Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 04, 10:40)
Labas rytas  4u.gif vakar vakare strioko turejau. Is crinone pradejo begt kaip vanduo, o jis juk kaip kremas. Ir nubego ant paklodes. Uzmigau taip neramiai. Manau na nieks ten neliko, kodel skystas nesupratau. Keliausi nakti, emiau kita, dali nuemiau ir dejau dali. Ui kaip neramu.

man ir jis krenta maziukais vos vos gabaliukais, man liepe detis rytais, kai isidedu nieko, bet po kiek laiko pradeda begti skystis, visa laika deduosi dieninius iklotus, nes be ju buciau slapia blush2.gif nemanau, kad cia kas nors blogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 04, 09:40)
Labas rytas  4u.gif vakar vakare strioko turejau. Is crinone pradejo begt kaip vanduo, o jis juk kaip kremas. Ir nubego ant paklodes. Uzmigau taip neramiai. Manau na nieks ten neliko, kodel skystas nesupratau. Keliausi nakti, emiau kita, dali nuemiau ir dejau dali. Ui kaip neramu.

laba diena Faustina tu taip nepergyvenk kaip man daktare aiškino kad gali begt skystis galvoju vistiek organizmas paima kiek reikia , o ryt pasuk daktarė.Tu namie pasimelsk sau ramiai.Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

FAUSTNA wub.gif Tik šiandien įlindau į sm, nu super naujienos, sveikinu, tu neįsivaizduoji, kiek vilties man suteikia tavo pavyzdys thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 03, 19:35)
Merginos, Keberiokst, ar jus mastete apie tai, ar vaikui pasakyt, kad jis gyd pagalba atejo i si pasauli?

Na, aš tai tikrai pasakysiu, ir dukrytė žino, kad nelengvai atėjo ir žino, kad su gydytojų pagalba antrą vaikiuką bandom pagauti, man nė minčių nėra nesakyti, aišku,čia kiekvienos apsisprendimo reikalas 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip nesureiksminu as to atejimo kelio ir budo,kiek jis nores pats zinot tiek ir papasakosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 04, 14:18)
Va cia tas vaistas:
http://www.100metu.l...rotexin_balance
As uzsisakiau toj vaistinej, kur yra IKI, kur tu man knyga atvezei. Sekancia diena, ar po dvieju dienu jie jau atveze ir teliko nusipirkti... As pirkau 2 pakuotes, 1 pakuote 60vnt. ir viena 30vnt.. Is pradziu geriau po 2 tabletes gal iki menesio, o paskui po viena.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pradedu galvoti jau apie antra IVF ir noriu paklausti ,ar jau yra mergaiciu kurios daretes VK su IMSI.na pati zadu tikriausia rinktis VK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 04 kovo 2012 - 22:14
sveikos, nerandu temos apie vaistus. Parduodu savo vaistu likucius po proceduru. 13 vnt crinone, pilna dezute estrofeme ir 6 dezutes dufastono. Uz viska noreciau kokiu bent 200 lt. Visu vaistu galiojimas metai arba du meta i prieki. Miestas Vilnius. prasome AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karpis: 05 kovo 2012 - 13:15
Labas vakaras.

Faustinai2000 sveikinimai 4u.gif Kokius vaistus leidaisi paskutinius ? Pregnilį ar ovitrelį ir kokią dozę ? g.gif

Tai neišbandėt nė viena Northway klinikos ? unsure.gif
Man poryt punkcija. Užsiauginau nuo Elonvos po 5 tinkamus folius kiekvienoj pusėj - viso 10. Jaučiuosi labai turtinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 05, 16:06)
siandien 1182  clap.gif  yahoo.gif
kaip suprantu turiu dziugauti , taip ??  ax.gif  bigsmile.gif

taaaaaip thumbup.gif

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 05, 19:25)
Labas vakaras.

Faustinai2000 sveikinimai  4u.gif Kokius vaistus leidaisi paskutinius ? Pregnilį ar ovitrelį ir kokią dozę ?  g.gif

Tai neišbandėt nė viena Northway klinikos ?  unsure.gif
Man poryt punkcija. Užsiauginau nuo Elonvos po 5 tinkamus folius kiekvienoj pusėj - viso 10. Jaučiuosi labai turtinga  biggrin.gif

Tau pirmas kartas? Gerai, kad jautiesi turtinga, dar uz poros dienu jausies ir labai laiminga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 05, 18:47)
taaaaaip  thumbup.gif 
Tau pirmas kartas? Gerai, kad jautiesi turtinga, dar uz poros dienu jausies ir labai laiminga wink.gif

norėtum biggrin.gif ne pirmas irnesakyk.gif bet paskutinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 05, 15:06)
siandien 1182  clap.gif  yahoo.gif
kaip suprantu turiu dziugauti , taip ??  ax.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif svikinu Faustina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 05, 19:25)
Užsiauginau nuo Elonvos po 5 tinkamus folius kiekvienoj pusėj - viso 10. Jaučiuosi labai turtinga  biggrin.gif

Tu tikriausiai VK? pas kokia gyd.? Papasakok kaip leidaisi Elonva, kokios dozes ir kiek kainavo sie vaistai?
aciu 4u.gif
Atsakyti