As atvirksciai, kita diena labai zvali prabusdavau, visai kitos nuotaikos, o geriau as ne migdomus, o ale vit. - melatonina.
Papildyta:
Regis blogai isverciau, paziurejau, LT raso, tai yra hormonas. http://lt.wikipedia....iki/Melatoninas
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 18:27)
As atvirksciai, kita diena labai zvali prabusdavau, visai kitos nuotaikos, o geriau as ne migdomus, o ale vit. - melatonina.
Papildyta:
Regis blogai isverciau, paziurejau, LT raso, tai yra hormonas. http://lt.wikipedia....iki/Melatoninas
Papildyta:
taip taip-priklauso, ka geri
QUOTE(Terze @ 2012 02 21, 18:18)
vyras siulo siusti kurjeriu... bet kadangi man pasiseke su pastu, manau rizikuosiu...
Is Lietuvos kurjeriu neiseis, jau bandziau ir buvo grazinta. Nu as aisku durna buvau ir paskiau, kas ten Bet kita vertus kurjeriai atidziau savo siuntinius tikrina (cia jau Keberiokst pasakojo), tai ne musu pastas, kuris bile ka ir bile kur siuntineja
Sveikos,
Sveikinimai Saugok savo žirnį, o vyras lai tave saugo
Nuoširdžiausi sveikinimai šviežiai iškeptiems tėveliams. Lai auga sūnus tvirtas kaip ąžuolas.
Mergaičiai, juk mes irgi vieną dieną taip galėsim parašyti, ane?
Tai tau savotiška "gavėnia", po kurios išauš prisikėlimo rytas Ir tada ko čia nesidžiaugti
Aš tai bandysiu...gal labai neskaudės...mūsų gi galimybės beribės
Pasipasakok plačiau, kas čia per patirti monai?
QUOTE(sawana @ 2012 02 21, 09:09)
si ryta pasidariau dar karta, o ten ryskus pliusas
QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 10:21)
T.P.Keberiokst:
"As jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas"
"As jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas"
Nuoširdžiausi sveikinimai šviežiai iškeptiems tėveliams. Lai auga sūnus tvirtas kaip ąžuolas.
QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 14:03)
Tiesa - pradejau antra antibu kursa - taigi simboliskai nuo Uzgaveniu sedu ant antibu vel Ir ko as cia dziaugiuosi
Tai tau savotiška "gavėnia", po kurios išauš prisikėlimo rytas Ir tada ko čia nesidžiaugti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 16:12)
Jau buvau isidrasinusi, sakau eisiu ir as, bet po tokio komentaro dar sakau, gal pagalvosiu.
O as siandien apturejau cakru valyma , kai pasidare karsta ir galva suktis pradejo, tada patikejau. Ties pilvu irgi megnetais maskatavo, tai po to iskart i tualeta begau. Visur raumenis atsipalaidavo. Bandysiu dar.
O as siandien apturejau cakru valyma , kai pasidare karsta ir galva suktis pradejo, tada patikejau. Ties pilvu irgi megnetais maskatavo, tai po to iskart i tualeta begau. Visur raumenis atsipalaidavo. Bandysiu dar.
QUOTE(PerKūnas @ 2012 02 21, 20:00)
Sveikos,
Nezinau mergaites... as siulyciau atsargiai.... is manes vaike monus.... bet net nenoriu pasakoti gal ir buvo kazkas ten tokio: mano mastymu racionalaus, bet daugiau ten neiciau... bijau jau Matyt pakliuvau ne i tas rankas...
Mergaites, niekur nerandu info apie vyru stimuliavima pries IVF procedura. siandiena buvau pas endokrinologa ir man rekomendavo stimuoliuoti ir vyra(nzn nei kuom nei kiek laiko) pasiule kreiptis i Zilaitiene ir pan. as kazkaip neesu nieko girdejusi apie tai o dar VK paklausiau, jie man sako: "jei darys jums IMSI (o ja darys tikrai) tai nereikia jokios vyros stimuliacijos ir abskritai mes vyru nestimuliuojam". tai va nzn ka daryti klausiu gal kam teko su tuo susidurti?
Cituk, kuris is tu 4 rodikliu yra tas, kurio tu klausi? nu nors uzmusk, nepamenu
T-cells IgM 41,4
T-cells IgG 26,3
B-cells IgM 57,9
B-cells IgG 42,0
nu bet surasiau visus
T-cells IgM 41,4
T-cells IgG 26,3
B-cells IgM 57,9
B-cells IgG 42,0
nu bet surasiau visus
AČIŪ UŽ NAUJUS NAMUČIUS
Karščiausi sveikinimai:
KEBERIOKŠT pagaliau sulaukus savo išsvajoto bernelio. O jau vardo gražumas
Ir pagavusiai žvaigždutę SAVANAI Linkiu, kad pasiliktų 9 gražiems mėnesiams
LINKĖJIMAI VISOMS MANO MERGAITĖMS AFRODITE Nepykit, kad neužsuku, nes dirbu nuo 6 ryto iki 10 vakaro ir daugiau. Kaip vyras sakė, aš persistengiu dirbdama su vaikais, bet man kitaip neišeina...
P.S. MMM vis dar nėra, šiandien jau 4 diena kaip geriu duphastoną. Kaip sakot, kiek ilgai man jį vartot. Planuoju sekmadienį nutraukt. Kai nesulaukdavau mmm gydytoja visada skirdavo 10 dienų duphastoną. Nt nė nebandžiau, žinokit, ranka taip ir nepakilo
Tikrai žinau,kad nėštumo nėra, nes visiškai jokių pojūčių
MYLIU JUS
Karščiausi sveikinimai:
KEBERIOKŠT pagaliau sulaukus savo išsvajoto bernelio. O jau vardo gražumas
Ir pagavusiai žvaigždutę SAVANAI Linkiu, kad pasiliktų 9 gražiems mėnesiams
LINKĖJIMAI VISOMS MANO MERGAITĖMS AFRODITE Nepykit, kad neužsuku, nes dirbu nuo 6 ryto iki 10 vakaro ir daugiau. Kaip vyras sakė, aš persistengiu dirbdama su vaikais, bet man kitaip neišeina...
P.S. MMM vis dar nėra, šiandien jau 4 diena kaip geriu duphastoną. Kaip sakot, kiek ilgai man jį vartot. Planuoju sekmadienį nutraukt. Kai nesulaukdavau mmm gydytoja visada skirdavo 10 dienų duphastoną. Nt nė nebandžiau, žinokit, ranka taip ir nepakilo
MYLIU JUS
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 22:00)
Perkunas, kai pati placiau apsisviesiu, parasysiu daugiau, o siaip siulyciau pasigilinti i ajurveda. Kaip sakau, jeigu chemija nepadeda, gal reik uzsiimti saves pazinimu ir samones/pasamones tvarkymu.
na čia matyt kiekvienai pagal poreikį...kam chemija, o kam alchemija
Aš tik pasmalsavau..taip įdomiai persiskaitė tos čakros
perkunai, Warwariuk - prapuolenes musu
Triunfante - vat cia tai drasa, as irgi kazkaip prisinijau situ dalyku, nors mes gi zmones tokie padarai, bijom to ko nepazistam ir nesuprantam
Svarbiausias tas paskutinis, bet pas tave skaiciukai labai grazus, jauciu kokio vieno ar max dvieju LIT uzteks
I mes mylim tave
Nu bet reiketu duoti per nagus kad nepasidarei NT pries duphastona Jo as skaiciau daug kur kad apie 7-10 dienu skiria. Nu ale vdrug yra nestumas
Triunfante - vat cia tai drasa, as irgi kazkaip prisinijau situ dalyku, nors mes gi zmones tokie padarai, bijom to ko nepazistam ir nesuprantam
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 21, 22:44)
Cituk, kuris is tu 4 rodikliu yra tas, kurio tu klausi? nu nors uzmusk, nepamenu
T-cells IgM 41,4
T-cells IgG 26,3
B-cells IgM 57,9
B-cells IgG 42,0
nu bet surasiau visus
T-cells IgM 41,4
T-cells IgG 26,3
B-cells IgM 57,9
B-cells IgG 42,0
nu bet surasiau visus
Svarbiausias tas paskutinis, bet pas tave skaiciukai labai grazus, jauciu kokio vieno ar max dvieju LIT uzteks
QUOTE(Beila @ 2012 02 21, 22:55)
AČIŪ UŽ NAUJUS NAMUČIUS
MYLIU JUS
MYLIU JUS
I mes mylim tave
Nu bet reiketu duoti per nagus kad nepasidarei NT pries duphastona Jo as skaiciau daug kur kad apie 7-10 dienu skiria. Nu ale vdrug yra nestumas
QUOTE(PerKūnas @ 2012 02 21, 23:24)
na čia matyt kiekvienai pagal poreikį...kam chemija, o kam alchemija
QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 23:33)
Taip susikloste, dirbu tokioje vetoje, kur sutinku ivairiausiu zmoniu, klientai mane labai myli. Realiai niekada netikejau tokiais dalykais, nors dabar, visai nesenai prisipirkau knygu apie ajurvedas ir pan., bet kaip sakau, netikejau, kol nepajutau poveikio, antra, tai pirmas ciklas po KT, mm niekaip neatejo, o pries tai mm budavo siaubingai skausmingos ir apskritai, siais metais supratau ka reiskia, kai skauda visa kuna, kiekvena raumeni, o siandien, po sito cakru valymo grizau namo, sulaukiau mm, kurios net nesijaucia, nugara visa atleista, visi raumenys atsipalaidave, jauciuosi puikiai! Va cia tai atradimas.