QUOTE(Atiloja @ 2012 03 03, 10:01)
Sveikos
nu gerai, jei sumoketa, tada eik
vaziavau, ne tikejausi gauti LIT'a plius jinai man buvo liepusi atvaziuoti "dla kontrolia" zodziu, dabar man jau viskas aisku, ir galiu pirktis bilietus pas Gorgi Bet tai kaip dar toli ta geguze
ten skaiciukas rodo kelintas IVF'as, bet dadejau dar ir kad du
o kuom jis tau patinka ? ir be problemu radai vaistineje?
nu gerai, jei sumoketa, tada eik
vaziavau, ne tikejausi gauti LIT'a plius jinai man buvo liepusi atvaziuoti "dla kontrolia" zodziu, dabar man jau viskas aisku, ir galiu pirktis bilietus pas Gorgi Bet tai kaip dar toli ta geguze
ten skaiciukas rodo kelintas IVF'as, bet dadejau dar ir kad du
o kuom jis tau patinka ? ir be problemu radai vaistineje?
Jau bilietus turi? Tik per klaida nenusipirk i Reikjavika koki Maciau pradeda skraidyti tiesiogiai per sezona...
Tas Protexine balance, bent Vilniuje sunkiai...As ji uzsisakiau Camelios vaistineje, atveze po poros dienu-man jis irgi labai patinka.
Cia kaip EGK sake, del to ejimo i wc ant rimto reikalo kiekviena diena-man merginos geriausias cia vaistas kava-isgeriu kavos ir jau usurinis suniukas kisa savo nosyte
QUOTE(Pumpule @ 2012 03 03, 12:35)
Na va del kainos tai biski teko susimoketi, nes sekretores nepasake, kad jau buvusioms pas ja reikes moketi, nes tik pirmine konsultacija nemokama, bet padare nuolaida, tai susimokejau tik 80 lt kaip uz pakartotine konsultacija, nors pas ja buvau tik pries metus...na tie 80 lt, tai niekis, bet turiu tvirtai apsispresti ir issiaiskinti kur mums bus geriausiai....
Sutinku, ji labai miela, bet mano atveju siek tiek jai pritruko kompetencijos, gal saziningumo dar sakyciau....
Kur dingo Afrodite? Ar pasirinko ji klinika jau? Auuu
Merginos, nepamenu jau kas, bet rasete apie resveratroli-sunkus zodis. Tai ant jo pakuotes parasyta, kad stiprina imuniteta gal su juo atsargiai...
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 10:17)
Labas rytas buciau pramigusi vaistu gerima
Siandien temoj bus tylu, toks pavasaris, turbut kas I kaziuka, kas dar kur. Kaip smagu, kad ziema traukiasi
Atijola, o ka reiskia procentai parasyti?
Siandien temoj bus tylu, toks pavasaris, turbut kas I kaziuka, kas dar kur. Kaip smagu, kad ziema traukiasi
Atijola, o ka reiskia procentai parasyti?
As siandien cikloferona praziopsojau Ka tu geri dabar? Oij-Kaziuke salta, vejas, lasiniai ir barankos Kaip iprastai Labai skaniu latvisku suriu dar yra-ziauriai skaniu... Tai nebent rytoj issiusk vyra su uzduotim O pati gulek kaip kokonas
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 03, 16:09)
Zvirbliukas kaip diena taip naujiena.Vakar miegojom kuo puikiausiai,kaip uz tevyne,bet teko suvystyti.O sianakt vel tik kelios valandeles,bet patys durni-vaikas uzmigo,sumastem filma paziuret,po to vaika maitint,pakeist pampi,taip ir issibudinom.Daugiau taip nedarysiu,jis miegot eis,as irgi
Rezimas pagal Zvirbliuka Jam linkejimai is forumo!! Jis net neisivaziduoja, kiek cia duseliu lauke jo....
Merginos, Keberiokst, ar jus mastete apie tai, ar vaikui pasakyt, kad jis gyd pagalba atejo i si pasauli?