau, crinone ir miego tesinys.  Ji kokia persimiegojusi as  blush2.gif
Beje, mergikes kam buvo l.issausejusi oda, jausmas, kad nuo manes miltai byra biggrin.gif
Net galvos nereikia plaut kas antra diena, nesiriebaluoja. Vandens geriu pakankamai. Kojos, rankos net sviestai nesusigeria, ir ui kaip sausa.

Labai dziaugiuosi, kad Afrodites rezultatai geri !!!  thumbup.gif tikiu, pavyks sis kartas. Mergaites, manau Kaledu musu malda buvo stebuklinga  wub.gif

Kaip tavo savijauta? mirksiukas.gif jetus,kaip laukiu tavo skaiciuku-tikrai bus grazuoliai wub.gif ir laikau kumstukus wub.gif
Cituk,o tau galva kas ryt reikia plauti blink.gif As tai faktiskai i savaite viena kart plaunu,nezinau gal kad pas mane labai ilgi plaukai tai maziau riebaluojasi g.gif nors dabar kai pradejau gerti visus tuos vitaminus ir t.t. atrodo kad greiciau susirebaluoja plaujai.Bet kaip kuno oda pleiskanoja doh.gif matyt reiks tepti kremuku drekinanciu visa kuna.Bet as cia kaltinu vandens kokybe prasta blush2.gif
Aciukas,visoms kurios dziaugiates-o as dar bijau dziaugtis blush2.gif sakiau kai keli is eiles tyrimai parodys norma ir Kaune net atlikus parodys kad ok-tai zviegsiu is laimes kad visas Saules miestas girdes lotuliukas.gif o dar jeigu neras prolaktinomos tai sprogsiu is laimes lotuliukas.gif
Radvilė tai ramiu tau 2 savaiciu ir laikom visos kumstukus uz tave.Oi,kad tik greiciau prabegtu tos dvi savaites ir atnestu laiminga rezultata thumbup.gif Tai papasakok,kiek isodino? kelintos dienos? ar paciai patiko ta klinika?
evelice gaila,kad teko tau ateiti i si skyreli-bet linkiiu kad uztektu to vienintelio IVF.O kiek uztruknka,tai priklauso nuo daug dalyku...kokia schema taikys ilga ar trumpa, kaip augs ir t.t.Sudetinga siaip pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(evelice @ 2012 03 10, 20:13)
sveikos,as esu naujoke cia smile.gif ruosiuosi daryti IVF tad noreciau suzinoti kiek laiko viskas uztrunku  smile.gif iki atlikimo IVF,aciu visoms uz atsakymus

Jei taikys trumpa protokola tai paprastai skatinimas vyksta apie 2 savaites, tada punkcija ir dar dvi savaites laukimo iki testuko, jei protokolas ilgas tai dar pries skatinamuosius gali arba viena doze blokuojanciu arba kaip man net tris savaites blokuojancius reiks leistis ir tik tada pradet skatinamuosius 4u.gif Linkiu greitai is cia iskeliauti smile.gif

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 10, 20:52)
Sveikos,

Jau baigiau ivf maratoną, dabar beliko dvi savaitės laukimo  smile.gif
Jeigu kurią nors domina Northway kllinika, klauskit, pasistengsiu parašyt savo pastebėjimus  4u.gif

Kiek ir keliu dienu isodino? ramaus laukimo ir graziu testuko rezultatu smile.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 10, 21:15)
Cituk,o tau galva kas ryt reikia plauti blink.gif As tai faktiskai i savaite viena kart plaunu,nezinau gal kad pas mane labai ilgi plaukai tai maziau riebaluojasi g.gif nors dabar kai pradejau gerti visus tuos vitaminus ir t.t. atrodo kad greiciau susirebaluoja plaujai.Bet kaip kuno oda pleiskanoja doh.gif  matyt reiks tepti kremuku drekinanciu visa kuna.Bet as cia kaltinu vandens kokybe prasta blush2.gif

Mano pusilgiai link trumpu plaukai tai jei ir galeciau antra diena iskesti neisplovus, bet nervina kad jie po nakties visom kryptim issidesto biggrin.gif zinau kad reikia bandyt plaukus pratint, plaut vis reciau, nu bet tai kaip pratint jei negaliu i veidrodi paziuret tongue.gif g.gif ir nuo ko ta oda tau taip issausejus g.gif gal nuo vaistu ? vien tik kremai nepades, kiek vandens per diena isgeri? as stengiuos bent 1.5 litro maziausiai smile.gif
Atsakyti
sveikos,as esu naujoke cia smile.gif ruosiuosi daryti IVF tad noreciau suzinoti kiek laiko viskas uztrunku  smile.gif iki atlikimo IVF,aciu visoms uz atsakymus

Jau Citas atsake, o man beliko tau sekmes palinketi wink.gif

Sveikos,

Jeigu kurią nors domina Northway kllinika, klauskit, pasistengsiu parašyt savo pastebėjimus  4u.gif

Vau-as tai traktuociau 2 savaiciu maratonas prasidejo!! Na ka-linkiu, kad greitai jos prabegtu wink.gif Ir linkiu, kad daugiau nebereiktu dalyvauti maratone!!!!

QUOTE(Citas @ 2012 03 10, 21:45)
Mano pusilgiai link trumpu plaukai tai jei ir galeciau antra diena iskesti neisplovus, bet nervina kad jie po nakties visom kryptim issidesto  biggrin.gif  zinau kad reikia bandyt plaukus pratint, plaut vis reciau, nu bet tai kaip pratint jei negaliu i veidrodi paziuret  tongue.gif  g.gif

lotuliukas.gif o kaip tuos plaukus reikia pratrinti? blink.gif As plaunu kas antra, bet jei neissiplaunu-diena sugadinta ir sleptis po kepure reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 09, 14:39)
Bet siandiena is llovos negaliu islipti, desine kiauside tempia, puksi, traksi ten ji man viduje. Nesuprantu kas vyksta sad.gif((

nepasistengiau pono ikalbeti smarkiau.

Laikykis, stenkis ramiai ir nebepyk ir nebepergyvenk. Viskas jau nuspresta. O neigiamos emocijos tau nereikalingos... 4u.gif Dabar sveik 4u.gif

As kai supykstu, kartais savo MB irgi ponu pavadinu lotuliukas.gif Dabar galvoju, koks idomus zodis smile.gif
Atsakyti

sekmes jums, linkiu, kad pavyktu is pirmo karto nestuke.gif

Sveikos,

gero tau laukimo ir nestuke.gif rezultato smile.gif
Atsakyti