QUOTE(angelyte123 @ 2012 03 06, 00:29)
isviso cia mano pirma stimuliacija, gydytoja sake darysim IUI 3-6 ciklus o tada jeigu ne - IVF.
problemos mano - neauga ne velnio gimdos gleivine, asermano sindromas. gydytoja apziurai paskyre po 7dienu nuo gonalio leidimosi pradzios. ankstesni vaistai - letrozole neuzaugino ne vieno folikulo. o gonalis - visus 19
gydytoja isgriuvus is koto tiesiogine to zodzio prasme..
as IVF visai nesu pasiruosusi (psichologiskai). Finansai leidzia.
Vyras visiskai nepasiruoses psichologiskai. sako pala pala - mes gi tariames bandyti be IVF o dbr per 3 dienas susiruost IVFui ?
Man paciai tai perkunas kaip is giedro dangaus
O jeigu uzsalyti kiausialastes (bet ne embrionus). ka apie tai manote?
man gydytoja dave pora dienu pamastyti ka daryti...
problemos mano - neauga ne velnio gimdos gleivine, asermano sindromas. gydytoja apziurai paskyre po 7dienu nuo gonalio leidimosi pradzios. ankstesni vaistai - letrozole neuzaugino ne vieno folikulo. o gonalis - visus 19
gydytoja isgriuvus is koto tiesiogine to zodzio prasme..
as IVF visai nesu pasiruosusi (psichologiskai). Finansai leidzia.
Vyras visiskai nepasiruoses psichologiskai. sako pala pala - mes gi tariames bandyti be IVF o dbr per 3 dienas susiruost IVFui ?
Man paciai tai perkunas kaip is giedro dangaus
O jeigu uzsalyti kiausialastes (bet ne embrionus). ka apie tai manote?
man gydytoja dave pora dienu pamastyti ka daryti...
Angelyte, bet juk jūsų tikslas nėštumas, galbūt pasitaikė proga greičiau sulaukti teigiamo rezultato, žiūrėk į tai kaip į pozityvų dalyką, IVF nėra toks baubas, keik jau gražių leliukų yra po šios procedūros. Šiaip ar taip punktuoti reikės, o po to tik tiek nedaug jau bereikia, didžiausias darbas padarytas bus Aš sutinku su Aive, kiekis yra nemažas, punktuociau ir bandyčiau auginti iki blastocistu, likusius šaldyti broliukams ir sesutems Užšaldžius kiaušelastas kas tada? po kelių menesiu ta pati procedūra apvaisinimo, kam laukti?