Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(norma @ 2012 03 06, 14:32)
Eik tu sau !!!!!  doh.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  4u.gif

tai vat sakau, kad pokstai biggrin.gif
siaip jau rasiau, bet pasikartosiu, kad po visu situ pokstu labiau pasiieskojau informacijos ir radau, kad tas jau yra pastebeta ir kad jau yra atliktos visokios studijos, kad ICSI ir auginimas iki blastuciu didina identisku dvyniu tikimybe. aisku, ta tikimybe irgi yra kokie 5-9 proc. bet visgi tokie faktoriai kaip icsi ir auginimas iki bastuciu (t.y. ilgesnis palaikymas nelabai naturaliose salygose) didina identisku dvynuku ar net trynuku tikimybe. ir gydytojai labiau turetu apie tai perspeti pacientes ir ivertinti tokias tikimybes 4u.gif nes va mes gaunames, kad ir papuolem i ta procenta doh.gif nes bet tokiu atveju genetiskai geriau kai is vieno gaunasi vienas negu kad vienas dar pasidalina i kelias dalis. o ir siaip su identiskais dvyniais zymiai didesnes visokius nesamoniu ir komplikaciju tikimybes negu vieno vaiko ar neidentisku dvyniu atveju doh.gif
na bet o taciau yra taip kaip yra ir mes tikimes, kad viskas mums bus gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 06 kovo 2012 - 14:42
QUOTE(Krempudra @ 2012 03 06, 15:40)
tai vat sakau, kad pokstai  biggrin.gif
siaip jau rasiau, bet pasikartosiu, kad po visu situ pokstu labiau pasiieskojau informacijos ir radau, kad tas jau yra pastebeta ir kad jau yra atliktos visokios studijos, kad ICSI ir auginimas iki blastuciu didina identisku dvyniu tikimybe. aisku, ta tikimybe irgi yra kokie 5-9 proc. bet visgi tokie faktoriai kaip icsi ir auginimas iki bastuciu (t.y. ilgesnis palaikymas nelabai naturaliose salygose) didina identisku dvynuku ar net trynuku tikimybe. ir gydytojai labiau turetu apie tai perspeti pacientes ir ivertinti tokias tikimybes  4u.gif nes va mes gaunames, kad ir papuolem i ta procenta  doh.gif nes bet tokiu atveju genetiskai geriau kai is vieno gaunasi vienas negu kad vienas dar pasidalina i kelias dalis. o ir siaip su identiskais dvyniais zymiai didesnes visokius nesamoniu ir komplikaciju tikimybes negu vieno vaiko ar neidentisku dvyniu atveju  doh.gif
na bet o taciau yra taip kaip yra ir mes tikimes, kad viskas mums bus gerai  ax.gif

Kiek jums dabar laiko?
Eik tu sau, kaip reikia viskuo pasidomet doh.gif Tai jau tikrai turetu perspet. Tai sakai, geriau neaugint iki blasto?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Atleiskite,visai nebeuzeinu pas jus. Atrado pas mane kad labai auga prolaktinas.Tai numusineju Bromockriptinu nuo kurio nerealiai bloga,na taip bloga kad nieko nebesinori.
ir....gavau atsakymus kariotipo verysad.gif reikia man pas genetika....ir net mano pirmagimei reikia issitirti.Bandysiu papulti pas Prof. habil. dr. (HP) Loreta Cimbalistienė verysad.gif Dabar aiskes daug kas.... skaudu zinokit,del tokios neteisybes...skaudu,kad dukrai tikriausiai esu pakenkusi....nekenciu saves.....o vyras.....nezinau...kol kas su manim....ziuresiu kada pateksiu pas profesore ta, tada viskas bus aiskiau...tikiuosi kad bus aiskiau.Neteisingas gyvenimas....ir kazkaip negaliu dabar tiketi kad yra Dievas, kai tiek negandu eina viena po kitos ispaskos manes...siai minutei nebesinori nieko tik uzmigt visam....baisu sakyti-bet nebeturiu jegu verysad.gif
todel ir nebeuzeinu,nes vis naujienos ne kokios.nenoriu jusu liudinti ir spausti sirdi savom problemom. Jeigu bus stebuklas,ir as galesiu planuoti IVF- as sugrysiu.
O dabar visoms linkiu didelees sekmes,tikejimo ir ejimo i prieki.As su jumis ir tikiu kad Jums pasiseks thumbup.gif Sudie 4u.gif
Atsakyti
problemos - vienas nepraeinamas kiausintakis, nevyksta ovuliacija ir asermano sindromas (buvo saaugu gimdoje, ne velnio neauga gimdos gleivine). ji pas mane dbr tik 4mm ir sustojo sad.gif
pas maniski problemu kaip ir nera (judrumas 48% kai norma 50%), tai uztat gydytoja pasiule IUI jei norime pagreitinti juos.

na gal dar iki rytojaus vakaro sutarsime smile.gif nes dabar maniskis neikalbamas.. tikras ozys ... pats labiau uz mane norejo vaiku, droze mane per smegenis puse metu, kodel ju nera vis o kai yr galimybe kad didelis sansas jog pasiseks - issigando ...

paziurejo kazkokia laida ir se tau smile.gif uzsimane naturaliai ... griuk negyva ...

gaila jam i indeli nudrozti ... biggrin.gif

kiek zinau pries IVF reik daug tyrimu pasidaryti, o cia va galimybe ir pigiai apsieiti ir greitai, bet ne...

nesupaisysi vyru kas pas juos makaulej...

QUOTE(Madissa @ 2012 03 06, 12:26)
o dėl kokių priežaščių IUI darot, jei problemos vyriškos, tai IVF tik geriau, kažkaip ramiai pabandyk paaiškinti vyrui, aišku turi būti abiejų sprendimas, bet kaip man gaila kai tie vyrai tokie užsispyrę, maniškis nesikišo visiškai, visi sprendimai buvo mano, nes didziausia darba darau as, jis tik turta duoda, o tai jam sveikatai nekenkia, visada jauciau palikyma, todel man labai sunku skaityti ....na kad ir ka nusprestumete, linkiu kad maziukas neuztruktu pas jus ateiti  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 16:01)
problemos - vienas nepraeinamas kiausintakis, nevyksta ovuliacija ir asermano sindromas (buvo saaugu gimdoje, ne velnio neauga gimdos gleivine). ji pas mane dbr tik 4mm ir sustojo sad.gif
pas maniski problemu kaip ir nera (judrumas 48% kai norma 50%), tai uztat gydytoja pasiule IUI jei norime pagreitinti juos.

na gal dar iki rytojaus vakaro sutarsime smile.gif nes dabar maniskis neikalbamas.. tikras ozys ... pats labiau uz mane norejo vaiku, droze mane per smegenis puse metu, kodel ju nera vis o kai yr galimybe kad didelis sansas jog pasiseks - issigando ...

paziurejo kazkokia laida ir se tau smile.gif uzsimane naturaliai ... griuk negyva ...

gaila jam i indeli nudrozti ... biggrin.gif

kiek zinau pries IVF reik daug tyrimu pasidaryti, o cia va galimybe ir pigiai apsieiti ir greitai, bet ne...

nesupaisysi vyru kas pas juos makaulej...

reikia tyrimu, bet reikia dziaugtis, kad ju reikia. Issitirsit normaliai. O kas jeigu kazkas islystu nestumo metu ?
Atsakyti
Afrodite, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(norma @ 2012 03 06, 14:51)
-Kiek jums dabar laiko?
-Eik tu sau, kaip reikia viskuo pasidomet  doh.gif  Tai jau tikrai turetu perspet. Tai sakai, geriau neaugint iki blasto?

- ijungsiu parasa 4u.gif
- gal ir augint biggrin.gif su blastutem kaip ir duodama 70 proc. tikimybe, kad pasiseks. na o bet taciau visur gaunasi ta pati loterija ir niekur nera garantiju. va pamenu, Beilai isodino net 3 blastutes, kur jau bent man atrode, kad nestuke.gif garantuotas ir greiciausiai, kad turetu irgi buti net keli leliai. o rezultato nebuvo unsure.gif (Beila, kaip tu? ar sulaukei mmm?). o va man su viena blastute gavosi du leliai tongue.gif ir pvz dabar as labai dziaugiuosi, kad vis delto liko ta vienintele blastute, o ne daugiau blush2.gif ir po tokios patirties, jeigu manes kas siaip dienai paklaustu patarimo, tai sakyciau, kad jeigu sodinti blastute, tai tik viena rolleyes.gif bet cia kiekvieno sprendimo ir pasirinkimo reikalas, tpsakant ar bijai su blastute papulti i tuos 5-9 procentus ar ne tongue.gif nes sakau - mes va ir papuolem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 03 06, 16:08)
Afrodite, laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif
- ijungsiu parasa  4u.gif
- gal ir augint  biggrin.gif  su blastutem kaip ir duodama 70 proc. tikimybe, kad pasiseks. na o bet taciau visur gaunasi ta pati loterija ir niekur nera garantiju. va pamenu, Beilai isodino net 3 blastutes, kur jau bent man atrode, kad  nestuke.gif garantuotas ir greiciausiai, kad turetu irgi buti net keli leliai. o rezultato nebuvo  unsure.gif (Beila, kaip tu? ar sulaukei mmm?). o va man su viena blastute gavosi du leliai  tongue.gif ir pvz dabar as labai dziaugiuosi, kad vis delto liko ta vienintele blastute, o ne daugiau  blush2.gif ir po tokios patirties, jeigu manes kas siaip dienai paklaustu patarimo, tai sakyciau, kad jeigu sodinti blastute, tai tik viena  rolleyes.gif  bet cia kiekvieno sprendimo ir pasirinkimo reikalas, tpsakant ar bijai su blastute papulti i tuos 5-9 procentus ar ne  tongue.gif nes sakau - mes va ir papuolem  tongue.gif

ok, zinosiu. O blastukiu nesaldo? Jei jau uzaugtu kelios g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 03 06, 15:26)
ok, zinosiu. O blastukiu nesaldo? Jei jau uzaugtu kelios  g.gif

saldo. tai paciai Beilai zinau, kad uzsalde ir ji dabar planuoja ju isodinima 4u.gif aisku, butu gerai, jei pati Beila papasakotu, nes dabar gaunasi, kad as jai advokatauju blush2.gif
Atsakyti
Afrodite 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, laikykis, gal viskas bus gerai..mes su tavimi!!!

Angelyt, o jūs nenorit, tiesiog pasilikti tokį variantą, kad padarot apvaisinimą, bet nedarote įsodinimo, o embrionus ar blastocistas tiesiog užšaldote? tuomet vis dar jei ką, galėtumėte panaudotumėti tą galimybę vėliau, jei nepavyktų naturaliai ar iui?
Atsakyti
as uz ir uz sita varianta.. bent jau ...

nes jeigu nedarom nieko (t.y. IVF ar uzsaldymo) tai kur jas man pades? Ismes ? nzn man tai gaila vien apie tai pagalvojus jei jas ispunktavus, ismes...

QUOTE(Pumpule @ 2012 03 06, 18:06)
Afrodite, laikykis, gal viskas bus gerai..mes su tavimi!!!
Angelyt, o jūs nenorit, tiesiog pasilikti tokį variantą, kad padarot apvaisinimą, bet nedarote įsodinimo, o embrionus ar blastocistas tiesiog užšaldote? tuomet vis dar jei ką, galėtumėte panaudotumėti tą galimybę vėliau, jei nepavyktų naturaliai ar iui?

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 16:13)
as uz ir uz sita varianta.. bent jau ...

nes jeigu nedarom nieko (t.y. IVF ar uzsaldymo) tai kur jas man pades? Ismes ? nzn man tai gaila vien apie tai pagalvojus jei jas ispunktavus, ismes...

tu pasirasai popieriu, kad arba naikini, arba dovanoji...
Atsakyti