Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 00:29)
isviso cia mano pirma stimuliacija, gydytoja sake darysim IUI 3-6 ciklus o tada jeigu ne - IVF.

problemos mano - neauga ne velnio gimdos gleivine, asermano sindromas. gydytoja apziurai paskyre po 7dienu nuo gonalio leidimosi pradzios. ankstesni vaistai - letrozole neuzaugino ne vieno folikulo. o gonalis - visus 19 smile.gif

gydytoja isgriuvus is koto tiesiogine to zodzio prasme..

as IVF visai nesu pasiruosusi (psichologiskai). Finansai leidzia.
Vyras visiskai nepasiruoses psichologiskai. sako pala pala - mes gi tariames bandyti be IVF o dbr per 3 dienas susiruost IVFui ? smile.gif

Man paciai tai perkunas kaip is giedro dangaus smile.gif

O jeigu uzsalyti kiausialastes (bet ne embrionus). ka apie tai manote?
man gydytoja dave pora dienu pamastyti ka daryti...

Angelyte, bet juk jūsų tikslas nėštumas, galbūt pasitaikė proga greičiau sulaukti teigiamo rezultato, žiūrėk į tai kaip į pozityvų dalyką, IVF nėra toks baubas, keik jau gražių leliukų yra po šios procedūros. Šiaip ar taip punktuoti reikės, o po to tik tiek nedaug jau bereikia, didžiausias darbas padarytas bus wub.gif Aš sutinku su Aive, kiekis yra nemažas, punktuociau ir bandyčiau auginti iki blastocistu, likusius šaldyti broliukams ir sesutems smile.gif Užšaldžius kiaušelastas kas tada? po kelių menesiu ta pati procedūra apvaisinimo, kam laukti?
Atsakyti
Angelyte[B], aš ir sutinku su mergaitėmis, manau darykit IVF, nes paskui graušites nagus, gal tikrai Dievas jus apsaugojo nuo bereikalingų 5/6 IUI darymo, kitos poros pasidaro 6, o rezultats nulis, tik pinigai isleisti ir daug hormonu sunaudota... O jums pasitaikė puiki proga, juk pats didžiausias IVF baubas ir yra grėsmė moters sveikatai dėl hormonų kiekio, hiperstimuliacijos, o jūs jau tą praėjote, tai tikrai liko tiek nedaug ir gal iš kart pasiseks.. Nors visos suprantame, kad pasiryžti daryti IVF visos mes ruošemės psichologiškai gan ilgai, bet tai net tikriausiai trigubai didesnis šansas, kad jus sulauksite teigiamo rezultato..IUI pastojimo procentas labai nedidelis, o IVF kur kas didesnis... Tik kad skausmas po kiekvieno nepavykusio IUI, turbūt panašus, kaip ir po nesėkmingo IVF, o šiuo atveju jūsų derlius puikus, o dėl kiaušialąsčių užšaldymo, tai procentas, kad jos atšildymą išgyvens labai mažas, o čia juk toks brangus turtas, kam ji pasmerkti nebūčiai..
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 03 05, 21:32)
Sveikos  4u.gif
Turiu toki klausima - gal kas zinote kaip pailginti savo cikla? pvz.2-3 d?  g.gif
Taip apmaudu praleisti cikla del keliu dieneliu, nes daktaras dar atostogaus. Kazin yra gal kokiu nors priemoniu?  g.gif

prisijungiu, aš irgi žinau, kad padeda VitC, citrinos, pati nebandžiua, bet draugė ne kartą 2-3 dienoms nukėlė 4u.gif

QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 05, 22:33)
si menesi stimuliavausi su gonaliu - 75 doze 7 dienas gavau - planavom daryt IUI.
rezultatas - 19 kiausialasciu uzaugo iki normalaus dydzio.

Gydytojai apsale, be zodziu ir panikoje. sake GYVENIME tokio bajerio nemate kad nuo tkios mazos dozes tiek uzaugtu .

Siulo si ketvirtadieni arba penktadieni daryt IVF.

Nebezinau ka daryti... Vyras pries - kazkaip jam per greitai ir netiketa.

as Pati su asaromis akyse, panikoje ir su daug daug minciu galvoje, nebegaliu blaiviai mastyti ... ka cia padarius...

Yra du variantai - IVF arba usaldyti kiausalastes. Ka jus rinktumetes mano atveju? as jau nebezinau

Oho, kokia situacija..Labai gerai suprantu jus, kaip sunku taip staiga nusiteikti IVF, jei dar net IUI nedarėt. Bet kita vertus.. aš dariau daug IUI, prasitampėm keletą metų, rezultatas (su antru) tas pats- einam link IVF, o kai tiek daug turi, manau, dug šansų, kad tikrai geri išliks, ir būsi nestuke.gif , nereikės pereiti viso kelio. Dar pagalvojau.. Man per paskutinę IUI skyrė 75 gonalio 6 dienas, berods, iš pradžių augo 5 foliai, o per IUi paaiškėjo, kad išliko vienas unsure.gif O tau - visi 19 blink.gif Kas žino, kaip stimuliuosis kitą kartą? Aišku, labai labai keista, kai daroma pirma IUI ir gydytoja nepažiūri 7 dienas.. eilinį kartą doh.gif bet noriu pasakyti, kad po tokios stimuliacijos galbūt gali būti liekamieji reiškiniai, galbūt liktų nesaugumo jausmas - o kas bus kitą kartą, o kaip kiaušidės reaguos? Vis tiek čia tokia..na, prievarta prieš jas įvyko. Aišku, gal ir "į lankas" kalbu, yra čia daugiau patyrusių, kalbant apie IVF.
Bet žinai, kaip sakoma: kiekviena idėja pereina tris stadijas: 1- kokia nesąmonė! 2- na, gal ir reikėtų pagalvoti g.gif 3 - ir kodėl aš anksčiau to nesugalvojau?! smile.gif
Siūlau pagalvoti dienelę ir jei pereisi prie trečiosios stadijos - pirmyn, tada po 2 savaičių parašysi gražius skaičiukus ir viskas bus praeityje. Ypač jei finansai leidžia, sakyčiau, reikia skolintis, pre galvą verstis - tai gal ir neverta, nė vienos IUI nedarius. Bet dabar..
Bet kuriuo atveju - sėkmės 4u.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma merginos...

sedziu apsiverkusi, asaros byra kaip pupos...

as jau ir susigyvenau su ta mintimi kad darom IVF, bet vat vyras nakti prisiziurejo laidu per kazkoki rusiska kanala kaip ten ivyksta apvaisinimas ir ryte nusprende kad IVF cia nieko gero nes jo zodziais ka jis ten mate kad naturaliai tik pats stipriausias iveikes dideli atstuma apvaisinima kiausialaste o IVF jo zodziais spermai per daug lengvai palengvina kelia iki apvaisinima tai cia jau nieko gero...

zoziu visai mane suzlugde maniskis .. per nakti tiek daug apie tai galvojau, o dabar se tau - kaip slapiu skuduru per veida.

QUOTE(KittyKitty @ 2012 03 06, 11:52)
prisijungiu, aš irgi žinau, kad padeda VitC, citrinos, pati nebandžiua, bet draugė ne kartą 2-3 dienoms nukėlė 4u.gif
Oho, kokia situacija..Labai gerai suprantu jus, kaip sunku taip staiga nusiteikti IVF, jei dar net IUI nedarėt. Bet kita vertus.. aš dariau daug IUI, prasitampėm keletą metų, rezultatas (su antru) tas pats- einam link IVF, o kai tiek daug turi, manau, dug šansų, kad tikrai geri išliks, ir būsi  nestuke.gif , nereikės pereiti viso kelio. Dar pagalvojau.. Man per paskutinę IUI skyrė 75 gonalio 6 dienas, berods, iš pradžių augo 5 foliai, o per IUi paaiškėjo, kad išliko vienas unsure.gif  O tau - visi 19 blink.gif  Kas žino, kaip stimuliuosis kitą kartą? Aišku, labai labai keista, kai daroma pirma IUI ir gydytoja nepažiūri 7 dienas.. eilinį kartą doh.gif  bet noriu pasakyti, kad po tokios stimuliacijos galbūt gali būti liekamieji reiškiniai, galbūt liktų nesaugumo jausmas - o kas bus kitą kartą, o kaip kiaušidės reaguos? Vis tiek čia tokia..na, prievarta prieš jas įvyko. Aišku, gal ir "į lankas" kalbu, yra čia daugiau patyrusių, kalbant apie IVF.
Bet žinai, kaip sakoma: kiekviena idėja pereina tris stadijas: 1- kokia nesąmonė! 2- na, gal ir reikėtų pagalvoti g.gif  3 - ir kodėl aš anksčiau to nesugalvojau?!  smile.gif
Siūlau pagalvoti dienelę ir jei pereisi prie trečiosios stadijos - pirmyn, tada po 2 savaičių parašysi gražius skaičiukus ir viskas bus praeityje. Ypač jei finansai leidžia, sakyčiau, reikia skolintis, pre galvą verstis - tai gal ir neverta, nė vienos IUI nedarius. Bet dabar..
Bet kuriuo atveju - sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 11:00)

as jau ir susigyvenau su ta mintimi kad darom IVF, bet vat vyras nakti prisiziurejo laidu per kazkoki rusiska kanala kaip ten ivyksta apvaisinimas ir ryte nusprende kad IVF cia nieko gero nes jo zodziais ka jis ten mate kad naturaliai tik pats stipriausias iveikes dideli atstuma apvaisinima kiausialaste o IVF jo zodziais spermai per daug lengvai palengvina kelia iki apvaisinima tai cia jau nieko gero...

zoziu visai mane suzlugde maniskis .. per nakti tiek daug apie tai galvojau, o dabar se tau - kaip slapiu skuduru per veida.

Nieko nesupratau kur cia blogis ? unsure.gif
Atsakyti
angelyte123, cia dziaugtis reikia, o ne verkti, kad toki derliu uzsiauginai 4u.gif Puikus rezultatas su minimaliom islaidom ir minimaliom vaistu dozem 4u.gif TB paasikink, kad skirtumas tarp IUI ir IVF'o tavo atveju, yra punkcija, kuria turesi tu, o ne jis. Visa kita tiek IVF'o, tiek IUI: apvaisinimas, pastojimo tikimybe, isnesiojimas ir t.t., viskas priklauso nuo tavo organizmo bei D pagalbos 4u.gif Todel, nusisluostyk asaras ir papasakok TB apie taip, kaip IVF'as atliekamas ir pastojimo sansu padidejima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo sesės,
Aš jau po visko-punkcijos, įsodinimo.... Fiziškai jaučiuosi gerai, bet psichologiškai esu pasimetus jausmuose. Iš 10 išimtų folikulų įsodino 2 antrą dieną ir 1 blastocistą šeštą dieną, galiausiai šaldymui nieko nebeliko  Pamačius vyro veidą po šios žinios, kojos sudrebėjo. Kažkaip abu buvom nusiteikę, kad jei nepavyks, tai turėsim snaigučių, bet deja... Ačiū dievui rytoj į darbą-bent kažkiek užsimiršiu. Kovo 13 reik kraujo tyrimą daryt,bet pradėjo mausti pilvą kaip prieš mmm, tai net nžn... Crinonas kaip kitoms man nebyra, bet galvoju, gal jis pas mane su šlapimu pasišalina, nes turiu su pūsle problemų-per nakt 2-3 kartus reik keltis, bet po įdėjimo praeina kokios 3-4 val-gal gi kažkiek jo organizmas pasisavina. Vienu žodžiu lieka tik laukti, o kantrybe aš niekad nepasižymėjau, tai ir „trydelioju“ dabar... Sėkmės visoms ir kiekvienai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 11:00)

o dėl kokių priežaščių IUI darot, jei problemos vyriškos, tai IVF tik geriau, kažkaip ramiai pabandyk paaiškinti vyrui, aišku turi būti abiejų sprendimas, bet kaip man gaila kai tie vyrai tokie užsispyrę, maniškis nesikišo visiškai, visi sprendimai buvo mano, nes didziausia darba darau as, jis tik turta duoda, o tai jam sveikatai nekenkia, visada jauciau palikyma, todel man labai sunku skaityti ....na kad ir ka nusprestumete, linkiu kad maziukas neuztruktu pas jus ateiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 03 06, 10:15)
Iš 10 išimtų folikulų įsodino 2 antrą dieną ir 1 blastocistą šeštą dieną, galiausiai šaldymui nieko nebeliko Pamačius vyro veidą po šios žinios, kojos sudrebėjo. Kažkaip abu buvom nusiteikę, kad jei nepavyks, tai turėsim snaigučių, bet deja...

jeigu paguos ir suteiks vilties, tai pas mus is viso derliau buvo likusi viena vienintele blastute. ir buvo arba ji, arba nieko doh.gif ir visgi su ta vienintele pavyko, o paskui dar likimas dar daugiau pokstu prikrete biggrin.gif
taip kad auksciau nosi ir daugiau optimizmo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 03 06, 11:30)
jeigu paguos ir suteiks vilties, tai pas mus is viso derliau buvo likusi viena vienintele blastute. ir buvo arba ji, arba nieko  doh.gif ir visgi su ta vienintele pavyko, o paskui dar likimas dar daugiau pokstu prikrete  biggrin.gif
taip kad auksciau nosi ir daugiau optimizmo  mirksiukas.gif

O kokie likimo pokstai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 03 06, 13:24)
O kokie likimo pokstai?  blush2.gif

isodino viena vienintele blastute, o dabar gaunasi taip, kad laukiuosi identisku dvyniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 03 06, 15:30)
isodino viena vienintele blastute, o dabar gaunasi taip, kad laukiuosi identisku dvyniu  biggrin.gif

Eik tu sau !!!!! doh.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti