Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 03, 10:01)
Sveikos  4u.gif
nu gerai, jei sumoketa, tada eik biggrin.gif
vaziavau, ne tikejausi gauti LIT'a  doh.gif plius jinai man buvo liepusi atvaziuoti "dla kontrolia" smile.gif zodziu, dabar man jau viskas aisku, ir galiu pirktis bilietus pas Gorgi smile.gif Bet tai kaip dar toli ta geguze doh.gif  biggrin.gif
ten skaiciukas rodo kelintas IVF'as, bet dadejau dar ir kad du  4u.gif

o kuom jis tau patinka ?  ax.gif ir be problemu radai vaistineje?  4u.gif

Jau bilietus turi? Tik per klaida nenusipirk i Reikjavika koki smile.gif Maciau pradeda skraidyti tiesiogiai per sezona... cool.gif
Tas Protexine balance, bent Vilniuje sunkiai...As ji uzsisakiau Camelios vaistineje, atveze po poros dienu-man jis irgi labai patinka.
Cia kaip EGK sake, del to ejimo i wc ant rimto reikalo kiekviena diena-man merginos geriausias cia vaistas kava-isgeriu kavos ir jau usurinis suniukas kisa savo nosyte smile.gif
QUOTE(Pumpule @ 2012 03 03, 12:35)
Na va del kainos tai biski teko susimoketi, nes sekretores nepasake, kad jau buvusioms pas ja reikes moketi, nes tik pirmine konsultacija nemokama, bet padare nuolaida, tai susimokejau tik 80 lt kaip uz pakartotine konsultacija, nors pas ja buvau tik pries metus...na tie 80 lt, tai niekis, bet turiu tvirtai apsispresti ir issiaiskinti kur mums bus geriausiai....

Sutinku, ji labai miela, bet mano atveju siek tiek jai pritruko kompetencijos, gal saziningumo dar sakyciau....

Kur dingo Afrodite? Ar pasirinko ji klinika jau? Auuu

Merginos, nepamenu jau kas, bet rasete apie resveratroli-sunkus zodis. Tai ant jo pakuotes parasyta, kad stiprina imuniteta g.gif gal su juo atsargiai...
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 10:17)
Labas rytas  ax.gif  4u.gif buciau pramigusi vaistu gerima biggrin.gif
Siandien temoj bus tylu, toks pavasaris, turbut kas I kaziuka, kas dar kur. Kaip smagu, kad ziema traukiasi  thumbup.gif
Atijola, o ka reiskia procentai parasyti?

As siandien cikloferona praziopsojau smile.gif Ka tu geri dabar? Oij-Kaziuke salta, vejas, lasiniai ir barankos wink.gif Kaip iprastai wink.gif Labai skaniu latvisku suriu dar yra-ziauriai skaniu... Tai nebent rytoj issiusk vyra su uzduotim wink.gif O pati gulek kaip kokonas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 03, 16:09)

Zvirbliukas kaip diena taip naujiena.Vakar miegojom kuo puikiausiai,kaip uz tevyne,bet teko suvystyti.O sianakt vel tik kelios valandeles,bet patys durni-vaikas uzmigo,sumastem filma paziuret,po to vaika maitint,pakeist pampi,taip ir issibudinom.Daugiau taip nedarysiu,jis miegot eis,as irgi smile.gif

Rezimas pagal Zvirbliuka wink.gif Jam linkejimai is forumo!! Jis net neisivaziduoja, kiek cia duseliu lauke jo.... wub.gif

Merginos, Keberiokst, ar jus mastete apie tai, ar vaikui pasakyt, kad jis gyd pagalba atejo i si pasauli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 03 kovo 2012 - 18:27
QUOTE(Pumpule @ 2012 03 03, 18:27)
Na bake, kainos siaip brangesnes, bet kaip suprantu galima bandyti deretis, sukalbama ten kaip suprantu, max paskaiciavo 8600 (picsi+blasto)+ vaistai ( bandysiu lenkijoje gauti, tikiuosi iki 2000 isisuksiu, lv kainavo man 1700 palyginimui) ir plius apie 5 apziuras, na tarkim 700 lt tikriausiai gali kainuoti, na tikiuosi, kad dar kazkokia nuolaida pritaikys, tai gal nebus labai brangiau nei VK,...bet jei jums pavyko lv, tai tik ten jusu atveju daryciau, musu atveju, tiesiog nezinau ar begali ka pasiulyti, nes reikia geresnes spermiuku atrankos, aisku tikrai niekas negarantuoja kad ir cia nebus ta pati baigtis...VK siulo IMSI, bet ten atrodo lyg kazko truktu, gal poziuris nelabai man, na dar turiu laiko pamastymui smile.gif

Man gal apie 15.000 bak. As rinkciausi VK TIK vien del IMSI ir bandyciau save nuteikti, kad gyd yra tik gyd., o man reikia tik ju laboratorijos... Sekme pasirinkime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 19:36)
As geriu utrogestan du kart,laikas tikslus parasytas, estrofem ir crinone nakciai. Na Dar imunitetui silpnint ir foli 800.
Daug tableciu.
Guliu, guliu smile.gif ne kaip kokonas, bet guliu smile.gif
Savaites darbo dienom tai I darba einu.
O dabar drybsau smile.gif
Terze, as asmeniskai nesakysiu. Kas nuo to keisis ? Koks skirtumas kaip? Ar butina zinot ?

Tas tai taip-su utrogestan. O ka geri imunitetui silpninti? Kur dareisi IVF? Tiek tau daug klausimu, bet naturaliai-juk mum tu su ziniom kaip is giedro vcaisingo dangaus smile.gif

As nezinau-galvoju, kol musu vaikai uzaugs, tai dar viskas labai pasikeis, zmoniu mastymas, poziuris. Na kaip ir dabar mastau, mano laikais, kai mokiausi mokykloje, buvo vien tik istorijos vadovelis ir Sapoka, o dabar kiek knygu.... Cia gal nevykes palyginimas, bet manau viskas keiciasi, as asmeniskai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 03, 19:35)
Merginos, nepamenu jau kas, bet rasete apie resveratroli-sunkus zodis. Tai ant jo pakuotes parasyta, kad stiprina imuniteta  g.gif  gal su juo atsargiai...

Iride rekomendavo ir as ji geriu, nes jis rekomenduojamas toms kuriu aukstas TNF, o pas mane jis aukstas ir dar jis gerina kiausalasciu kokybe, tik ji reikia nutraukti pries pat punkcija.

Afrodite man parase i az, nes as turejau klausimeliu del akcjos jos, tai ji kaip ir visada kovoja ir dar tiksliai nezino IVF datos ir dar sake darbe kursiniai ir kvalifikaciniai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 03 kovo 2012 - 19:19
Sveikutes 4u.gif
Ilendu tik trumpam, nes neturiu jegu rasyti ir nenoriu gadinti nuotaikos. Na,IVF tikriausiai nusikels vienam menesiui-geguzei. Bet viskas bus zinoti veliau- zadu balandzio pradzioj ar kovo pabaigoje vaziuoti kalbetis i klinika.O kur darysiuos jau sakiau, VK pas Visockiene.Labai brangiai iseina BAK'e,o ir nemazai merginu jau ne tik nestuke.gif bet ir leliukus augina deka sios gydytojos.
Darbe daaug darbo; neskaitant didziausio susnio sasiuviniu taisymo, paruosimai testams ir savarankiskiems darbams-bet dabar ateina stebeti pamoku,tai reikia pasiruosti ir tuo paciu vistik itampa.Dar konkursu nemazai doh.gif Projektine veikla ir seminaru turiu visa kovo menesi.
Realiai pati nezinau kaip nueisiu....ne tik iki seminaru bet i darba... Man vis dar kyla prolaktinas. Dabar jau pasieke 1584,02 doh.gif gavau siuntima darytis magnetini rezonansa del hipofizines liaukos naviko.Geriu vaistus,kurie mazina mano ir taip neauksta TTH (bet gydytojas padeda kad nestumui butu geriau) o va nuo prolaktino vaistu BROMOKRIPTINO esu vos gyva verysad.gif
Is Bykovos jokiu ziniu,jai parasiau laiska bet negavau atsakymo.Vakar dar karta issiunciau ta pati laiska ir jai ir registraturai. Ziuresiu ka pasakys.
Tai dabar kaip ir naujienu nera is mano fronto-kazkas aiskiau bus kovo 24 diena.
Nesupykit,kad neuzeinu- vyras sedi vis chalturkas daro....o as be jegu po namus kaip gyvate slaiuzioju...bet tikiuosi greit praeis vaistu salutiniai poveikiai ir vel busiu normali,o ne kazkokia darzove.
Faustina dar karta labai sveikinu, kad maudziai ir tempia tai manau normalu 4u.gif Saugok save 4u.gif As vistiek uzeinu paziureti kaip jus laikotes-nes sirdyje ir mintyse as su jumis ax.gif
Visoms mergytems dideles sekmes ir daug SVEIKATOS thumbup.gif
Keberiokst, kaip graziai aprasei savo gyvenima su maziuku wub.gif Ech,tos bemieges nakteles atima savo...bet labai faina ir daug jums sveikatos, kuo ramesniu nakteliu ir pienelio wub.gif Buckis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 10:17)
Atijola, o ka reiskia procentai parasyti?

tam tikra mnenesi pavykusiu IVF'u procentas 4u.gif
QUOTE(egk @ 2012 03 03, 12:29)
*Atsimeni, dar senai tau rašiau kaip gydžiausi plaučių uždegimą ir kiek turėjau bėdų? Tai va po to su žarnynu niekada nebebuvo labai jau gerai. Man tiesiog atrodė, kad eiti didelio kas kelias dienas normalu. Bykova paklausė ir pasibaisėjo, kad aš nematau tame problemos doh.gif Sakė reikia eiti KASDIEN 4u.gif Tai va nuo protexino ir einu ax.gif Gavau tai su problemom mirksiukas.gif Pirkau tokioje vaistinėje Panevėžyje 4u.gif
**O kodėl tavęs nėra pas Atiloja parašiuke? ax.gif

*na gal jau ir as galiu pagerti, nes as po antibu dietos per daznai pradejau ten lakstyti..., MB jau susitvarke, tai dabar as doh.gif
**as ja i kita sarasiuka jau irasiau hihihi.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 03, 15:36)
Nu nieko sau dla kontrolia?? tai cia kaip ir del nieko  blink.gif  pasikalbet  biggrin.gif Nu bet svarbiausia gavai data LIT-ui , dabar turi susiveikti gleivines gramdyma  biggrin.gif  biggrin.gif Tai pas gorgi geguze ane? o tai kada tada IVF planuojat? as maniau kad geguze  g.gif 

jo, gavosi, kad del nieko vaziavom doh.gif nu dar kraujo biski nuleido ir viskas biggrin.gif
Del IVF'o, tai man atrodo, kad tik birzeli - liepa jis bus ax.gif Pas Gorgi geguzes vidury ir jei viskas ok, tada birzeli LP su pgaramdymu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(norma @ 2012 03 03, 16:00)
Sveiki, man labai idomu, ar bandete skaiciuot, kiek jums kainuotu Bak'e IVF? Su vizitais, vaistais, visom procedurom? Mazdaug ... preliminari kaina?  4u.gif

Man pirmas IVF'as su ICSI be konsultaciju kainavo apie 13000 lt 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 03, 16:09)
Zvirbliukas kaip diena taip naujiena.Vakar miegojom kuo puikiausiai,kaip uz tevyne,bet teko suvystyti.O sianakt vel tik kelios valandeles,bet patys durni-vaikas uzmigo,sumastem filma paziuret,po to vaika maitint,pakeist pampi,taip ir issibudinom.Daugiau taip nedarysiu,jis miegot eis,as irgi smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Afrodite, o kaip kariotipo atsakymai, jau gavai? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Atiloja,2012 03 03, 21:09]

Man pirmas IVF'as su ICSI be konsultaciju kainavo apie 13000 lt 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif

Atiloja, kokia schema taike? Cia su vaistais parasei suma?
O ka idomu lietviai gyd sako apie latvius? g.gif
Mano ginekologe vaisingumo klinikoj dirba, kai pasakiau, kad IVF daremes LV, tai nebuvo baisiai patenkinta - suprantu ja, kad pinigelius isvezam kitur. Bande skaiciuok, kiek pigiau gaunas LV, ji mane tikino kad ir cia tokia pati kaina gaunas. Bet kaip jus rasot tas kainas, tai mes IVF+ICSI su vazinejimais sutaupem apie 4000 Lt g.gif Niekaip man nesigauna tokia pati kaina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 03 kovo 2012 - 21:02
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 03, 21:09)
jo, gavosi, kad del nieko vaziavom  doh.gif nu dar kraujo biski nuleido ir viskas  biggrin.gif
Del IVF'o, tai man atrodo, kad tik birzeli - liepa jis bus  ax.gif Pas Gorgi geguzes vidury ir jei viskas ok, tada birzeli LP su pgaramdymu biggrin.gif

O LP kodel negali anksciau pasidaryti? po hystero ir pgramdymo tai manau kad nereikia pertraukos iki ivf bet po LP gal reikia kokia pora ciklu pralesiti ar ne??
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 03, 20:17)
Iride rekomendavo ir as ji geriu, nes jis rekomenduojamas toms kuriu aukstas TNF, o pas mane jis aukstas ir dar jis gerina kiausalasciu kokybe, tik ji reikia nutraukti pries pat punkcija.

Afrodite man parase i az, nes as turejau klausimeliu del akcjos jos, tai ji kaip ir visada kovoja ir dar tiksliai nezino IVF datos ir dar sake darbe kursiniai ir kvalifikaciniai ir pan.

As ji duodu MB, ir ne tik ji... Tai siandien klausiu, ar tu ka nors jauti? lotuliukas.gif Na tipo ar tau geriau smile.gif Sako nieko nejauciu lotuliukas.gif Tik pareiga tavo islukstenta sauja tableciu suryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 22:22)
Viena beda - kelione. Su darbu suderint sunku, o ir pati kelione varginanti. Visos dienos reik. Dabar emiau atostogu, o veliau kaip? Prasytis dienai reiks kabint makaronus ir tai atostogu saskaita. Bet klausia kam reikia dienos.. Nu koks kieno reikalas, bet klausia.

As pries LP esu makarona uzkabinus - su apendicitu, staiga-uminiu doh.gif Aisku, dirbau pries tai kaip jautis-ruosiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 03 03, 22:01)

Atiloja, kokia schema taike? Cia su vaistais parasei suma?
O ka idomu lietviai gyd sako apie latvius?  g.gif
Mano ginekologe vaisingumo klinikoj dirba, kai pasakiau, kad IVF daremes LV, tai nebuvo baisiai patenkinta - suprantu ja, kad pinigelius isvezam kitur. Bande skaiciuok, kiek pigiau gaunas LV, ji mane tikino kad ir cia tokia pati kaina gaunas. Bet kaip jus rasot tas kainas, tai mes IVF+ICSI su vazinejimais sutaupem apie 4000 Lt  g.gif Niekaip man nesigauna tokia pati kaina  blink.gif
taike trumpa ir cia kaina su vaistais, tik be vizitu 4u.gif
LV buvo taikyta ilga schema (tiesa neliko visai saldyti), tai be kelioniu gavosi apie 9-10 tukst 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 03, 22:04)
O LP kodel negali anksciau pasidaryti? po hystero ir pgramdymo tai manau kad nereikia pertraukos iki ivf bet po LP gal reikia kokia pora ciklu pralesiti ar ne??

galeciau, bet o vdryg, man pritruks LIT'u, o LP jau bus padaryta..., jau ir taip man cia bus 4 LP doh.gif noriu buti ir grazi ir protinga biggrin.gif
ir gydytojas sake, kad jau sekanti cikla galima daryti IVF'a po LP 4u.gif

Terziuk, o kaip tu ta Bykovos balansa uzsisakinejai, gal nuoroda gali imesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 04, 12:23)
Nakti dejau kita, tik nepilna, bijojau, kad is ano nezinia ka lelius gavo  unsure.gif siaip tai man rytais jo nemazai gabalais pasisalina. Bet skaiciau taip turi but.
Labai norejau siandien I baznycia nueit, uzdegt zvakeliu, padekot Dievuliui, bet tempia sona, tai nesinori kazkur eit. O buvau sau prisizadejusi. Nemegstu nevykdyt pazadu. Bet gal geriau pabut namie.

Atsiprašau, kad čia kišuosi ir atsakau, bet man Crinonas labai dažnai išbėgdavo, t.y. tai jausdavau truputėlį, tai ypač daug. Gal nuo organizmo, na, nenumanau, gal nuo struktūros organų (gal visai kvaila mintis, tačiau, visokių kyla).

Žmogau smile.gif per daug stengeisi, kad dabar tokiomis mintimis save kankintum, nemanai? Gal namuos uždek žvakutę ir ramiai pabūk, žiūrėdama į ją.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 03, 22:53)
taike trumpa ir cia kaina su vaistais, tik be vizitu 4u.gif
LV buvo taikyta ilga schema (tiesa neliko visai saldyti), tai be kelioniu gavosi apie 9-10 tukst 4u.gif
galeciau, bet o vdryg, man pritruks LIT'u, o LP jau bus padaryta..., jau ir taip man cia bus 4 LP  doh.gif noriu buti ir grazi ir protinga  biggrin.gif
ir gydytojas sake, kad jau sekanti cikla galima daryti IVF'a po LP  4u.gif

Terziuk, o kaip tu ta Bykovos balansa uzsisakinejai, gal nuoroda gali imesti?  4u.gif

Va cia tas vaistas:
http://www.100metu.l...rotexin_balance
As uzsisakiau toj vaistinej, kur yra IKI, kur tu man knyga atvezei. Sekancia diena, ar po dvieju dienu jie jau atveze ir teliko nusipirkti... As pirkau 2 pakuotes, 1 pakuote 60vnt. ir viena 30vnt.. Is pradziu geriau po 2 tabletes gal iki menesio, o paskui po viena.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 04, 12:23)
Nakti dejau kita, tik nepilna, bijojau, kad is ano nezinia ka lelius gavo  unsure.gif siaip tai man rytais jo nemazai gabalais pasisalina. Bet skaiciau taip turi but.
Labai norejau siandien I baznycia nueit, uzdegt zvakeliu, padekot Dievuliui, bet tempia sona, tai nesinori kazkur eit. O buvau sau prisizadejusi. Nemegstu nevykdyt pazadu. Bet gal geriau pabut namie.

Man budavo, kad ir patekedavo. Laikykis. Pasimelsk namie... 4u.gif
Atsakyti
Drybsau siandien su telefonu ir knyga biggrin.gif
Atsakyti